Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraimpresja

do mam, za chwilę mam, które pracują, bądż chcą pracować

Polecane posty

Gość lauraimpresja

chciałam sie dowiedzieć, czy ktos ma pracę , z której jest rzezcywiscie zadowolony?? czy istenieją takie miejsca pracy w ogóle,: gdzie czujecie, ze się realizujecie jestescie doceniane, szanowane pensja jest jakas normalna (zawsze moglaby byc wieksza) warunki są normalne - szefostwo ludzkie a zimą wlączane ogrzewanie stosunki z kolegami są zdrowe - nie ma kopania pod sobą dołów o czasie na dojazdy nie wspomnę czy cos takiego w ogóle istenieje nie piszę z myslą o marketach i biedronkach mialam super prace, ale tylko pod względem tego co robiłam, była to praca twórcza, boje sie ze juz takiej w swoim miescie nie znajdę piszę o pracy tutaj bo nie chciałabym być nieszczesliwą, niespełnioną mamą to mnie tak martwi, zaraz urodzę i bede miała macierzynski, a le potem ?

ja mam fajną pracę z której jestem zadowolona, przyzwoita pensja, piękne, nowoczesne biuro, grzeją w zimie aż za dobrze, super ekspres do kawy cappucino :D, fajni ludzie, z którymi spotykamy się także po pracy, ekstra szefowie, którzy raz do roku zabierają całą firmę na zagraniczną wycieczkę, kilka razy w roku szef zaprasza nas do knajpy na dobre żarcie. A do pracy mam jakieś 20 minut drogi :D

no i nie miałam żadnych kłopotów z powrotem po macierzyńskim. Ale pracowałam do 9 m-ca ciąży.

Gość lauraimpresja
o ranyyyyyy istny raj to znaczy, że i ja musze taką znależć, skoro takie są ale chyba nie w Łodzi... mam nadzieję, że to doceniasz...

Miałam taką pracę przez 6 lat..Chyba mogę powiedzieć istny raj:) Przeżyłam 3 dymisje prezesów, niestety czwartej już nie 😠 Tą pracę tak uwielbiałam, że wpadłam w pracoholizm. W sobotę znajdowałam powody, żeby po coś podjechać i mąż spacerował z dziećmi a ja wpadałam w wir pracy. W niedzielę dusiłam się bez niej:D Super zarobki (średnio 3.5 tys) zawsze bony na święta, kasa na mikołaja, dzień dziecka, dzień kobiet, dzień matki:P Premia za wyniki, bez ograniczeń soki, napoje, ciastka, po prostu wsiadałyśmy w autko i w hipermarkecie zawalałyśmy cały bagażnik:D To była bardzo odpowiedzialna praca, odpowiedzialność za wielki szmal, ale było warto i długo nie mogłam się pozbierać jak nowa pinda prezeska zaczęła rządy ze swoim zespołem 😠 Chociaż pocieszające jest to, że teraz zamiast pięknego gabinetu cisłabym się w jednym pokoju z 3 babami :D

Gość xxxxpapapappap
ja mialam taka prace przez 6 miesiecy i to u prywaciarza!mila atmosfera,spotkania poza praca,wycieczki,grzybobrania,naprawde super,niestety firma splajtowala:(

Gość lauraimpresja
czyli nadzieje są, trzeba szukać..........:)

Gość xxxxpapapappap
ja teraz szukam i wszedzie bez odzewu:(

Gość lauraimpresja
do XXXXXXPAPAPAPPAPA autorstwo mojej mamy " skoro szukasz pracy pomysl, że chcesz jej jezeli bedzie faktycznie dobra dla Ciebie, bedzie Ci sie podobała, poradzisz sobie, nie bedzie stresująca itp, bedziesz sie w niej dobrzez czuła. jezeli jej nie dostałąś to znak, ze to nie ta, ze nie byla to praca dla Ciebie, taka rzezcywiscie fajna a ta dobra dla Ciebie jescze czeka, jeszcze jej nie odnalazłaś i ja tak się pocieszam :):):) bo tez wysylam cv

Gość lauraimpresja
i to jużkoniec??? nikt wiecej sie nie pochwali...??

Gość xxxxpapapappap
pocieszam sie,ale zawsze sie okazuje,ze nie mam odpowiednich kwalifikacji,a potem dowiaduje sie ,ze ta prace dostal ktos po znajomosci,bez szkoly:( mam juz dola,bo szukam i nic...a moje miasto nie jest duze... a Tobie jak idzie?jakiej pracy szukasz?myslisz o wyjezdzie?

Gość lauraimpresja
ja wysyłam jako grafik, dekorator, plastyk, tez ciągle mi czegos brakuje w wykształceniu, kursach itp o wyjezdzie nie myslimy, mąż ma stabilną, dobrze ze chociaż on a bylismy 2 razy w USA wtedy myslałm, ze nie chce zostawac i pracowac jako baserka czy cos w tym stylu, ale teraz to mysle,ze trudno, w koncu za cos trzeba zyc. teraz to bym jechala ze hej! jak nie znajde pracy w zawodzie to trudno bede w sklepie sprzedawc i juz..... ale no chyba cos wymyslimy w koncu

Gość pomaranczaxxxaaa
tez mysle o tym sklepie,ale szukam jako handlowiec,przedstawiciel albo biurowa....a sklep?nawet nie znam kasy fiskalnej i tez mnie nie chca:(

Gość lauraimpresja
ja szukam w łodzi i tu jakos ciezko, w moim przypadku poznan, wroclaw warszawka nawet gdansk jakos tam widze wiecej ogłoszen dla siebie, ja plan mam taki : zaraz rodze wiec macierzynski, potem urlop wypoczynkowy, wychowawczy-no nieplatny, od początku 2008 moge na pół roku zasiłku. kurcze ciężko bedzie z jednej pensji przy kredycie.....i tych moich marnych chwilowych paru złotych a Twoja sytuacj jak wygląda?? bardzo źle??

Gość pomaranczaxxxaaa
wiesz ,u mnie nie jest tak zle ,pracowalam kiedys w Niemczech,jezdzilam na zbiory i do fabryki ,ale tam zarobki sa nieporownywalne do naszych,mysle o wyjezdzie do Wrocka,tam latwiej o prace,sama juz nie wiem gdzie szukac.W moim miescie zostala mi tylko praca fizyczna na 3 zmiany za najnizsza krajowa:(

Gość lauraimpresja
o ranyy no napewno w małych miastkach jest ciężej, sama z takiego pochodzę i mialabym teraz problemy ze znalezieniem czegos wrocław tez wydaje mi sie konkretny a o kasie nie myslałam ze tak ciezko - choroba a co u XXXXPAPAPAPAA ??

Gość xxxxpapapappap
hej,ja tez z malego miasteczka,u nas to totalna klapa z praca,nie ma nic,ja tez nie znam kasy fiskalnej i w sklepach jestem skreslona Slyszalam ze we Wrocku jest latwo o prace,tu juz doluje sie ,Tobie latwiej ,ja mam tylko studium turystyczne,kilka kursow,ale licza sie znajomosci niestety

Oj dziewczyny..nie macie jakiejś znajomej w sklepie? Obsługa kasy fiskalnej to żadna filozofia, opanujecie w 2 godziny;) A potem ewentualnemu pracodawcy wystarczy powiedzieć, że znacie obsługę,nie macie udokumentowanego bo pracowałyście na czarno i już;) Prawie każdy to łyknie:p