Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze siebie...

Życie uczuciowe zniszczone przez twarz !

Polecane posty

a dokładniej, mase wągrów, pryszczy, teraz pod okiem mi jeszcze jakiś czerwony plac wyskoczył...:( Czym sobie zarobiłem na te plagi egipskie, na mojej buzi ? Teraz kiedy jestem młody powinienem poznawać dziewczyny , korzystać z życia, ja poprostu wegetuje, bo życiem tego nazwać nie moge. Twarz jest wizytówką człowieka a ja nic zrobić nie moge:(Pozostaje mi tylko czekać jak może za 15 lat mi to minie i może wtedy jakaś rozwódka się mną zainteresuje :( Mam 21 lat a nienawidze wiosny i lata, bo musze ogladac ludzi o idealnej skórze.:(

Gość Hrabia Monnte Christo
Zarabiaj kase, one kochają pieniądze...tylko to moge ci napisać...

Gość los nie rozdziela równo
za to ktoś inny ma super życie...wkońcu musi być równowaga ..

Gość Sth in your eyes
Ja jak poznałam mojego obecnego chłopaka, też miał problemy z trądzikiem, poszedł do dermatologa i przepisał mu antybiotyki, co prawda nie od razu wszystko znikneło, ale mimo to buzia się poprawiła i każdego dnia jest lepiej:) Polecam:) I nie martw sie, najwazniejsze jest to co człowiek ma w srodku:)

Gość Hrabia Monnte Christo
"...najwazniejsze jest to co człowiek ma w srodku..." sorki za okreslenie ale gowno prawda........... inaczej koles by tu nie pisal

Mój były tez miał problemy ze skórą i miał tradzik. No i jakoś nawet nie zwracałam na to uagi. Po porstu nie patrzysz się na kogoś i nie liczysz pryszczy... Ważniejsze są inne rzeczy. Aha, dodam jescze- zanim się odezwie chór mądrych: nie miał grosza przy duszy, nie był przystojny, był chudy i dość niski:p

niestety wszystkie kobiety mniej lub wiecej patrza na twarz, a ona jest najwazniejsza , kobiety nawet nie chca mnie poznac takie zycie......

pokochałam faceta z pryszczami i uwierz mi- nie zwracałam na nie uwagi. Nie napawały mnie obrzydzeniem. To, że z czasem pryszcze znikna nie daje Ci ukojenia na teraz, ale naprawdę, aż tak sie tym nie przejmuj. Może wpadniesz w oko młodej Pani dermatolog ;)

Gość no wlasnie ja
bardzo bardzo bardzo wspolczuje,dziewczyna to jeszce jakos moze sie umalowac,zakryc,odwrocic uwage,facet nie za bardzo,bo moga go wysmiac za nakladanie fluidu badz pudru i bedzie jescze gorzej.

Gość istnieja sposoby
na zlikwidowanie pryszczy i niedoskonalosci skory.NIe ufaj kosmetykowm i srodkom dostemym w aptekach, zazwyczaj nie pomagaja.POczytaj o ziolach i naturalnych metodach, jak cebula .....na prawde pomagaja, ja leczylam rozne rzeczy z mizernym skutkiem, teraz stosuje tylko naturalne "kosmetyki"

to podaj może jakiś przykład tych kosmetyków...taka piękna pogoda a ja siedze w domu....jakaś alergia, albo liszaj ktory jest coraz wiekszy.... stan zapalny i ropa w pryszczu na nosie...mam taka wielka czerwona kule....,i do tego lawinowy wysyp pryszczy...odcinam sie od ludzi bo nie chce straszyc i widziec spojrzen kontem oka.... Oddalbym nerke za idealna cere.:(

Gość ty masz tylko pryszcze
a ja rysy twarzy jak upośledzony umysłowo mieszkaniec Azerbejdżanu :( do tego jestem niski i nieśmiały... więc nie przsadzaj

tylko dla kobiet jestesmy ta sama liga....czyli dno....

