Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im lost

Przyjaciel mojego chłopaka

Polecane posty

Gość im lost

mam chlopaka, do ktorego nic nie czuje.. on ma przyjaciela ktory mi sie bardzo podoba, nie wiem co on czuje, traktuje mnie jako przyjaciolke chyba, czesto rozmawiamy, bardzo czesto, no i chcialabym mu to powiedziec ze jestem zakochana w nim, ale boje sie jego reakcji. gdybym byla gotowa, to bym zerwala z moim obecnym chlopakiem, ale boje sie ze to bez sensu skoro on sie przyjzani z moim chlopakiem... co robic? czy mam mu o tym powiedziec ze sie zakochalam? w ogole pomozcie :(

Gość im lost
?!

Gość nitka22
po pierwsze to zerwij z chłopakiem. po co być z kimś do kogo nic sie nie czuje?? niepotrzebnie zawracasz mu głowę... a kolega no cóż puki jestes dziewczyna jego pryjaciela to raczej nie masz szans.

Gość im lost
ale ja sie w nim zakochalam... eh:( ale chyba musi tak zostac nie wiem po co z nim jestem:(

Gość nitka22
wieksze szanse bedziesz miała jak zmienią sie twoje relacje z obecnym chłopakiem. Później masz pole do popisu jak chodzi o jego kumpla. Pomyśl sama czy jakby podobal ci sie chłopak najlepszej przyjaciółki to czy nie miałabyś oporów?? ale jakby już nie byli razem to już troche inna sprawa czyż nie;)

Gość ałaa
gdyby ten chlopak nie byl z mja przyjaciolka nie moglabym z nim byc.. stracilabym przyjaciolke

Gość nitka22
a jakby z nią był to byś mogła?? Jak do siebie nie pasowali i sie rozstali a ty jesteś zainteresowana to czemu nie. Pytanie jeszcze czy na tyle ci na nim zależy żeby zaryzykować ta przyjaźń. A jeśli przyjaciółka jest prawdziwą przyjaciółką to prędzej czy później zrozumie.

Gość ałaa
hm no wlasnie pytanie czy zaryzykowac, hmmm ja chce go!!!!!!1

Gość nitka22
to pytanie na które sama musisz znaleźć odpowiedź

Gość przyjaciolka 21
czytalam ten post i jakbym czytala wlasna historie!! Opowiedz prosze jak skonczyla sie twoja sprawa!

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci