Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strojna dziewica będę

stroik na głowie a welon

Polecane posty

Prosze powiedzcie jak to będzie u was wyglądało. Zakupiłam taki stroik ok 17 cm długi i będe miała welon do upięcia na głowie- nad kokiem a nie pod. Planuję koka miec bardziej na dole niż na góze, upiąc stroik nad nasada koka i wbic miedzy nie welonik. Teraz zastanawiam sie jak to bedzie wygladało po zdjęciu welonika.Bedzie sam stroik tak sobie siedział niczym wianek dziewiczy? czy moze jego tez zdejmujecie?

Gość a może byś tak
przymierzyła i zobaczyła jak to będzie wyglądało. nie mam aż takiej wyobraźni żeby powiedzieć czy to bedzie ładnie

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=174900342 chodzi mi o takie ułozeńie stroika jak tu, no moze nieco bardziej skierowac wszystko do tyłu. Zastanawia mnie tylko jak potem sam stroik bedzie się prezentował.

Gość a może byś tak
hmmm chyba może wyglądać ok, ale musisz mieć koka takiego, żeby ten stroik nie wystawał na boki, tylko ładnie go obejmował. i raczej kok gdzieś bliżej czubka głowy (ale poniżej) a nie b. nisko

na czubku głowy koka nie chce ale tak, posrodku dokładnie planuje , tak całkiem nicko to nie. No ale jak stroik obejmie koczka to welon musze wcisnąc między strok a koczek bo inaczej musiałabym welon wcisnąc na stroik i nie będzie go widać.

Gość a może byś tak
no i tak ma być: kok - welon - i na to stroik druhna ci zgrabnie welon odepnie na oczepinach i po problemie. będzie ok

ponoc pan młody ma zdejmowac welon:O no ale mi tam obojetnie kto, martwię sie aby śmiesznie na czubku głowy nie wygladał sam stroik. W domu próbowałam i kiepsko wygląda.

Gość a może byś tak
sorki ale wobec tego czemu kupiłaś coś co w twoim przekonaniu kiepsko wygląda?

Gość a może byś tak
ja miałam przemyślany pomysł na welon (normalny na grzebyczku i do tego kilkanaście kwiatków w kolorze aplikacji na sukni na pojedynczych spinaczach do wpięcia i przy welonie i w koka itp)

stroik jest piekny i welon tez będzie piekny, ale jak mam miec na połowie głowy ten welon i stroik i potem jak zdejme welon to w tym sroiku mam wrazenie jakbym wyglądała jak sklepowa w białej przepasce. jakoś śmiesznie.

Gość a może byś tak
tak ci się tylko wydaje :D a może pomyśl o jakiejś dodatkowej róży czy innym żywym kwiatku tak do wpięcia w okolicach ucha?

ja obstaje przy tym stroiku- juz go mam. Podoba mi sie ale nie sądziłam ze z igły widły będa. Moze nie powinnam sie rzejmowac"sklepową?"

Gość a może byś tak
nie przejmuj się - w ogóle skojarzenia masz dziwne :D która sklepowa tak dzisiaj wygląda