Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowiankahej

KRAKÓW - Szukam dobrej fryzjerki /fryzjera i kosmetyczki

Polecane posty

Gość Krakowiankahej

Witam. Niedawno przeprowadziłam się do Krakowa. Szukam b.dobrej fryzjerki (ze znośnymi cenami za cięcie i farbowanie) oraz kosmetyczki. Podajcie namiary i najchętniej stronę www (jeżeli salon posiada). Dzięki

Gość fryzjer i kosmetyczka
- salon Trendy na ul. Świętokrzyskiej - zakład fryzjerski w wieżowcu koło AGH - kosmetyczka na ul. Litewskiej - salon Der-med" na Św. Tomasza

Gość fryzjer i kosmetyczka
adresy: - Trendy Hair Fashion Kraków, ul. Starowiślna 47 tel. 012 422 33 02 ul. Świętokrzyska 8 tel. 012 632 32 31 ul. Karmelicka 33 tel. 012 22 40 - SOTHYS Studio Urody Kraków,ul. Litewska 24a tel. 012 632 48 10 - ul. Czarnowiejska zaraz koło przystanku - http://www.dermed.pl/

Gość krakowiankahej
dziękuję a jakieś jeszcze??

Gość krakowiankadwa
no właśnie, ja też chciałabym poznać fajne fryzjerki w Krakoiwe, bo od ostatniej wyszłam zapłakana ...:/

Gość hejeh
niby Kraków taki duży, salonów od groma, a jak przyjdzie co do czego to nie ma gdzie pójść, żeby dobrze fryzurę zrobili. czekam na namiary do dobrych salnów

Gość gość
polecam salon na starowislnej trendy jest tam bradzo fajny klimat. ja osobiscie chodze do P.Ani i jestem zadowolona

Gość Oleńka017
Świetne fryzjerki i kosmetyczkę mają w Black Pearl, chodzę od dłuższego czasu i polecam. Salon jest przy ul Szlak, więc w samym centrum.

Gość edytka_ws
Z powodu swojego ciała miałam straszne kompleksy. To była w sumie moja wina, bo się zaniedbałam. Twarz była sucha i poszarzała a od dłoniach i stopach nawet nie wspominam. Dziś wyglądam zupełnie inaczej. Trafiłam do SCM Estetic. Mąż mnie tam zaprowadził, bo widział jak źle czuję się w swoim ciele. Pierwszy zabieg elektrokoagulacji dostałam od niego w prezencie. Teraz sama biegnę tam przy każdej możliwej okazji.

Gość milta51

zajrzyj sobie na stronę www.mlsalon.pl, ja jestem bardzo zadowolona z ich usług