Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Launa

Moja córka jest chora....

Polecane posty

Boje się....U Julki wykryto celiakię...Blagam,jeśli któraś mama ma dziecko z ta chorobą, niech mi coś o tym napisze!

Dzieki🌻.Ale ja chcialam tez,aby coś napisały mamy dzieci chorych na celiakię....O własnym doświadczeniu...Proszę, odezwijcie się, to dla mnie bardzo ważne!

http://forum.celiakia.pl/ Tutaj masz forum dla osób z tym problemem.Myśle,ze znajdziesz bratnie dusze:) Ja niestety nie mogę pomóc-bo nie znam tego problemu. Zyczę powodzenia i zdrówka dla dzieciątka:)

Dzieki wielkie🌻.Może jeszcze jakaś mama się odezwie...:(

Proponuje : Załóż nowy temat : \" CELIAKIA u dziecka . Bedzie bardziej konkretny i moze wiecej osob sie odezwie . Wowczas ja ten temat polacze z nowym . Pozdrawiam

Koleżanka a bliżej siostra mojej przyjaciólkicierpi na tą chorobę a ma już 30 lat !!! Jest to choroba nieuleczalna ale przy prawidłowym odżywianiu można z Niąspokojnie żyć ( nadmienie ,ze gdy Monika była malutka twierdzono ze nie bedzie mogła miec dzieci - ma śliczne diwe panienki :)) Całę życie je specjalny chleb - nie moze jesc \"naszego\" musi miec specjalny ...Odpowiednia dieta jest bardzo ważna !!!! Jej choroba nigdy nie zsotała kwalifikowana do renty :( a Jej dieta jest kosztowna jak przy każdym innym schorzeniu ...... pozdrawiam i ściskam Cie bardzo mocno - wszystko bedzie dobrze !!! Buziak dla Julii - imienniczki mojej córci 😘❤️🌻 głowa do góry !