Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotta***

czy w ciązy mozna uzywać wibroator

Polecane posty

ciekawe co by OJCIEC DYREKTORna to powiedzial???? czyzby szmbo a nie perfumeria????

no widzę ze temat nadal świeży przeciwnicy wibratorów a kulek też nie wolno??????????????:)

ja tylko jestem ciekawa czy ktoras z tych przeciwniczek poda chodz jeden konkretny argument dlaczego nie mozna ich uzywac. czy po prostu tylko dlatego ze jestesmy rozpustne.???

kilka dni mnie ie ma a tu sie oczywiscie rozpetalo przez ten czas! a wszystko dlatego,ze sie bezwstydnie przyznalam do uzywania wibratora podczas ciazy,a nawet na kilka dni przed rozwiazaniem. narazilam na wstyd moja matke i babke mojej corki. kobieta ciezarna z wibratorem.........boze,jakim potworem sie stalam! a moj facet (nie maz,zeby jeszcze gorzej bylo) powinien bac sie,ze dziecko uszkodzi i dac sobie spokoj z seksem (niechby na panienki poszedl,toz to juz lepiej i jak po mesku) zamiast spelniac moje zachcianki i wpychac wibratory. a lekarz,ktorego pytalam o zdanie!! powinien wyrzucic mnie z gabinetu zamiast fachowo wytlumaczyc mi te kwestie i popierac moje grzeszne wyczyny:-D

wydaje mi sie że tu chodzi o moralność dla innych jest to po prostu coś \"brudnego\",wstydliwego ale na boga my nie rozmawiamy o puszczaniu sie na lewo i prawo tylko o urozmaiceniu naszego życia erotycznego ,które zamyka się w naszych czterech ścianach więc bardzo dziwią mnie te wypowiedzi .Ojciec Rydzyk was nasłał czy co????????

no tak,niestety wydaje mi sie,ze dla wielu wypowiadajacych sie seks w ogole jest czyms brudnym i zlym. a ja i tak wiele sobie odpuscilam na czas ciazy-zwykle robie o wiele wiecej roznych rzeczy:-P ale wibratorek? albo anal od czasu do czasu-z wyczuciem? gdy lekarz nie zabrania to jest w porzadku:-P :-P :-P

agais ojojoj to teraz pojechalas z tym analem.ale sie bedzie zaraz dzialo .matko ale z ciebie rozpustnica!!!!!!!!!!!! hahaha. dla coniektorych sex to temat tabu a codopiero analny .pewnie nawet nie wiedz co to jest. hehe.jeszcze dodam zze od czasu do czasu robie laske mojemu mezowi to dopoiero ze mnie szmacisko.

noe,anita,kasia🖐️ i inne w porzadku osoby🖐️ jestem strasznie chora dzisiaj i emilka tez troszke,wiec lezymy i cierpimy czekajac na tatusia jak z pracy wroci. nie bede sie dzisiaj bardzo udzielac,wiec papa!

Dziewczyny, nie ma się z czego śmiać, raczej płakać trza ;) Mojemu pierwszemu mężowi kolega z pracy powiedział raz w tajemnicy, że \"pewnych rzeczy\" nie robi z własną żoną, bo to jest matka jego dzieci. Nie przeszkadzało mu to robić \"pewne rzeczy\" z ...cudzymi żonami :D Jak dla mnie żenada.

Gość
ten kolega z pracy exmeza eugleny to chyba mąż którejs z tych bardzo przyzwoitych pomaranczek , które seks uprawiaja tylko w celach prokreacji

a niech tam myslą co chca , nam nikt nie zabroni wibratowów, sexu analnego ..... o zesz w morde jaki sex byłby nudny gdyby tylko kochac sie po bozemu. -------------------------------------------------------------------------------------- ale kazdy jest inny jedne nie moga bo pewnie bog patrzy z góry i grozi ze to nie ladnie sie zabawiac z wibratorem. tak to juz musiało byc ze ktos wynalazł wibrator abysmy mogły go urzywac, czy nie tak.

Gość
zabawa trwa....... jak sie bawic to sie bawic

hehe.witam. kurcze bylo tak rewelacyjnie ze do tej pory nie moge sie otrzasnac.jeszcze wibracje czuje.

Gość
jeszcze ci sie nogi trzęsą? ale jezz :):):)

pozdrowienia dla kobiet niemajacych orgazmow, trzymajcie sie dzielnie na kazda z nas przyjdzie pora

Gość
anita🖐️dobre dobre

Jestem pod wrazeniem! :) Dojrzale emocjonalnie, swiadome i spelnione kobiety gora!!!! Lubie sex (z moim ukochanym tylko i wylacznie - tak dla scislosci :) zeby mnie tu zaraz bereciary nie podsumowaly :)), bede miala dziecko i nie mamy slubu i czuje sie taka winna i zepsuta ze hej ;) Popieram wszystko co tylko sprawia ludziom przyjemnosc i nie krzywdzi innych a brzydze sie hipokryzja ktorej tak piekne przyklady mozna odszukac na tym forum :) Zainspirowalyscie mnie!!! Az chyba namowie mojego mezczyzne na gadzetowe zakupy :) Czuje sie winna ze jeszcze nie jestem tak dobrze zaopatrzona. :) Pozdrawiam cieplutko!!!

