Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudny_ja

Moja kobieta sie ze mna nudzi

Polecane posty

Gość nudny_ja

do mojego zwiazku z kobieta wkradla sie rutyna chyba z mojego powodu, ona jest kochana,czula czesto stara sie mnie rozbawic ale ja czuje ze ja mecze. czasem nie mam sily nawet na romowy czy sms-a przez moja prace, nie wiem co robic- pracy nie rzuce, dziewczyne kocham, bardzo kocham :)

Gość a może wcale nie chce
wziąć nie na zazdrość MEGALOMANKO tylko tamta jest od ciebie o NIEBO LEPSZA :D

Gość nudny_ja
a juz myslales,ze ktos doradzil eh

Gość nudny_ja
watpie,ze to mojej kobiecie sie spodoba :P

A moze sie mylisz skoro jak wczesnie pisales,ze Ci tego nie mowila.A jak dlugo jestescie razem i czy Cie kocha,jesli moge wiedziec?Bo jesli kocha sie ta druga osobe,to nie wazne gdzie sie jest itd lecz to ze jest sie z ukochana osoba :).Inaczej jest jezeli tej milosci nie ma....A zapros ja np na kolacje,czy do kina-zaskocz ja czyms.Czasami warto wprowadzic jakas zmiane w zwiazek.Ciesze sie,ze moglam pomoc :)

Gość aaa...
ja poznalam chlopaka ktory pracuje i pracuje , wraca bardzo pozno i nie ma sily ze mna nawet pogadac na gg czy prze telefon chociaz wyczuwam ze bardzo by chcial . Nasza znajomosc nie idzie przez to do przodu . Jest bardzo fajnym , dobrym , pracowitym chlopakiem ale rzadko kiedy zartuje ze mna , a ja cenie sobie poczucie humoru , lubie kiedy ktos potrafi mnie rozsmieszyc. To pewnie przez ta jego prace :/ Nie wiem czy kontynuowac znajomosc

Gość ggggggggggggggggggggg
a moze wcale nie jest toba zainteresowany moze po prostu kogos ma ?

Gość aaa...
nie wiem ale myslisz ze podkreslaby to ze zalezy mu na utrzymaniu kontaktu ze mna . On daje mi znaki swiadczace o tym ze mu zalezy tylko rzadko rozmawiamy

Gość ggggggggggggggggggggg
z facetami to roznie bywa , mowia jedno robia drugie... wybadaj czy kogos ma jesli tak radze sie nie wtracac :)

Gość nie wszystkie baby są nudne
😡znam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnych facetów:-P Wiec proszę mi tu nie uogólniać;-):-P:-D

Gość nudny_ja
ona jest spokojna :) a ja nudy eh zajety pracy, a jak mam wolny weekend to jestem tak zmeczony,ze najchetniej bym spal caly dzien zeby zebrac sily na nastepny tydzien pracy, nie wiem ile ona to wytrzyma

No faktycznie:) ALe możesz spać przy niej np w kinie tuż obok, a ona będzie szczęsliwa, że choć przez chwilę ciebie ma:) i film obejrzy i Ciebie:P

Gość nudny_ja
no mozna by tak , dobre :) ale boje sie bo ta praca troszke mnie od niej odsunela tzn kocham ja bardzo,zalezmy mi na niej ale jakos tematow do rozmow mniej sie zrobilo...

Gość kasikaaaaaaaa
też mam wrażenie że mój facet sie mna znudził, nie wiem czy wy tak macie że na wiosne lubicie wszystko zmieniac, samochody, prace, kobiety?............. nie odpisuje do mnie , wczesniej tak nigdy nie było:(

Gość kasikaaaaaaaa
może to jakis wirus wiosenno-zmienny który odbija sie na nas:)

Gość nudny_ja
troche z jej, troche z mojej strony - roznie, cos sie zmienilo ,ale ja kocham i ona tez chyba, po prostu przez te prace widujemy sie rzadziej ,mamy mniej kontaktu ze soba niz kiedys, a czesciej sie spotykac nie da...