Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Jadzia

Ciekawi mnie kto jest najsympatyczniejszym kafeteriuszem?

Polecane posty

nie jest :P nie mam nicków 30 tylko 46 więc jak już mnie ktoś obraża to niech prawdę pisze :P :classic_cool:

nie ale serio ja nawet pojęcia nie mam kto to jest ten JUKEN mimo, ze tyle na kafeterii siedzę :O :O pozatym gdybym była Jukenem to musiałabym se raczej stopke zmienić hehhehe :P zresztą sporo osób dostało moje zdjęcia na maila i kto ma wiedziec kim jestem to wie a reszta mnie zwisa i powiewa ;) ;) ;) 🖐️

ja tez niewiem kto to jest ten Juken ten dekiel Idealista Ze Smarka tak o nim gadal namietnie, ze niezauwazyl kiedy wszyscy zaczeli mu jechac na jego topie zenua

Gość Juken siedzi na erotycznym

Cześć :) Nadal nie potrafię się połapać i chyba nigdy się nie połapię, która z Szanownych Pań zakłada własne tematy , podpuszcza do pisania i jednocześnie jest moderatorką ? Nie lubię dziennikarzy, którzy tu zaglądają i tematy z kafeterii wykorzystują i zamieszczają w swoich gazetkach za zgodą Szefowej Redakcji :( Ale tak naprawdę to gdy wracam po pracy do domu lubię zajżeć na kafeterię , mogę się coś od kobiet ciekawego dowiedzieć i dziękuję Wam za to i pozdrawiam :) i 🌻

Gość elżunieczka
To ja!!!!! :-D

Gość do Gmin
alez prosze bardzo :)

a tak apropos ten temat \"mój własny\" jest założony przeze mnie a moderatorką nie jestem a tym bardziej redaktorem żadnej gazetki :), więc Twoja teoria dość szybko została obalona.

Gość do ciekawskiej Jadzi
branie wszystkiego do siebie jest przejawem braku dystansu do siebie tudziez manii wielkosci

załoze się ze na kafeterii siedzi 80% wiecej facetów takich jak Gmin- czyli pokornych uczniów, biorących nauki z naszcyh kbiecych wypowiedzi heheh pozdrowonka 4 gmin rownież 🖐️

Jadzia ja nie jestem czyjaś a już na pewno nie Gmina :P więc prosze mnie nie wykorzystywać :P

Jadziu , jeżeli pozwolisz oczywiście , byłaś uprzejma założyć własny temat i chwała Tobie za to ale pamiętam, że jakiś czas pewna kobieta tu założyła temat, że idzie do sądu , ponieważ to o czym napisała na forum kafeterii lub na innym portalu zostało wykorzystane w całości jako tekst przez znaną kobiecą gazetę , podobno sprawa jest w toku .

ama_leta, ale moze nasz wielbiciel nie ma na mysli ze uwielbia dziewczyny o takim rozmiarze, ale moze po prostu lubi staniki :) moze je kolekcjonuje hehehe :classic_cool: ;)

Nie kolekcjonuję staników :p:D Kwestia pojawia się już po raz n-ty, co skłania mnie do... przeciwdziałania schematycznemu myśleniu :p Wracam wkrótce 🖐️

ach wielbicielu, kamien mi z serca spadl, to znaczy, ze moje 110H tez ci sie podoba? 👄

A myślałam, że mnie lubicie;) ale widzę, że nie.... odchodzę i nie wrócę:D

elżuniczka,dziękuję za nominację🌻 Ja na razie wszystkich lubię,do nikogo nic nie mam. Czasami pomarańczki brzydko piszą,ale cóż,nic się nie zrobi.:O Pozdrawiam