Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potylica

wiosna-blee

Polecane posty

Znowu parki beda sie czulic, ptaki drzec dzioby od 5 rano, slonce swiecic prosto w facjate, wymagajac od ludzi zrzucenia odziezy i pokazania seksownych nozek oraz preznych brzuszkow zeby zaraz potem zasnuc sie chmurami i ustapic miejsca ulewnemu deszczowi, ktory doprowadzi do przeziebien, gryp i angin, a kiedy polowa populacji bedzie zdychac w lozkach, slonce znowu bezczelnie wylezie zza chmur, kwiatki i drzewa beda pylic, zmulone po przebudzeniu osy kasac, ohydne ropuchy i zabole skakac po ogrodach i parkach, pojawia sie nowe smaki lodow, doprowadzajace do konfliktu moralnego :\"mozliwosc dopiecia wiosennej spodnicy czy chwila zapomnienia?\". A idzcie Wy z ta oblesna pora roku, jesien i zime najbardziej lubie.

Gość urolog ochotnik
Zgadzam sie w 100%

Gość hihihehehehe
dobrze powiedziane. Ja tez wole zime jak szybko robi sie ciemno wtedy jest super :)

Nie liczac tych wirujacych w powietrzu hormonow, przez ktore moj facet zaczyna patrzec bardziej krytycznie na moja obsesyjna milosc do wafelkow czekoladowych.

Gość hihihehehehe
a najgorsze dla mnie jest jak wyjda te plastikowe laleczki w rozowych bluzeczkach i spodniczkach i wszystkie tak samo ubrane. Blond wlosy , ze az przepalone i tipsy, a tapety 10 kg :)

Gość hermafrodytka
e tam ja juz wolę , żeby wszyscy zobaczyli moje brzuszysko , ale żeby było ciepło !

Gość KOCHAM WIOSNE
:D

Gość nie lubie wiosny

Gość KOCHAM WIOSNE
:classic_cool: ;)

I ten wilgotno-zgnily zapach mi tez na nerwy dziala. Chce zasnac i obudzic sie w pazdzierniku!!!

Gość nie mam sie z kim
obściskiwać za to mam nadwage i kocham wiosnę !!

A ja nie mam nadwagi, ale mam grube nogi, mam sie z kim obsciskiwac, ale mi sie ten osobnik juz znudzil, poza tym musze sobie nowa kurtke wiosenna kupic, a wyplata dopiero 30.

Gość ja sie zakochuje
jezeli ci sie znudził to znaczy ,ze nie masz sie z kim obsciskiwać. I w twoim przypadku to najprawdopodobniej główny powód złego samopoczucia

No chyba masz racje...Inny mi w oko wpadl, ale to beznadziejna sprawa, dlatego mnie ta wiosna tak dobija.

Gość NIENAWIDZE WIoSNY
eh, nienawidze ;/ i zgadzam sie

Gość precz z wiosna
Zalozmy grupe samopomocowa

Gość precz z wiosna
Kazdy kto nienawidzi wiosny niech sie wpisze!!!

Gość blah blah
wstretne ponuraki !! :P zrzędzicie jak moherki pod kosciolem!! Wiecej optymizmu :)

Mi do moherkow daleko, ale wiosny i lata i tak nienawidze, najchetniej bym z koncem lutego wlasnie zasnela i obudzila sie w pazdzierniku, kiedy swiat jest naprawde piekny.

Gość /łączenie tematów/
Idzie wiosna kto się cieszy..... 22:13 **************** super ze już cipło mam nadzieje,że zima już odeszła 22:17 ja nie....... nienawidzę wiosny. 22:17 enamorada JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! (sie ciesze) http://img408.imageshack.us/my.php?image=pomoz niepelnosprawnymbx2.png http://images20.fotosik.pl/106/0ff4be24981e497 7med.jpg 22:18 **************** jak można nie lubić wiosny wszystko budzi się do życia coś pięknego 08:44 Myrevin { jak można nie lubić wiosny wszystko budzi się do życia coś pięknego } Wystarczy przejrzeć rocznik statystyczny pod kątem ilości zgonów w tym okresie by nie wypisywać takich farmazonów.

Gość /łączenie tematów/
'wiosna' 174 tematy :O

Pisałem gdzieś.. nie lubię wiosny bo powstaja setki tego typu topików. :o ;):P

Gość Ja też nie lubię wiosny
bo po niej czas na upierdliwe lato:O