Kitek, bo nie czarujmy się, nic tak nie wzmacnia związku jak seks. Można by tu prawić morały, ściemniać, że to przyjaźń, szacunek i inne bajery, ale jeżeli seks jest nudny i monotonny to związek też przeważnie jest taki;) Udanych zakupów;)

Gość /lączenie tematów/
Temat: WIBRATOR w ciązy-----do zwolenniczek---można co wy na to? 10:01 ku-mac nie pytam po co i dlaczego, tylko ogolnie czy mozna z wielu wzgledow. np jako dodatek do łózka, lub gdy maz wyjechał na dł okres....no wiecie moze niech sie wypowiedza mamy ktore stosował, ale prosze bez bez komentarzy typu " to okropne, jestem zniesmaczona" "kobieta w ciazy i wibrator---jak tak mozna"----etc.... nie obchodzi mnie kompletnie zdanie przeciwniczek, ale zwolenniczek tej zabawki. 10:03 mama trójeczki oj, był chwilę temu taki gorrrący wątek. Ja nie używam..ale myślę, że zastanawiające mogą być wibracje.. Tego chyba bym się bała w ciąży. Inne gadżety chyba bez przeciwskazań szczególnych Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:03 Neonowka Skoro , nie ma zadnych przeciwskazan lekarza zeby uprawiac seks, to i wibrator mozna. Ale mimo wszystko czuje sie zniesmaczona.. 10:07 mama trójeczki Neonowka nie będę Cię przekonywać. Ale są różne potrzeby seksualne, jednym wystarczy raz w miesiącu, inni potrzebują kilka razy dziennie. Takie zaspokajanie to może być rodzaj kompromisu między partnerami Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:12 Neonowka No wlasnie zdaje sobie sprawe z tego , dlatego napisalam ze jestem zniesmaczona, a nie ze np , autorka to dz.... i takie tam rozne Tak nie mysle.Ale wiesz ja mam bardzo bujna wyobraznie, co czesciej jest wada niz zaleta.I np, czytajac ten post , wyobrazilam sobie babke w ciazy , z wielkim brzuchem ( wiem wiem, ze w 4 msc nie ma brzucha) , Z piersiami malo estetycznymi , rozwalona na lozka i zabawiajaca sie tym wibratorem.Przepraszam bardzo ze tak dosadnie, ale tak juz mam.Ale w sumie wyszlo na to ze to nie tyle autorka, co moje wlasne wyobrazenie tak mnie zniesmaczylo... 10:13 mama trójeczki Neonówka...idąc Twoim tropem, to lepiej niech taka "obrzydliwa, rozflaczona ciężarna" zabawia się wibratorem a nie gorszy faceta Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:14 Neonowka Ha haha

Gość a ja nigdy nie używałam
no juz własnie zobaczyłam ze teraz tutaj piszemy, m*ka wyobraznia !!!hmmmmm wiele rzeczy robi sie w ciazy, ciaza to stan w ktorym widac brzuch nie da sie tego ukryc..... no taka rzeczywistosc, ludzie maja rozne potrzeby a kobieta w ciazy nie przestała byc choc na chwile kobieta i tez ma rozne potrzeby......nawet sex !!! u niektorych własnieciaza powoduje wyzolenie roznych zachcianek. eee....co tam nikt nie widzi co robie w lózku byłabym zniesmaczona jak bym miała ogladac inna kobiete z brzuchem |+ wibrator, ale dla mnie samej to normalne 10:22 mama trójeczki został połączony z wątkiem dotty Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:22 ku-mać och to sorry 10:30 majecczka a gdzie jest ten temat wczesniejszy załozony przez dotte *** prosze moderatora o link...dziekuje 10:31 tukej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3427302 10:33 ku-mać sorry ale tamtego temtu juz nie ma...wiec po co moderator probował przeniesc ten ....niby do czego....oj oni sa napawde przewrazliwieni 10:34 foxxy nie jetem w ciazy ale wibrator uzywam, to normalne wszystko jest dla ludzi natwe dla kobiet w ciazy !!! 10:35 mama trójeczki Patrzcie po nickach, kilka pięter niżej. Wątek dotta*** Nic nie zniknęło, poprostu coś z linkiem nie tak Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:46 Mod_essa ku-mac>> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3427302 Temat przenioslam pod podany link : Jest to swiezy temat i dyskusje sa aktualne .Nie moze byc dwoch identycznych watkow. Pozdrawiam "Górale mówią że są 3 Prawdy: - Swienta Prawda,-Tyż Prawda i -G*wno Prawda" modessa@o2.pl 10:47 mama trójeczki modessa..jak jeszcze zajrzysz, to powiedz co było źle wklejone, że wyżej podany link nie działa Bo ja nie widzę różnicy Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:54 Mod_essa mamo trojeczki >> po prostu zostal zle skopiowany . Lepiej kopiowac w wersji od pierwszej strony jak z "ostatniego postu" bo wtedy najczesciej do numeru tematu dolaczacie znak " & " Pozdrawiam "Górale mówią że są 3 Prawdy: - Swienta Prawda,-Tyż Prawda i -G*wno Prawda" modessa@o2.pl 10:56 mama trójeczki dziękuję Tymon 1998 Szymon 2000 Martyna 2003 ??? http://www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id /784 10:57 a ja nigdy nie używałam wibratora, nie przyszło mi do głowy zeby sie tak zabawiać. Ale używacie zamiast faceta, bo np go niwe ma a Wy macie chcicę, czy na 2 dziurkę? 10:59 Mod_essa Prosze tutaj nie kontynuowac tematu . Niedlugo zostanie wykasowany . "Górale mówią że są 3 Prawdy: - Swienta Prawda,-Tyż Prawda i -G*wno Prawda" modessa@o2.pl 10:59 grzywa Mnie nie Przecież wibrator to przyrząd do masażu Rozkoszna Zuzia http://www.nasza-zuzia.prv.pl/ http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716 ;17/st/20060521/n/Zuza/dt/7/k/ecce/age.png "Nie możemy zrobić nic wielkiego, za to możemy czynić małe rzeczy z wielką miłością."

Gość imaginatte25
;)