Gość popopopo
przez stres i negatywne myślenie tylko pgarszasz sobie jeszcze te cere ...... wiem wiem........ łatwo tak pisać ale ja też mam problem z tradzikiem chociaz teraz to jakies poj wypryski i blizny i jest duzo lepiej ale wiem ja bardzo to przygnebia ja zachowywalam sie tak samo jak ty uciekalampezd swiatem ludzmi.. depresja...... w końcu poszlam do dermatologa i sie polepszylo.........jest lepiej

Gość mi też trądzik zniszczył
młodość ale poddałam sie 7 miesięcznej kuracji Aknenorminem i teraz właśnie nija mi 7 miechów od skończenia i buzie mam piękną , otworzyłam sie na ludzi , dopiero teraz jestem pewna siebie tak że polecam wizyte u dermatologa i życze wytrawałości:)

Gość popopopo
po 1 nie pisz tak jakie dno ??!! po 2 idz do dermatologa to najlepsze wyjscie

Gość lkkjhhg_
do nienawidze siebie- byłeś u dermatologa? jeśli nie to na co czekasz ??? niczego nie zmienisz jeśli będziesz siedział w domu i narzekał, wiem że czasami można się załamać i mieć wszystkiego dość, ale spróbuj coś zmienić, szukaj pomocy idź do lekarza, poczytaj na necie o leczeniu trądzika i ...głowa do góry!!!

Gość
tylko dermatolog prywatny ! niestety troszkę będą kosztować te wiztyt ale przynajmniej wiesz, że zajmie się Tobą porządnie i skupi się na pomaganiu a nie na wypisaniu kolejnej recepty z \"super\" lekarstwem, które i tak nie pomaga

tez myslalem o prywatnym dermatologu.....u panstwowego bylem i nic kompletne zero, zapisal na odczepne Skinoren i koniec, nie chodzi o to by niszczyc te co powstaly tylko zeby wcale ich nie bylo...... Zna ktos dobrego dermatologa w Poznaniu ?

Gość generalnie
odstaw slodycze, kawę, alkohol, ostre przyprawy nie wspomne o fast foodach i zacznij sie leczyć u dermatologa powinna byc widoczna poprawa

Gość
dokładnie, niestety tylko prywatny naprawdę zainteresuję się naszą twarzą reszta przepisuje kremy, tabletki powszechnie znane, a tak naprawdę nic nie pomagają a nawet pogorszenie występuje kawa, papierosy czy słodycze naprawdę nie mają tu dużego znaczenia chyba, że jesteś jakoś uczulony np na cytrusy bo przecież już dawno udowodniono, że czekolada nie jest powodem występowania syfków na twarzy ale myj się antybakteryjnym mydłem )zrezygnuj z tych wszystkich żeli) do twarzy używaj osobnego, czystego ręcznika, nie wyciskaj syfów, nie macaj brudnymi rękami twarzy, postaraj się raz na jakiś czas robić jakieś maseczki (wiem, że facetowi nie przystoi, ale np z glinki pomagają bardzo) no i stosować się do zaleceń lekarza i wit PP !!!

Gość a ja mam pytanie do
założyciela topiku... zwrocilbys uwage na dziewczyne z pryszczami? gdybys sam nie mial takiego problemu??

Gość generalnie
słodycze, kawa wydaje mi sie,że duże ale nie bedę sie spierac

Gość *violka*
roaccutan pomaga (wizyta u lekarz akonieczna)

Gość ja polecam
Izotek to to samo co aknenormin, teraz niemam juz żadnych syfów i wyrywam laski:)

Gość ja polecam
izotek, aknenormin ,reaccutan to to samo i naprawde pomaga uzbieraj kase na kuracje i efekt gwarantowany

Gość nie powiem jak mam na imię
Właśnie, a co ma powiedzieć dziewczyna, przecież to my mamy byc piękne, gładkie itp. Chociaż rozumiem, jak wielki problem jest to dla Ciebie...