Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megaan

URLOP 2007 !!!!

Polecane posty

Witam Was serdecznie :) Za oknem piękna wiosenna pogoda, pobudziła mnie do rozważań typowo urlopowych. Jednak biorąc pod uwagę raczej skromne możliwości finansowe muszę dobrze opracować plan ... A może któraś z Was ma jakiś uniwersalny pomysł na wakacje? Czy ktoś zdradzi mi miejsce swego wypoczynku?

nie ma uniwersalnych spsobów na wakacje - każdy jest inny i lubi inaczej spędzać wolny czas dla mnie np. zawsze górki, różne, ale jednak teren płaski być nie może inni nie wyobrażają sobie wakacji bez wody czy wręcz morza tanio wychodzą kwatery agroturystyczne i jedzenie we własnym zakresie

hmm... marzy mi się wypoczynek nad wodą, uwielbiam kajaki. Może Słowacja albo Czechy

na Słowacji wszystko jest :) kilka lat temu byłam w Słowackim Raju, polecam tym, którzy nie mają lęku wysokości - bajka

Chorwacja? To ciekawe - a jak planujesz z biurem podróży czy sama? Nie ma tam problemu ze znalezieniem noclegu?

Ewa - Słowacki Raj - to góry? A woda jakaś jest? Gdzie nocowałaś?

tak, Słowacki Raj to górki, jakieś 200 km od granicy z Polską ale rzut beretem są baseny z ciepłą wodą (źródła termalne) na necie poszukaj pod np. Tatralandia ceny są jak u nas, już za 20 zł można sie przespać nie znam dokładnie \"wodnych\" adresów, leża poza moim zainteresowaniem ale ogólnie jestem oczarowania Słowacją to taki kameralny, przyjazny kraj