Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEPOPRAWNA_idealistka

topik dla idealistow

Polecane posty

Gość NIEPOPRAWNA_idealistka

Czesc Kochani, Ostatnio slyszalam : Alez z ciebie idealistka..Tak nie mozna zyc. Nie mozna chciec naprawic calego swiata. Szkoda wysiku... KTO TAK UWAZA?? Czy sa tu jeszcze jacys idealisci? Idealisci ktorzy: - nie rozumieja dlaczego krytykuja kogos za kolor jego skory - nie rozumieja dlaczego istnieja spory w polityce - jesli wszyscy chca dobra ojczyzny i jej obywateli - spotykaja tutaj obrazliwe i wulgarne kometarze za wypowiedzenie swoich przekonan albo mysli na tym WOLNYM dla WSZYSTKICH forum - drazni brak kultury i ineptyzm ignorantow ............. Czy warto byc osoba ktorej obojetne jest to co sie dzieje na swiecie i w jej najblizszym swiatku? Co myslicie??

ja wiem jedno - juz dosc mam slowa \"idealista\" na tym forum 😴 bo byl tu jeden z marsa i obnazal sie marnym torsem hehe nie no, brecham sie :)

Matai - ten chlopak dostal wiecej uwagi niz na to zasluguje. Czytalam jakies tam wypowiedzi i doslownie skrecam sie ze smiechu...Nawet taka jedna wypisuje ze byla z nim... Przeciez to czysta prowokacja.. Ale coz,,,Niech rozmawia z ludzmi na swoim poziomie,,a my robmy i zajmujmy sie naszymi sprawami.. Co ty na to? :)