Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

co cenicie w ludziach?

Polecane posty

Gość eheehe

j.w jakie cechy w ludziach sprawiaja, ze ciagnie was do nich? mi podoba sie empatia, poczucie humoru, rozwaznosc w mysleniu a jednoczesnie wyluzowanie i chec zabawy czerpania z ycia co najlepsze..duzo tego by jeszcze bylo, ale juz nie bede sie rozpisywac:)

Gość No jest tego trochę
- wzrost (niecierpię niskich poniżej 175 cm) - klatka piersiowa (niecierpię zapadniętej i nieumięśnionej) - prawo jazdy (nie musi mieć auta, ale prawo jazdy to podstawa!) - rozmiar buta (z gościem co ma mniej niż 42 stopę to w ogóle nie rozmawiam :) ) - włosy (zakola i wszelkiego rodzaju łysina odpada bez 2 zdań !!!) No chyba aż tak bardzo wyamgająca nie jestem. Nie trawię jak facet skrajnie odstaje od standardu i tyle ;)

We wszystkich ludziach bardzo cenię poczucie humoru, inteligencję i prawdomówność. Nie szkodzi, jeżeli ktoś ma więcej pozytywnych cech, ale jakdla mnie nie musi. ;)

mądre slowa perła;) ja nie lubię snobizmu ludzi medialnych i takich co lecą na karierę. Np uprawia areorobic, ale aby byc naj w wywiadzie rzekła, ze pilates! Ale kłamczucha..;) Fałszywizna jak to ktos okreslił:P

Gość ryszarda_P
Szczerość.

Gość Duże prawdziwe męski stopy

cenie jak ludzie są sobą nie małupują innych Jak jedna Bitche in Warsow ja lubiłam tance to ona zaraz poleciała na kurs flamenco wszedzie ze mna rywalizuje ja kocham francuski a ona musze do tego jezyka powrocic ja pisze publicznie a ona chce tlumaczyc nie bede tancerką przecierz itp rzygac sie chce