Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odczynnik nesslera

skąd ta durna moda na obrzydliwe

Polecane posty

Gość odczynnik nesslera

plastikowe pazury? I jeszce te ornamenty wieśniackie.Horror i obrzydliwość.Po co dziewczyny sobie to robicie? Nie lepiej mieć swoje ,zadbane,ładnie opiłowane i wypolerowane paznokcie? Przecież te plastikowe szpony przyprawiają o hafty

Gość jogurt 0
popieram !... masakra, takie szpony a nie paznokcie. fuj :)

popieram tipsy, zwłaszcza te przezroczyste jak szklane albo plastikowe, wyglądają ohydnie:O

Gość a ornamenty wygladaja
z daleka jak zaawansowana grzybica fuj

Gość o gustach się nie dyskutuje

Gość nareszcie
oby wiecej bylo takich dziewczyn jak wy.nic te polki elegancji nie maja tylko wszedzie ta wiejska moda.brawo dziewczyny

Gość guwno prawda
same kasy nie macie żeby sobie zrobić i tak głupio gadacie, a pewnie i tak same wyglądacie jak ostatnie tandeciary, bo nosicie lumpy z bazaru i pewnie podobają się wam białe kozaki! Beznadziejne jesteście! Tak na marginesie, nie każda musi mieć na tipsach "świecidła", można mieć ładny french.

Gość dziurawa skarpetka
jeszcze takie wypięte od tej swojej długości.... te żelowe :o fuuuuuuuuuuuu

Gość dziurawa skarpetka
wygięte * znaczy sie

Gość guwno prawda
same jesteście tandeciary, łazicie w lumpach z bazaru i białych kozakach :/

A co Was obchodzi co kto ma na pazurach? Same tego nie nosicie i jak ktoś wyzej napisał o gustach sie nie dyskutuje. I jeszcze z innej bajki: jest róznica między łopatowymi, nieestetycznie wykonanymi tipsami a delikatnymi, odpowiedniej długości, z subtelna ozdobą.

bynajmniej - nie chodzę anie w bk-ejach ani w niczym o czym piszesz - wyobraź sobie - tipsy nie świadczą o twojej ani urodzie, ani guście - wręcz przeciwnie:o zadbane są naturalne paznokcie - ja mam swoje dość długie, wiec nie mowię zeby obcinać króciutko przy opuszkach, ale plastiki są wstrętne - nawet panowie to dostrzegli

\"I jeszcze z innej bajki: jest róznica między łopatowymi, nieestetycznie wykonanymi tipsami a delikatnymi, odpowiedniej długości, z subtelna ozdobą\" - róznica ESTETYCZNA

Gość mniaaaaaaaaam
gOwno jak juz cos nie gUwno te paznokcie kojarza mi sie z lafiryndami :/ blehhh...

Gość dziurawa skarpetka
o fu... białe kozaczki to już szczyty ! ale wioska :D

tipsy sa zbawienne dla dziewczyn, ktore maja naprawde fatalne paznokcie, czyli np wciaz lamiace sie mimo jakis odzywek itp, no ale trza rpzyznac , ze to jest juz normalnie PLAGA i to juz w gimnazjach, szczylówy robią sie na 25letnie lachony. blee panie gertych!! zadziałaj!! :classic_cool:

Gość dziurawa skarpetka
dokladnie.... * co sie stalo sie z tymi ludzmi !

naturalnie zrobione, bez udziwnień wyglądające na anturalne - jak najbardziej, ale te okropne plastiki - ociekające złotem, kamyczkami błyszczącymi z daleka o grubości 0,5 cm - to nie jest fajne... mi się te właśnie tipsy plastikowe kojarzą automatycznie z bk-ejami, platynowym blondem z odrostami i solarą

Gość naturlane niby ładne
??? Jak widzę te "naturalne" panny, które nawet sobie nie pomalują bezbarwnym lakierem paznokci, albo każdy mają innej długości i o innym kształcie to aż mnie skręca! A jeszcze te "piękne" żółte paznokcie, o tak niech żyje naturalność :(

tipsy wyglądające naturalnie czyli nie wymalowane jak obrazy picassa z poprzyklejanymi pierdółkami :o wszystko z rozsądkiem

Gość w Polsce niestety lubia
przesade. wiec jak tipsy to giganty. A kazda przesada jest w zlym guscie.

Gość no tak w Polsce lubią przesadę
wystarczy spojrzeć na polską ulicę, te oryginalne, ekstrawaganckie stroje, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn, po prostu szaleństwo!!!

Gość mniaaaaaaaaam
musze przyznac ze w wiekszosci tylko polki probuja sie pokazac...bylam w niemczech, w anglii... ale tylko w polsce widze bitwe, o to ktora jest modniejsza, ktora ladniejsza, ktora bardziej brazowa...

Gość dziurawa skarpetka
Takk.... laski biegną za lansem, biegną, biegną. Jedna kupi nowy biały pas, druga po jutrze ma identyczny. Ładnie napisane.... któa bardziej brązowa, haha ! pomarańczowa ! :P lans, lans... jeszcze raz lans :D ale kurde, większośc takiej suczy sie podoba facetom co mnie przeraża - i to fest !

Gość kjhkbiyut
mieszkam za granicą i jak przyjeżdzam do Polski to widzę te nasze piękne Polki...Grube,włosy tłuste,kolczyk w bebechu i wystające stringi..No i oczywiście te wieśniackie tipsy...ehh..dużo by można było tego wymieniać..Począwszy od platynowych kłaków z czarnymi końcówkami jakby je moczono w gnojówce po solarke...Owszem są piekne dziewczęta i subtelne,powabne i do tego inteligentne,ale jest ich coraz mniej niestety!

Gość marytek76128
Dokładnie..Trzeba zerwać z tym stereotypem,że Polki sa najpiekniejsze...Mówi się,że Niemki są brzydkie czy Szwedki..Polki jeśli już są takie same,a coraz częściej widać,że są zaniedbane i wieśniackie..

Gość mniaaaaaaaaam
tak tak..ten braz przechodzi w pomarancz :-D no co moze pomaranczowy bedzie modny?..nie trzeba bedzie kupowac pomaranczowych ciuchow :-D

Gość przesadzacie nie wiem gdzie
wy widzicie tą modę na tipsy, może w pewnych kręgach to jest modne. Ja nie kojarzę nikogo z mojego otoczenia kto mógłby się poszczycić tym cudem.