Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GNGNG

DZIEWCZYNY JAKI WG WAM MAM ROZMIAR UBRAŃ?BLAGAM POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość GNGNG

sama nie wiem czy 36 czy 38?? moze moje wymiary cos wam powiedza ? biust:96 cm talia:76cm biodra:95 cm wzrost :169 cm waga:58 kg. jak myslicie ???36 czy 38?

Gość akunia
38

Gość nieprawda ZE 38
wg mnie 38 niem asz tylko 36 bo jestes wysoka i naprawde masz szczuplutkie wymiary . ja mam wieksze i własnienosze 38.

w sumie dziwne pytanie, bo jak znam zycie to czego nie załozyc to bedzie miało inny rozmiar, ja czasami w chodze w 38 a czasem to 42...

Gość zdecydowanie 38

Gość 36 36 36
ale musisz mierzyc, bo teraz te numeracje sa zanizone obecne 36 to dawne 38 te ktore nosily 36 nosza teraz 34 itd.

Gość pani sklepowa
hm - ja mam 175 , od góry wymiary 100-80-98 i mój rozmiar to 42 , więc u autorki bym podejrzewała raczej 38-40 , na pewno nie 36

Gość 36 36 36
ja nosilam 36, a teraz nosze 34 (xs) ale to trik marketingowy jak kobieta widzi, ze miesci sie w taki "maly" rozmiar to jest bardziej skolonna zakupic dany towar niz w przypadku, gdy ten sam ciuch (o tych samych wymiarach) ma metke z wieksza numeracja mierz ciuchy w jednym sklepie wejdziesz w 36 a w drugim w 38 itd.

Gość niGNFGNG
ZDECYDOWANIE MA ROZMIAR 38.

Gość No rozmiar buta
42 to standard u młodych dziewczyn!

Gość Nie moze byc 36- 38
Ja mam 172 cm, waga 51 kg talia 62, pupa 87, biust B i nosze 36 ty masz duzo wieksze wymiary ode mnie, dalabym min 38-40

Gość a po co wam te rozmiary
i tak trzeba wszystko przymierzyć. W H&M np. tak zaniżają rozmiary, że rozmiar 36 był dla mnie za duży, mimo iż teoretycznie noszę 36 w porywach do 38. Jak to się mówi: zależy jak leży :)

Gość Nie moze byc 36-38
Owszem, metki mowia zupelnie co innego, ale wymiar sam w sobie to min 38- 40 przy takich obwodach, Ja mam ubranie z metka xl, ale to tylko metka

Gość trrrrrrrrr
ja mam podobne wymiary, ale waga 55 i nosze 36. Zlaezy tez odbudowy, bo ja mimo wszytsko jestem drobna i nikt nie wierzy, ze tyle waze....wiec to zalezy jaka masz budowe.

Gość kiszkkaa
ja mam takie wymiary (tylko w biodrach 93cm i w biuście może cm mniej) i noszę 38-40 czasem 42. w niektóre w36 też się wcisnę, ale to wygląda komicznie :-D bez przesady - to są "małe wymiary" ?? ja uważam się za "większą" dziewczynę..:-(

Gość Nie moze byc 36-38
trrrr waga nic nie mowi a twoje wymiary mowia wiele- nie mozesz miec rozmiaru 36 przy takich wymiarach jak autorka a wymiary nie sa jakies kosmicznie duze, raczej wiekszosc kobiet takie ma

Gość brytnej
masz 38 albo 40 zal od firmy wiem bo mam podobne wymiary pozdro600

Gość mam kolezanke
ktora nosi tak naprawde 40 a wciska sie w ubrania 38 lub 36 bo dla niej liczy sie ze ma te 38 lub 36 a nie 40...moim zdaniem wzne ejst to w czyms sie dobrze wyglada a nie patrzy na rozmiar!

Gość kendra
Eh ja mam podobne wymiary, tzn. w biuście: 91 cm, w pasie 62 cm a w biodrach 94 cm i noszę rozmiar 36, czasem 38 więc myślę że autorka z tymi kilkoma cm więcej nosi rozmiar 38 :):) Pozdrawiam

Gość jak dla mnie to 40
!! Sama nosze 38-40 a mam wymiary: 86-68-94 160cm 57kg

Gość kendra
Zapomniałam dodać, że przy takich wymiarach mam 170 cm wzrostu i 57 kg wagi, więc też prawie tak samo jak autorka, dla mnie na 100% masz rozmiar 38 :):)

Gość Nie No...
Rozmiar buta poniżej 40 to jest już niemodny przeżytek !!! Teraz to fajnie jak młoda dziewczyna ma rozmiar buta 42 i więcej !!!

Gość Aaaaaab
mam podobny problem. to znaczy nie wiem jaki rozmiar spodni mam wybrać, mam 164cm biodra 86cm a w talii coś koło 65... kupuje rozmiar M(niewiele mi to mowi) i jest za duży w S chyba sie nie zmieszcze, to samo z tym 36, 38...

Gość Aaaaaab
i zapomniałąm dodać że problem w tym że mam dość hmm duże nogi bynajmniej tak mi się wydaje. bo górę, czyli do bioder jestem dosyć drobna a wydaje mi się ze nogi mam torche nieproporcjonalnie hmm... grube stad problem z doborem rozmiaru spodni, bo musze dobierac takie żeby nogi były ok a z kolei na tyłku i w biodrach sa za duże :(