Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white ice

puder/podklad do baaardzo jasnej cery

Polecane posty

Gość white ice

slyszalam, ze na rynku jest taki i ze dobrze kryje wagry czy ewentualnie male krostki.. ma niemalze bialy kolor.. prosze, napiszcie mi o jaka firme/nzawe chodzi jelsi wiecie

Gość excipial
kram kryjący do cery trądzikowej, ma 2 odcienie: ciemny i własnie jasny, nie wiem czy o ten chodzi...

Gość white ice
a jak sie nazywa? czy ja wiem czy glowna zaleta jest to ze do tradzikowej? tez.. ale glownie chodzilo o to ze taki super swietlisto-jasny:P

Gość excipial
nazywa się excipial:) myślałam, że chodzi Ci o jakiś konkretny, którego nazwy nie pamiętasz a jasny odcień to mi się z nim właśnie kojarzy.

Gość lplplp
a gdzi ego mozna kupic??

Gość excipial
w aptece, na pewno w internecie też.

Gość white ice
dzieki pewnie go wyprobuje:) ale moze ktos zna jakis bialy podklad/puder ?

może byc np. loreal true match kolor C1 mój ulubiony :P ale byłjeszczejakiś jaśniejszy chyba... poszukaj w necie :)

puder to polecam make ziemniaczana. Wybiela skore:) a naklda sie ja pedzelkiem jak normalny puder sypki. Nie zatyka porow, niesamowicie wygladza no i super matuje. A z pudrow- tez slyszalam to chyba inglota ale z serii profesjonalnej i tylko w salonach mozna kupic. A podklad - szukaj takich ktore maja np 12 kolorow do wyboru to jest Revlon colorstay softlex ma bardzo jasne kolory, ale nie wiem jakiego akurat Ty szukasz A ja excipial mialam - fakt ze jest jasny, swietnie wyglada w sztucznym swietle, ale tak naprawde ma rozowy odcien - efekt swinki gwarantowany.

Gość lplplp
tez slyszalam ze Revlon jest rewelacyjny czy mozna go kupic np w Rosmannie? a jak nie to gdzie mi wlasnie sie skonczyl podklad i msuze sie wybrac na zakupy;)

Gość jesli chodzi o puder to
baaardzo jasne są rimmela, ja używam 01 transparentny. Jaśniutkie są też Lumene podobno, ale nie na moją kieszeń:)

Gość excipial
o przepraszam, ja ani nikt inny nie napisał, że excipial jest doskonały a zwłaszcza "taki doskonały" :) Po prostu jest b. jasny, tak jak w temacie i kryje krostki.

Gość ice_coffee
Polecam podkłady Clinique odcień 1- Alabaster Breeze .... dla mnie rewelka...

mam pytanie o ten podkład Clinique- czy ten kolor występuje we wszystkich typach podkładu? Bo ja używam Stay True i nie widziałam nigdy numeru 1... I czy jest różowawy? kiedyś kupiłam kolor Ivory chyba 03 i okazał się strasznie różowy, po prostu pieniądze wyrzucone w błoto... Najjaśniejsze podkłady ma Kanebo, są prawie białe. Clinique ma bardzo duży wybór kolorów i świetnie wygląda na skórze, w ogóle tych podkładów nie widać.