Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyelinerka

Eyeliner... jak dobrze uzywac?

Polecane posty

Gość eyelinerka

kozystacie z niego? macie jakies przyklady jak sie nim dobrze umalowac?

ja uzywam na codzień;))))))))))))))))))każdy się mnie pyta jak ja to robie, że jest tak idelanie rozprowadzony, duzo dziewczyn móiło, że chciałby uzywac, ale nie mogą się nauczyć-jak mają całe oko w tuszu-to rezygnują;)))))))))))))) a przecież nakładnaie eyelinera jest bardzo proste, a przy tym polecam wszsytkim laskom-super oko potem wygląda-idealnie podkreslone-na codzień do pracy, szkoły itp polecam bez cieni-ale przypruszone naturalnym bądż brązującym pudrem-fajny , naturalny efekt jak nie masz wprawy to najpierw porób kilka delikatnych kropeczek, a potem spróbuj je połączyć pamietaj, żeby eyeliner nakładać tuż przy samych rzęsach, lepiej zrobic cieńszą linię,a potem poprawić na grubszą niz zmywać cały makijaż;))))))))))))))))) pewnie słyszeliście o opieraniu łokacia przy malowaniu-nie polecam-!!!!!!!!!!mi się normalnie tak ręka trzęsie, a nigdy nie opieram reki-nic wtedy nie wychodzi-trzeba raz a porządnie pociągnąć , najlepiej najpierw od środka do zewnątrz, a potem resztę domalować.....;))))))))))))))))))