Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielenda_______

NIE WIERZE W PASTY WYBIELAJACE do zebow! Zabiegi gabinetach -wasze doswiadczenia

Polecane posty

Gość bielenda_______

piszcie jakie robiliscie sobie zabiegi. Wiem,ze sa rozne, w cenie, w trwalosci itp. Nie wierze w wybielalajce pasty do zebow, no chyba,ze ktos ma osad z wina , kawy, papierochow. Piszcie ile palciliscie za zabiegi w gabinetach dentystycznych i jak dlugo sie utrzymuja. Chce sie zdecydowac, ale nie wiem co mi tak naparwde pomoze.Dentysci czesto naciagaja na kase.Chce sama mu zasugerowac zabieg (chyba,ze trafie na super stomatologa) .Zeby mam lekko zazolkniete przy dziaslach.

Gość gochagochagocha
wybielałam sobie jakies 3 lata temu paskami blend-a-med, pasków kupiłam na 2 tygefekt fantastyczny ząbki bardzo mi się wybielily koszt 120 zł Pozdrawiam polecam

uzywalam paskow perfectwhites, ktore mi przywiozla znajoma ze stanow. mialy byc fantastyczne, zapalilam sie do tego calego procesu. kuracja przez 4 tygodnie, a efekt raczej mizerny. moim zdaniem tylko zabieg dentystyczne gwarantuje pelne zadowolenie

Gość to się ciesz
za 110 zł u technika dentystycznego zamówiłam formę do wybielania ( taka nakładka na zęby) i żel do tego. Lekarz za to samo chciał 350 zł - niezłą mają przebitkę stosowałam na noc pezez 2 tyg i rewelacja

Gość x-x-x-x-x-x
jak masz zazolkniete przy dziaslach to popros stomatologa , zeby Ci osad z zebow sciagnal!!!Moja dentystka mowi, zebym nie wybielala zebow, bo szkoda pieniedzy, a jak sie raz zacznie, to trzeba to powtarzac co jakis czas, bo zabki po wybielaniu latwiej przyjmuja przebarwienia od kawy, papierosow, coca coli... Poza tym powiedziala tez, ze to nie jest tak do konca zdrowe

Gość bielenda_______
a skad ja mam wiedziec czy to osad> bylam u dentysty nie raz i zaden mi tego nie zasugerowal, raz mialam piaskowane,ale to dlatego,ze sama poprosilam