Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odczynnik nesslera

skąd ta durna moda na obrzydliwe

Polecane posty

Gość dziurawa skarpetka
Hahahaha.... biedna mandaryna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * zrywa boki *

Gość a ciekawa jestem
jak taka ze szponami zarabia ciasto na pierogi :D

Gość fajnie macie
jesli oceniacie dziewczyny po tym czy nosza tipsy... ;] powodzenia.. haha...zaaal... ;]

Gość mniaaaaaaaaam
a czy takie w ogole wiedza co to znaczy wyrabiac ciasto? :-P

Gość a ciekawa jestem
fakt one ostatni grosz puszczą na tipsy a w domu dżem :O

Gość co racja to racja
wyrocznie mody się znalazły, jesteście żałosne:(

Gość jak one sobie tyłek podcierają
raczej :P

Gość mniaaaaaaaaam
nie na dzem...solara wazniejsza hahaha

Gość marytek76128
Ja jestem facetem i widzę co sie dzieje...Kobiety głupieją...Zamiasta dbac o swój naturalny wygląd farbują się,opalaja sie na tych solariach,sztyczne tipsy przyklejają..przecież to jest wstrętne!Dbajcie o siebie!

Gość dziurawa skarpetka
bieda z nędzą :P

LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!! odkad to inteligentny i uwazajacy sie za na poziomie czlowiek przywiazuje tak wielka wage do wygladu?????? przeciez mowa tu o sztucznych paznokciach! o ozdobkach,ktore wam sie po prostu nie podobaja!! nawet jesli uznajecie je za totalne bezguscie okazujecie o wiele gorszy brak klasy niz dziewczyny z 3 cm tipsami z rozowymi swiecacymi kamieniami na nich,zjarane na solarium,w biodrowkach i wystajacych z nich stringach i wylewajaca sie gora zwala tluszczu. bo one po prostu nie maja dobrego gustu. a wy obsmarowujecie ludzi tylko z powodu zlego stylu ubierania sie.

Gość odczynnik nesslera
o przepraszam,nikogo nie obsmarowuję,pytam po prostu po co takie obrzydlistwo sobie robią,nie oceniam osób które sobie robia te tipsy czy jak je zwał

Bez przesady.. Ja jestem Polką i nigdy nie byłam na solarium, w ogóle się nie opalam, nigdy, nawet jak jadę do Afryki, uzywam blokerów, nosze czapki itd. Mam uczulenie na słońce i bladą skórę. I uważam, ze fajnie się odcinam na tle brązowych ludzi w lecie:) Lubie byc blada. I jak się opalam, to skóra robi sie taka grubsza, szybciej schodzi, jest bardziej szorstka... I nie farbuje włosów. raz popełniłam taki błąd:O Ale juz mam naturalne i nie zamierzam tego zmieniać. Mam tez kręcone włosy i nigdy ich nie prostuję. I maluje się tak, ze prawie w ogóle tego nie widać. Więc nie uogólniajcie. A paznokcie mam swoje, maluje co kilka dni, dbam o nie, uzywam odżywek itd. tak samo z włosami- lepiej wydać 100zł na odżywkę niz 150 na pasemka, które zniszczą nam włosy... Widuję na ulicach dużo ładnych, zadbanych kobiet, bez makijażu jak na estrade i bez tipsów. W takim wyglądzie lubują się zazwyczaj nastolatki i taka \"charakterystyczna\" grupa kobiet... Ale uważam, ze i naturalnych ale zadbanych kobiet nie brakuje. Tylko pewnie te wymalowane i dziwacznie ufarbowane bardziej przyciągają wzrok jako takie ciekawe \"okazy\"

Gość mniaaaaaaaaam
uwielbiam sie nabijac z takich ludzi :-D

Gość tak tak tak zgadzma się
Też miałam wieśniacki gust będąc w ósmej klasie, ale potem jakoś mi przeszło. Teraz trochę po hippisowsku się ubieram no i włosy farbuję - na rudo. Ale bez tych rudych włosów nie byłabym sobą... za to make-up robię dużo dużo mniejszy niż kiedyś. też razi mnie sztuczność na ulicach. I te paznokcie... przecież dużo piękniejsze są własne, nawet jeśli nie da się rady wyhodować aż tak bardzo długich to po co niszczyć je tipsami? Kiedyś zwracałam uwagę tylko na takie "gazetowe" twarze, ale mała byłam wtedy i głupia. I też chciałam mieć usteczka jak te britnejki moich czasów ( no wtedy o Britney to się nikomu nie śniło, ale media lansowały dość podobne wzorce), a teraz.. gust się wysublimował i muszę powiedzieć, że blade dziewczyny o niedużych oczach i popielatych włosach to jets po prostu cudo jak dla mnie. Pozdrawiam wszystkie panie i szlachetnej urodzie! :)