Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok z zurawinek

drukarka mi nie drukuje!!!! help!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sok z zurawinek

co mam zrobić? co moglo sie popsuc? drukarka drukuje stronę do polowy , a potem drugą polowę rozmazuje. Myslalam ze za malo tuszu, wymienilam ale nadal to samo:-(OOO

Gość sok z zurawinek
hp dyskjet 3550

Gość sok z zurawinek
chyba nikt sie nie zna:((((

Gość hej co jest

Gość sok z zurawinek
dziekuje, choc jedna osoba chce mi dzis pomoc, wszyscy mnie w domu olali:-((( moze uszkodzili ten cardrige jak wymieniali tusz:((( bosz tak to jest jak sie chce zaoszczedzić, potem trzeba placic podowjnie:-(

no dokładnie, u mnie tez byl do połowy pelny (bo uzupełniany) i nic to nie dało... Po wymianie na nowy (jakis odpowiednik za 60 zł - czarny) drukuje bez zarzutu

Z zamiennikami bardzo często są różne problemy, wielokrotnie się o tym przekonałam. Ja mam drukarkę przerobioną na zasobniki stałe, jeśli ktoś drukuje bardzo dużo to naprawdę polecam bo się opłaca. Za 500 ml tuszu płacę ok. 40 zł., mam epsona, ale słyszałam, że można tak też przerobic HP

Gość a czy skaner
w urządzeniu wielofunkcyjnym tez pobiera tusz .

Gość w goree

Do skanowania tusz potrzebny nie jest ;) ale przy każdym uruchomieniu sprzętu kartridż jest przygotowywany do drukowania i trochę tuszu znika w tym \"pampersie\" ;)

może spróbuj wyczyścić zbiorniczki z tuszem, jest zwykle taka opcja w oprogramowaniu od HP :) a jak to nie pomoże, to skontaktuj się z jakimś fachowcem, choćby z serwisu sklep.drtusz.pl , z własnego doświadczenia wiem, że są bardzo pomocni. pozdrawiam!

Faktycznie - zgodzę się z miodowocynamonowo - ja znam sklep doktortusz.pl i jestem bardzo zadowolona. Oni faktycznie mają niezłe zamienniki, a co najważniejsze, są dużo tańsze od oryginałów. A jeśli masz kiepskie zamienniki, to możesz mieć problem z drukarką...

Gość nickow mam wiele.....
wloz papier...:P

Gość RudaHera
Zgodzę się z dejzi - faktycznie, to może być problem tuszu. Więc dobrze by było, gdybyś po prostu sobie zmieniła tusze. Ja też kupuję na doktortusz.pl - to popularny sklep internetowy, więc bez mrugnięcia okiem możesz tam kupować. Mają niezłe te zamienniki.

Gość ale odkop
:D 2007 r