Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juki

Koniec narzekania na swój wygląd!Po prostu weźcie się za siebie!Ja tak zrobiłam!

Polecane posty

Gość Juki

Tak, jeszcze do niedawna należałam do Was - wiecznie narzekałam na swój wygląd, pytałam o cudowne diety i sposoby na poprawienie swojego paskudnego ciała, a tak naprawdę, jak przychodziło co do czego, to się poddawałam i nic z nim nie robiłam. Aż w końcu się zakochałam i zaczęłam się zmieniać. Zaczęłam jeść co trzy godziny (regularnie, ale wszystko, co lubię) i regularnie ćwiczyć, przez co zgubiłam 5 kilo. Poszłam do dobrego derma i wyleczyłam trądzik, zmieniłam fryzurę, wybieliłam zęby. Zaczęłam dbać o swoje ciało, smaruję je regularnie balsamem brązującym, przez co mam ładny kolor skóry bez solarium. I wierzcie, to wcale nie zabiera mi dużo czasu, a za to diamentralnie odmieniło moje życie! Z facetem, który mi się podobał nie związałam się, bo... Uznałam, że zasługuję na kogoś lepszego! W końcu odzyskałam wiarę w siebie i wygląd, jaki zawsze chciałam mieć. I to bez zabiegów chirurgicznych czy tysięcy wydanych na kosmetyczkę. Wystarczy zmienić nastawienie i przystąpić do działania. Uwierzcie w sukces i weźcie się za siebie! Mi się udało, Wam też może! Powodzenia!

To super ze masz takie podejscie:))Ja tez od 7 miesiecy cwicze,i czuje sie przy tym swietnie.Naprawde:))a jesli chodzi o moja cere to jest z nia raz lepiej raz gorzej.Ale czasem tak bywa:((a za diete tez sie wzielam.Nie jem po 19 od paru tygodni i widze poprawe,staram sie nie jesc tak duzo slodkiego,choc czasem sie na cos skusze(przeciez jestesmy tylko ludzmi)aha i jem wiecej warzyw,nawet duzo wiecej niz kiedys i dddduuuu jablek:)).Chcaialbym jescze tylko przestac chodzic na solerium.Odwiedzam je raz na dwa tygodnie na 10 minutek bo jakos tak mi sie wydaje ze musze:((

Ja też dzisiaj wziełam się za siebie:) Dietkuje, zaraz lęcę poćwiczyć a i wieczorkiem balsamem brązującym sie posmaruje:) Zeby nie być biała jak ściana:) no i na twarz też kremik z tej samej lini brązującej. AAjjj bądźmy piękne na wiosne kobietki:)

ja juz tak mam od 6 miesiecy. postanowiam zaczac zima aby na wiosne ropzpoczacz nowym wygladem. zdecydowalam sie na laserowe usowanie wlosow, zgubilam troche kilkogramow (codziennie chodze do pracy i spowrotem) smaruje sie samoopalaczem i dzieki temu mam piekny koloryt cery. zafundowalam sobie przedluzanie wlosow i mam teraz piekne dlugie fale....

Gość hjkljk
jaki sens chodzci na solarium raz na 2 tyg na 10 min nie da to opalenizny wiec po co ?