Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaskakskaka

Wasze sposoby na ...KAMUFLARZ

Polecane posty

Gość skaskakskaka

Jestem mloda wiem nie powinnam sie malowac ale jakis roczek temu mialam wypadek samochodowyi teraz na twarzy mam ciemne blizny . Najpierw przykrywam je dermacolem potem innym korektorem pudrem w kamieniu...I...Nic... I tak je widac:( Dodem ze robie to tylko w tych miescach czyli na luku brwiowym nad prawym okiem i po prawej stronie nosa. Teraz mam zamiar kupic baze pod podklad http://www.allegro.pl/item172356968_gold_therapy_baza_pod_makijaz_eveline_laboratorie.html#photo Ale nie wiem czy to cos da...Blagam z dobroci serca pomozcie mi kochane:( Dodam ze w czerwcu bede miec operacjeplastyczna ale do tego czasu jakos wygladac trzeba:( Z gory Dziekuje to dla mnie bardzo wiele znaczy

Gość skaskakskaka
Prooosze

Gość Stan Ridgway
no Camouflage to ja śpiewam !!! :)

Gość takie głupie babsko
chętnie bym pomogła, ale nie znam się :( trzymaj się cieplutko! 🌻

nie wiem co do tej bazy. ja polecam korektor np. z seporach i na to puder. co do pudru to polecam zaiwestowac w jakis lepszy i drozszy o ile masz na to kase efekty beda lepsze:) gdyz sa trwalsze i lepiej kryjace i nie zchodza ale niestey zazwyczaj drogie;/ a masz masci na blizny oczywiscie, poki sa swieze mozna je zmiejszyc pozdrawiam :):):)

a sorki nie doczytalam do tej operacji:) myslam ze na linku jest koniec:) teraz sobie przypominam ze koleznka kiedys uzawla bazy rozowej tylko firma mi wyleciala z glowy wiem ze byla po 90zl z malusienkie opakowanie. ale efekty byly srednie.

Gość sKaskaskanka
Jesli efekty beda dobre to cena naprawde nie gra roli. Dzieukuje Nibys a jaki puder z sephory?

ja mam korektor sephory a pudru uzwam z cliniqa niestey nie wiem jakie sa te seporah. nie wiem jak jest z bliznami ja jednymnie korektoryje slady po pryszczach i przebarwienia. wiesz myskle ze jak cena nie gra roli to zaiwestuj w dobry puder i korektor. co do bazy mam mieszne uczucia raz mnie tak wymalowono i srednio czulam sie jak z maska na twarzy ale to tez moze byc winna tej osoby co mnie malowala. nie wiem czy ci dobrze poradze bo ja mowie nie wiem jak to zadzila w twoim przypadku 1 oczyszczanie (pianka/zel) 2 krem 3.korektor 4. podklad puder a teraz co do pudru i podkladu moja kolezanka uzwa za guerlain (ona ma slady na buzi po uczuleniach itp) i mowi ze dobrze kryje tylko ze sam pudre guerlena kosztuje 200zl;/ ja uzwam cqlinica ale szczerze nie jest juz tak dobry probowalam loreala ale srwednio mi sie podbal zbyt duza maska jak dla mnie i ciezki byl. z tanszych to rimela rozswietlajacego niezle kryl tylko zchodzil po 4-5 godzinach jeden astor dobrze kryl. i mebalin ten freshlook tylko ze on strasznie wysusza. wiesz idz do seporah i popros o probki podkladow przetestujesz ktory najlepszy dla ciebie bo w sumie to zalezy tez od rodzaju skory nie ma sensu wydawac duzej kasy jesli okaze sie to nie dobre. a w seporah daja w takich malych pojemniczkach wiec mysle ze cos dobierzesz i zawsze mozesz zapytac o bazy moze tez maja probki.

Gość skaskakskaka
Oj Dziekuje bardzo mi pomoglas . :)

Gość dfggjgh
unifiance la roche posay ma pudry mocno kryjace lub nawet kamuflujace (jest ich kilka maja różnamoc krycia). idz do dobrej apteki i zapytaj o ten najsilniej kryjacy. popros o próbke i zobacz czy Ci pasuje