Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkakak

robic czy nie

Polecane posty

Gość jakkakak

robic trwala czy podarowac sobie i miec ciagle proste do ramion, nieulozone :(

Gość lololo
nie robić

Gość podarować sobie
nie robić

Gość jakkakak
:( kurde... i mam sie meczy c moimi?

Gość ***21
wycieniuj zrob lekka trwala i zmien kolor polecam rubin-tak fryzurka slicznie wyglada i dodaje vigoru- wiem cos o tym:P

Gość jakkakak
lekka trwala wlasnie chce, ale i tak sie skreca mocno... koloru nie bede zmieniac... kurde nie wiem co z grzywka, chcialabym troche miec, ale nie wiem jak to wyjdzie

Gość jakkakak
up

nie rob trwalej, zniszcza ci sie wlosy ;( pozniej jak zaczna odrastac bedzie to wygladalo beznadziejnie... u gory proste nizej krecone.. ja mialam lekka trwala, kiedys w liceum zachcialo mi sie :( zaluje bardzo.. i nikomu nie polacam ( a mialam trwala ziolowa ) .. taka czy siaka niszczy bardzo wloski.. pozniej masz takie prora, ktore trzeba sciac.. pozdrawiam :D

Gość jakkakak
kieyds tez mialam bylam raczej zadowolona... doradze sie fryzjerki jutro, ale jak juz jestem zapisana na 2h to nie wiem czy sie zgodziz eby odmowic... kurde mam watpliwosci:(

Gość kicci buroiza furioza
marzyłam o lekko kręconych włosach, o trawałej - poszłam do fryzjerki na kwaśną trwałą (żeby mniej włosy zniszczyć i żeby skręt był mniejszy) zapłaciłam 70zł, a jak zobaczyłam efekt to myślałam,że się popłaczę... :-( najgorsza rzecz,jaką w życiu zrobiłam z włosami. polecam za to headline

Gość jakkakak
a co to jest headline

headline lekko podnosi włosy i nadaje im lekki skręt a przy tym ich nie niszczy i utrzymuje się krócej niz trwała - koleżanka miałą i wyglądało fajnie no i włosów nie poniszczyła. mi się taki puch porobił na głowie, tragedia, mój chłopak jak mnie zobaczył to nic nie powiedział, ale po minie widziałam, ze był w szoku (negatywnym).. mineło od tej trwałej nieszczęsnej póltorej roku i już na szczęście tylko końcówki mam poniszczone i suche. I teraz się z tego ostro śmiejemy z moim facetem - teraz już ma odwagę głośno powiedzieć że wyglądałam tragicznie hehehe

Gość jakkakak
moja fryzjerka ma maly zaklad w malym miescie... ukurde tak chcialam soebie zrobic, a teraz zaczynam watpic :(

posłuchaj mojej rady to nie będziesz żałowała. teraz twoje włosy Ci sie nie podobają? po trwałej będzie jeszcze gorzej!!!jeśli chcesz cos zmienić to rzuc jakiś kolor czy podetnij jakoś, zeby się lepiej układały. Ale nie trwała! ona nie poprawi wyglądu włosów na pewno! trwałą jest dobra dla starych bab, żeby sie wydawało,że więcej tego na łbie mają. NIE RÓB!!!

Gość jakkakak
ehh juz nie wiem :( mam wlosy do ramion, kidys mialam trwala i byam dosc zadowolona, ineaczej wygladalam, wlosy co mam teraz mam przyklapniete, ciagle cos musze z nimi robic,

są inne sposoby żeby podnieść włosy. co z tego że po trwałej nie będą przyklapnięte skoro będzie siano??

Gość jakkakak
kurde z tym sianem, chyba masz racje... :( co innego naturalne sprezynki :( kurczaczek... nie wiem co robic.. 1 raz,... ale moze akurat fajnie zrobi? doradze se ejj, niech sie dzieje co chce

a ja mialam trwala chemiczna, trzymala sie baaardzo dlugo. wlosy mi sie nie zniszczyly, zadnego puchu po czasie. trzeba o takie wlosy dbac odpowiednio. jednak pierwsze wrazenie bylo straszne! po prostu szok, na szczescie po miesiacu wlosy sie juz przyzwyczily i ulozyly i mialam sliczne fale :)

Gość jakkakak
kurde... sorry dziewczyny ze tak "kurduje" a;e mam dylemat... w koncu to decyzja na pol roku