Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulcia21

faceci są beznadziejni !!!!

Polecane posty

najpierw miło razem spędzic impreze pozniej weżmi od ciebie numer telefonu ,pożniej nawet ładnie odprowadzi do domu i powie ze sie spotkamy a natepnie nie dzwoni!!!! co za suchar Faceci skoro nie jestescie zainteresowani to po co wy mowicie ze chcecie sie spotkac??:/

Gość zeby Ci nie bylo przykro
kiedy powiem ze nie krecisz mnie i nie zoabczymy sie juz nigdy wiecej

Gość corrs
dziewczynko, a jaka to byla impreza? gdzies na wiejskiej dyskotece? bo jesli tak to ja sie nie dziwie.

impreza nie byla na wiejskiej dyskotece tylko w poznaniu,. a skoro was laska nie kreci to wcale nie trzeba z nia gadać

Gość
po pierwsze - nie dawaj numeru (a niech się postara i inaczej skombinuje) po drugie (nie oczekuj zbyt wiele - faceci z reguły liczą na jednorazową znajomość na takich dyskotekach, a jeżeli napalona dziewczyna liczy na coś więcej - to i tym nakarmić potrafią ;)) po trzecie - kobiety w większości bywają naiwne a nie faceci beznadziejni ;)

No to ja chyba jestem jakiś nienormalny. Jak mnie zainteresuje jakaś dziewczyna, to staram się uzyskać jej numer telefonu. Jeśli mi go da, to próbuję się z nią umówić już tak na spokojną pogawędkę. I wtedy napotykam na odmowę - a to nie ma czasu, a to jest chora, a to musi mamie pomagać, bo goście do nich przychodzą. Widać nie tylko faceci są beznadziejni :)

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Nie dałaś mu na pierwszym spotkaniu dupy więc już się z Tobą nie umówi. Naprawdę zazwyczaj tacy faceci są sexoholikami, którzy walą ściemę.

hehehe, a tak sobie myślałem, że może natknęłaś się kiedyś na któregoś z moich kumpli.. widać ostatnio ktoś polował ;-) po prostu czasami mamy ochotę się dobrze bawić (niekoniecznei jak to niektórzy twierdzą w łóżku) bierzemy tel.. i tyle po nas, nie ma się zbytnio co przejmować :-)