Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia 43

spragniona

Polecane posty

Gość x-x-x-x-x-x
ciocia43 nie lam sie :) zarejestruj sie na www.ilove.pl moze tam kogos poznasz. Przeciez nie chodzi o to zeby sie od razu umowic, tylko zeby pozwolic sie znalezc :) Powodzenia Mloda kobieta

Gość Perła. ...a ja mam termometr
:P :D

Gość blelel
Jestem niewyżytym onanistą i zawziętym masturbatorem... A, zapomniałbym, lubię też rytmicznie udeżać głową w okoliczne ściany...

Gość harrder
Dziwie sie ludziom ,ze zyja samotnie ,bez bliskosci drugiej osoby, w koncu bez seksu ,a czas uplywa nieublaganie.Stracilas juz tyle czasu.Mysle ,zeby znalezc kogos to trzeba cos konkretnego w tym koerunku zrobic.Znalezc jakas metode .I nic tu z tego ,ze sie ,,dobrze prowadzis,,.Z tego powodu dawno chlopa nie mialas .Twoja strata!A nie widze tu nikogo,kto zyskabyl na twoim cnotliwym zyciu.Pojdz w tangooo.

Gość ty pojebusie
bleblel to odpowieni nick na rozbeltany majonez w czaszce by cie takie ciocie rozdeptaly w blocie koci pomiocie wal sie jesli wiesz gdzie masz cokolwiek

Gość x-x-x-x-x-x
blelel ty sie najpierw zapoznaj z ortografia, a pozniej udzielaj swoich pseudo madrych wypowiedzi

Gość blelel
takie samotne strae ciocie43 to sa dziwaczki mysla ze sa niewiadomo kim i psy je posuwaja

Gość x-x-x-x-x-x
zycie jest sztuka dokonywania wyborow i kazdy ma prawo do bledow, tak sie akurat kobiecie ulozylo, ale to nie powod, zeby ja mieszac z blotem i obrazac

Gość michorowiocz
stare babsko z wytapetowana morda na epwno straszy po ulicach i szuka frajera na forum

Gość ty pojebusie
znalazles sie na swiecie utopiony w klozecie tyle wiesz o kobiecie co gowno (patrz wyzej) rączki złóż na amen i lulu ty pierdziulu

Gość ty pojebusie
bleble cos tam bleble ojcem przejechał mu heblem przypadkiem bo pomylił go z dziadkiem do orzechów On i onanista to tyle co beton tanczący twista pomysli ze ma w łapie a juz kapie majonez z czaszki

Gość absolutnie NIE
nie zalamuj sie facetow jest pelno wyjdz troche do ludzi z kolezanka do knajpy poszukaj portalu randkowego typu ILOVE a poza tym rozejrzyj sie dookola siebie moze jest ktos na kogo do tej pory zupelnie nie zwracalas uwagi:D

nie bede szla w tango bo nie jestem latwa. a wpisow mam malo bo malo tu teraz inteligentnych ludzi chetnych mi cos doradzic

Gość michorowiocz
ci co bronią cioci43 sami sa nieudacznicy szukajacy partnera w internecie

Gość x-x-x-x-x
ciocia poprostu daj sie znalezc, pokaz sie swiatu. Poznaj ludzi, znajomych, wychodz z nimi, a moze oni beda mieli kogos, z kim bedziesz sie czula dobrze. A co do "tanga", to dobrze, ze sie szanujesz:)

Gość x-x-x-x-x
michorowiocz ja juz mam faceta i nie musze go szukac :) :) :)

problrm polega na tym ze jedyni moi bliscy znajomi to ci z pracy, majacy rodziny i swoje zajecia a z siostra w weekendy chodzimy glownie po sklepach albo siedzimy w domu....... a sama nie zamierzam wychodzic tak bardzo tesknie za byciem z kims i za sexem. nie mialam tego od ponad 15 lat.....

Gość zboczona starucha
Mogę wtrącić? Pytałaś o radę młodsze ale ja chcę coś powiedzieć. Jestem mężatką z bardzo dłuuugim stażem więc nie wiem jak znaleźć kogoś będąc już nie najmłodszym ale wiem że to się zdarza. Moja znajoma szczęśliwie wyszła za mąż w wieku przedemerytalnym. Też była panną i nie miała wprawy ale ktoś z rodziny ich zapoznał. Myślę, że też powinnaś więcej bywać u znajomych, rodziny, no i jakieś randki w internecie też niegłupie choć z tym to ostrożnie. W domu u siebie nikogo nie znajdziesz! No i oczywiście sama zacznij też być tą stroną aktywną a nie czekasz aż Cię znajdą. I nie załamuj się a tymi głupimi odzywkami i podszywami absolutnie się nie przejmuj. Będzie dobrze! :)

Gość 34 latka
jak juz tak lubisz siedziec w domu tomoze sprobuj na lokalnym czacie ja tak poznałam pana w wieku 43 lat na poziomie

Gość ciocia 43--- to ty tyle lat na
palcach lecisz????/ :O

Gość ciocia 43--- to ty tyle lat na
ja pierdziu !!!!! :( jak zakonnica : :O