Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o podpowiedz

wyciagniecie swiadectwa ze szkoly

Polecane posty

Gość prosze o podpowiedz

nie ma swiadectwa z 8 klasy szkoly podstawowej. Czy w tym wypadku jest mozliwosc wysciagniecia takiego ze szkoly? Czy jest jakas za to oplata i czy to dlugo trwa? Ma ktos o tym pojecie? Jesli tak to prosze o pomoc

Gość prosze o podpowiedz
tylko to jest kawal drogi. Wiec chcialam sie dowiedziec wczesniej co i jak zanim tam pojade. Zebym byla pewna ze nie jade nadaremno. O oplate to w zasadzie sie tak nie martwie bo to i tak potrzebuje i tak. Tylko jak to wszystko wyglada i ile to trwa? Czy z dnia na dzien czy pare tygodni?

Gość PCT
a nie potrafisz do tej szkoly kurrwa zadzwonic i sie dowiedziec tylko tutaj dupe zawracasz????????????? :o

Gość prosze o podpowiedz
gdybym mogla to zrobic teraz to chyba logiczne ze bym to zrobila? Jak Ci sie nusdzi to idz sie pobaw

Gość plusz
hmm a nie miałaś tego świadectwa do szkoły ponadpodstawowej Musiałaś dodtać wszystkie papiery spowrotem ze szkoły którą kończyłaś po podstawówce m.in świadectwo z 8 kalasy i kartę zdrowia ze szczepieniami ja dostałam wszystkie papierki spowrotem po odbraniu świadectwa maturalnego

Gość prosze o podpowiedz
tu nie chodzi o mnie. Ja swiadectwa wszystkie mam. Ta osoba ma tylko szkole podstawawa ukonczona i wlasnie o te ostatnie swiadectwo chodzi. Troszke to skomplikowane a i uwazam za zbedne wyjazniac co i jak. W skrocie wiec potrzebne swiadectwo a go nie ma:O Najchetniej to bym zadzwonila do tej szkoly, ale to dopiero jutro najwczesniej moge:O Kurcze, nie wiem ile to trwa i czy trzeba osobiscie czy jak Nikt nie mial takiego problemu?

Gość PCT
to nie jest problem idiotko, jutro se zadzwonisz a dzisiaj nie zawracaj du.py

Gość prosze o podpowiedz
jak ci przeszkadza to tu nie zagladaj

Gość 5 kg do szczęscia
U mnie wyciagniecie swiadectwa kosztowalo 20 zl i to w 2000 roku, upadli na leb !!!

Gość prosze o podpowiedz
dziekuje wszystkim zainteresowanym ktorzy chcieli pomoc:) Juz znalazlam wszystko. Trzeba napisac podanie i wplacic 5zl, trwa to gora tydzien:) Milego dnia Wam zycze i zabieram sie za pisanie podania;)