Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenterka

Czy związałybyście się z facetem który chodził do agencji?

Polecane posty

Gość agencjanin no to w koncu cie d
orwal:) Jeszcze bedziesz robil ssanie na dywane tatjanowi:)

Gość agencjanin
widze Tatyano ze musielibysmy sie przeniesc w bardziej cywilizowane miejsce, aby porozmawiac, z nie chrukmac w rynsztoku :/

Gość agencjanin a wiesz ile nas
intersi co ty lubisz, tyle co zeszloroczny snieg bo w tym roku mamy juz wlasny :) A moze poprostu przeniesiesz sie z tego forum na forum odlotow lub cos podobnego bo tutaj psujesz powietrze. tam w srod swoich napewno sie odnajdziesz:)

Gość oczywiscie ze nie
zdaje sie ze mezczyzni tez by nie chcieli bylej (czy nie bylej) prostytutki, wiec chyba oczywiste ze kobiety tym bardziej nie chca takiego faceta. Mezczyznie jest bardziej obojetne co babka soba reprezentuje, jezeli ma cyce i dupe na miejscu, natomiast kobieta patrzy na cialo i na umysl, a umysl gnije w takich okolicznosciach. Ze nie wspomne o zdolnosci do odczuwania.

Gość tak tak agencjanin
i ten czarny pedzio na odloty z wami:) albo inne odpowiednie meijsca(czesc)

Gość brudas a ma poczucie humoru
porozmawiac, z nie chrukmac w rynsztoku :/ he he he jestes ubabrany gownem po szyje a rynsztok cie wystraszyl???? He he he wole brodzic w rynsztoku niz siedziec w gownie po szyje:)

Gość agencjanin
wyglada na to, ze jestescie zwyklymi prostakami. nie dopuszczacie w dyskusji opinii innej niz wasza. cale szczescie, ze demokracja jest tylko uluda rzadow takiego motlochu. jestescie karykatura sejmu, w ktorym nie potraficie normalnie porozmawiac, tylko stosujecie neandertalskie metody. zadziwiacie mnie, nie sadzilem, ze jest z wami az tak zle

Gość agencjanin
i nawet nie jestescie swiadomi tego, ze takie smieszne wyzwiska to ostatecznosc w rekach osoby bez jakichkolwiek argumentow. potraficie tylko plus, bo nic sensownego sie nie wykluwa w waszych pustych glowkach. nie jestescie godni miana ludzi, bo jednym z podstawowych wyrownikow czlowieczenstwa jest zdolnosc do dialogu, ktorej jak widac wam brakuje :) masakra... pietnujecie, niektorzy sie powoluja na wartosci chrzescijanskie.. ja katolikiem nie jestem, przynajmniej nie praktykujacym, ale znam historie niejakiej marii magdaleny. banda ignorantow

"a tatyana22 to czarna menda liczaca na darmowe bzykanie Moze agencjanin cie puknie co Lubisz takich smierdziuszkow? A tobie moze tez zalatuje z majtasow wiec co tam swoj do swego ciagnie" hehe naprawde nie musisz się martwić o moje pożycie zapewniam cię że mam udane a menda to ty jesteś i nie męcz się więcej i zniknij jak ci nie pasuje temat.A jak chcesz się powyżywać i pobluzgać to najlepiej spójrz w lustro.

"nie tatyana to facet i to pedzio w dodatku ktory liczy zerznac tu jakas meska sciere buehehehehe" ty co tak bluzgasz-LECZ SIĘ i nie bueueheuj mi tutaj bo się zes...sz z wrażenia i będzie śmierdziało ;)

Gość agencjanin
szkoda nerwow ;) i palcow :)

Gość no to na co jeszcze
czekacie, zegnamy to przestanie smierdzec🖐️ A ty agencjanin nie wyskakuj tu z czlowieczenstwem bo domena czlowieka nie jest robienie z siebie smiecia wiec czlowikiem to ty nie jestes, a dialogow z takimi poprancami ne chce mi sie prowadzic i wszystkona co mnie stac w tym momece to nazywanie rzeczy po imieniu. Bulwersuje cie sposob wypowidzi? No wyobraz sobie ze tak to sie wlasnie nazywa. Nie podoba sie hmmmm no nikomu sie gowno nie podoba i mozna je nazywac szlachetna wydzielina ale i tak zawsze bedzie gownem i zawsze bedzie smierdziec. I wczesniej czy pozniej tak bedzie nazywane. A mendy twojego pokroju moga sobie mowic nawet i trufle w kremie na to. Dla mnie to zawsze bedzie gowno ot i tyle. Skoro babrasz sie w gownie to bedziesz smierdzial wiec przyjmij do wiadomosci i idz sie taplac gdzie indziej bo ja nie lubie jak mi smierdzi.

