Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca problem

PROBLEM Z PRALKA- CO ZROBIC?

Polecane posty

Gość majaca problem

hey! od pewnego czasu psuje nam sie pralka. nie mozna jej wogole wlaczyc bo od razu sie wylacza. sama. czasami bywalo tak,ze za godzine zaskoczyla ale ostatnio odmowila posluszenstwa w czasie prania. zglosilam do serwisu- jutro maja przyjsc. ale............................. zaczela dzialac,i co zrobic jak przyjdzie czlowiek z serwisu i nie bedzie chcial nic z nia zrobic bo jednak dziala. doradzcie cos................

Gość majaca problem
up

Gość majaca problem
up

Gość majaca problem
ale jak bedzie sie upieral,ze nie musi nic robic bo pralka dziala. to co? najgorsze jest,ze gwarancja minela 28.2 ale ostatni raz facet z serwisu zgodzil sie,zeby wziasc ja w ramach gwarancji. i jesli zostawie to tak,to strace ostatnia szanse na naprawe praly.

Gość Marikenka
Mysle, ze to jest wloska pralka albo polska? :)

To Ty też się upieraj.Przecież wiesz,że coś się z nią niedobrego dzieje.Tym bardziej,że gwarancja się skończyła.Przecież nie będziesz płacić mu tylko za wizytę?:)

Gość majaca problem
pralka firmy samsung :( zaluje ,ze kusilismy sie niska cena bo ona od poczatku byla jakas przewrazliwiona. najpierw glosno wirowala (okazalo sie,ze zbiornik na wode sie obsunal) a pozniej nie zaskakiwalala elktryka. zobaczymy.

Gość majaca problem
jak przyszedl wtedy czlowiek z serwisu to myslalam,ze padne ze smiechu. dwa kolczyki w uszach, cyrkonie kolorowe w ksztalcie kwiatuskow :D. pytam pana- a moze kawe zrobie? a on nato: moze byc- ale niech mi pani na rece nie patrzy:(:(:( oczywiscie potrzebowal dwie godziny by znalesc blad,ale cuz,jego biznes........

Gość Marikenka
Przedstawiciel z serwisu Samsung? To mozliwe ze z kolczykami itp, ale czy cos w tym dziwnego? czy chodzi bardziej o jego zachowanie. A czemu kazal ci na rece nie patrzec? :)

Gość majaca problem
jeszcze jeden problem moze byc. jak kupywalismy ta pralke to gosciu w sklepie (internetowym) zapewnial nas,bedzie mozna ja zabudowac ( pod blat kuchenny) bo w lazience nie mamy miejsca. ten facet co byl z serwisu mowil,ze ona nie nadaje sie do zabudowy bo to jest pralka wolnostojaca ale mimo to, naprawil ja wtedy w ramach gwaracji. teraz oczywiscie mam czarny scenariusz,ze wlicza nam koszty naprawy bo pralka zepsula sie z naszego przewinienia. no tak....................ale przeciez znowu dziala. myslicie,ze mam prawo nalegac by mi ja jednak naprawiono?

Gość majaca problem
up

Gość majaca problem
? doradzcie cos dobrzy ludzie.......................

Gość majaca problem
up

Gość majaca problem
up

Gość majaca problem
up

Wiesz, szczerze powiedziawszy, to wydaje mi się, że cena sprzętu jest teraz tak niska w różnych sklepach internetowych, np. w magicznaplaneta.pl, że nie ma sensu się z taką pralką męczyć. Już naprawdę lepiej sobie kupić nową i mieć święty spokój. Tak mi się przynajmniej wydaje.