Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_moja_wina_

skad ten nieprzyjemny zapach ?????????????????????????

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny a słyszałyście o naturalnym dezodorancie z kryształu. Rzeczywiście to działa. Ten kryształ to nic innego jak ałun. Ja kupiłam ałun na allegro, ale nie do kruszenia ani do spryskiwania, tylko taki w kamieniu jak dezodorant w kulce. Wystarczy na mokre okolice intymne i pachwiny pocierac się tym kamieniem i naprawdę nie czuć już żadnego nieprzyjemnego zapachu. Starcza spokojnie na cały dzień, nawet jak umyję się tylko wieczorem i wysmaruję się tym ałunem to nawet rano nie muszę tych czynności powtarzać a i tak w ciągu dnia nie będę brzydko pachnieć. Oczywiście myję się rano i wieczorem ale w trudnych warunkach gdzie podmycie się jest niemożliwe to starczy dzień wcześniej posmarować się ałunem. Dziewczyny naprawdę dla mnie to wybawienie. Wcześniej też nieciekawie pachniałam w tych miejscach, nawet po umyciu czułam ten zapaszek. Przez to nawet nie chciałam żeby partner całował mnie w tych miejscach bo wydawało mi się że trochę śmierdzę :( Problem minął, także polecam. Żadne żele, płyny, szare mydła i tak nie pomagały, bo zapach wciąż był. A teraz moja skóra pachnie po prostu skórą, neutralnie, nawet ładnie :-) Działa jak afrodyzjak a ja nie musze się już wstydzić. Także dziewczynki kupcie sobie ałun, poszukajcie opinii, nazywają to też dezodorantem w krysztale, dezodorantem naturalnym, itp. Poczytajcie co na ten temat sądzą inni, koszt kilkanaście złotych a wystarcza na kilka lat - to jest kamień, który prawie się nie zużywa. Niektórzy stosują go pod pachy, też nie śmierdzi tylko pacha jest i tak spocona (bez smrodu) a mi mokra pacha trochę nie odpowiada. Ale rozwiązanie jest super do miejsc intymnych. Nie mówię co śmierdzącej wydzielinie, która może być przyczyną grzybicy tylko o "zapachu" warg sromowych, pachwin, itp. Polecam, poczytajcie sobie opinie. Ja dopiero w tym roku odkryłam ałun a wcześniej wstydziłam się tego problemu :-) I nawet nie trzeba nosić bawełnianej bielizny, nic nie czuć.