Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikka123

czy ktoś ma/miał wózek Mikado Ox-ford lub Volant3 z Implastu?

Polecane posty

Hejka! Mam termin na początku sierpnia ale już intensywnie myślę o wózku. Zastanawiam się nad Ox-fordem lub Volantem3. Bardzo proszę o opinię użytkowniczki/uzytkowników któregoś z tych wózków. Obydwa wydają się fajne i cena rozsądna ale nie ma to jak wypowiedź osoby która faktycznie nim \"jeździła\" :)

Gość jamam
ja mam iplastowskiego Volanta 3 super się prowadzi, nawet przy zablokowanych przednich kołach lekko się nim manewruje, teraz już syn przesiadł się do spacerówki ale nadal jeździ z zimowa budką, letnia czeka na wiosnę. Wózek ma dobrą amortyzację co jest szczegolnie wazne przy malym dziecku.Jednak myślę o lekkiej spacerówce na zakupy (też się zastanawiam co kupić:) ), którą sie szybko spakuje do bagażnika bo z volantem jest ciężko - trzeba go rozkładać no i trochę waży. Na spacery oczywiście pozostanie Volant.

Ja go mam i jestem mega zadowolona. Super się prowadzi i jest naprawdę bardzo fajny. Polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.