Gość agencjanin
bulwersuje? mnie bulwersuje ludzka glupota a nie rynsztokowy ton prowadzenia dialogu. ludzie ograniczeni jak ty widza wszystko w bieli i czerni i to oni sa pozbawieni wszystkich odcieni szarosci :) usmiech politowania wywoluje u mnie twoja naiwnosc

Gość agencjanin
poza tym problem z wami moi "drodzy" jest taki, ze kazdego gowna mozna sie pozbyc latwiej niz takiego ograniczenia, jakie wy prezentujecie. wy nie chcecie spojrzec z innej perspektywy - wy wszystko wiecie :) a to oznaka prawdziwej glupoty

"czekacie, zegnamy to przestanie smierdzec A ty agencjanin nie wyskakuj tu z czlowieczenstwem bo domena czlowieka nie jest robienie z siebie smiecia wiec czlowikiem to ty nie jestes, a dialogow z takimi poprancami ne chce mi sie prowadzic i wszystkona co mnie stac w tym momece to nazywanie rzeczy po imieniu. Bulwersuje cie sposob wypowidzi? No wyobraz sobie ze tak to sie wlasnie nazywa.." hehe no podróbka pieknej a może nie podróbka...czort by wyczuł jak takie coś się nawet nie podpisuje.....jak tak ci śmierdzi to się wreszcie umyj .Masz jobla na punkcie gówna to już wiemy.

Gość agencjanin
bez kitu freud w polowie tych ludzi wykrylby tkwiaca gdzies od dziecinstwa fobie gastryczno-proktologiczna :) jakis taki fetysz widocznie... tylko jaki ma to zwiazek z tematem?

Gość agencjanin
Tatiana naprawde cieszy mnie Twoj glos rozsadku w tej jalowej od jakiegos czasu dyskusji

I żeby było jasne to odniosę się do tematu i powiem co myślę.Więc gdybym wiedziała że mój facet chadzał do dziwek to raczej nie byłabym z nim.Koniec i kropka.Bałabym się o zdrowie to raz a poza tym że to by się mogło powtórzyć.Swoje odczucia wewnętrzne trzymam dla siebie i nie zamierzam nikogo sądzić jak to tutaj ma miejsce jak również nie będę nikogo obrzucać błotem itp.

Gość agencjanin
no tak, ja tez bym sie solidnie bal o zdrowie, dlatego nie chadzam na dziwki. a poza mozliwymi konsekwencjami zdrowotnymi, seks za pieniadze to kiepska sprawa w porownaniu do milosnego uniesienia z ukochana... dlatego gdybym mial ryzykowac, na pewno bym sie na to nie zdecydowal

Poza tym już raz zastosowałam porównanie co gorsze:dziwka czy gwałt na przypadkowej dziewczynie?Ciekawa jestem co by to się działo gdyby tych prostytutek nie było....Popytajcie kogoś kto jest obeznany w temacie gdzie udają się panowie po np.odbyciu misji w Afganistanie.

Gość w zyciu bym nie chciala
brzydzilabym sie. Poza tym emocjonalnie to ostatnie dno.

Gość do prostytutek nic nie mam
ale ich klienci to szmaty.

Gość agencjanin
moim zdaniem wojna bardziej rujnuje psychike niz chodzenie na dziwki. nigdy nie pojde na dziwki i nigdy nie bede uczestniczyl w wojnie

nie czytalam zbytnio wszystkich postow...chcialam napisac tylko,ze dla mnie nie ma to znaczenia(tzn zalezy czy korzystanie z usług agencji bylo sporadyczne w okresie samotnosci czy stala rozrywka ) Mam wielu znajomych facetów..poprostu kumpli-zawsze mialam z nimi dobry kontakt ze wzgledu na pasje motoryzacji...i rozmowy byly na tematy agencji tez(zawsze traktowali mnie jak kogos komu mozna pow.o wszytkim) przedzial wuiekowy jest rozny oraz osobowosci....wiekszosc z nich przyznala sie do korzystania z uslug agencji,sa i tez tacy ktorzy sie nie przyznali przede mna oraz tacy ktorzy twierdza ,ze brzydziliby sie prostytutek....Chodzi mi głownie o to,ze tak naprawde 80% facetow choc raz skorzystalo z agencji! I byc moze sa to faceci z ktorymi juz sypialyscie badz sie spotykałyście...tylko żadko,ktory sie do tego przyzna...wiedza ze większosc kobiet to potępia! dlatego ocena facet5a czy byl w agencji czy nie dla m,nie jest smieszna.Wiadomo,ze kazdakobieta wolalaby zeby jej facet nigdy takich doswiadczen nie mial,ale tak naprawde to sa reali,ktorych nie da sie zmienic!Czasami facet .ktory korzystal z uslug agencji moze byc bardziej wrtosciowy niz ten ktory nie korzystał(i odwrotnie oczywiscie)..na to nie ma reguły pozdrawiam

agencjanin tak jest tylko nie wiem czy mnie zrozumiałeś.Chodzi o to że przeżycia z wojny są tak silne iż często tacy faceci idą do dziwek żeby się rozładować i nie zrobić krzywdy swoim żonom/dziewczynom.

Gość hahahahahahahahhahaa
do prostytutek nic nie mam ale ich klienci to szmaty. to jest dopiero podejscie :)

Gość faktycznie prostytutki po
prostu sa w pracy i raczej nie kituja mezom ze zostaja w biurze po godzinach, a ich klienci nieraz maja zony i dzieci.... czy chcialybyscie miec takiego meza??

Gość agencjanin
tak Tatiano, zrozumialem co mialas na mysli. po prostu podzielilem sie swoim przemysleniem :) chyba nic nie niszczy psychiki bardziej niz wojna :/ ogrom okrucienstwa z jakim sie czlowiek na niej styka, w czym uczestniczy... trudno pozniej przejsc nad tym do codziennosci. szkoda mi dziwek, na ktorych zolnierze pozniej wyladowuja napiecie powojenne...