Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdzuka

Gdzie na wakcje?

Polecane posty

Gość bzdzuka

DZiewczyny gdzie wybireacie sie na wakcje?A co polecacie(gdzie i jaki koszt)?Nie koniecznie z dzieckiem, ale tez dla mlodych malozenstw! Interesuje mnie zarowno Polska jak i swiat

Gość //////
Co zadna z was nie jedzi na wakcje?napiszcie co mnie tez to interesuje!Kolezanka uprzedzila mnie z zalozeniem tematu

Gość //////
up

My uwielbiamy Suwalszczyznę. Jeździliśmy tam pod namioty, a teraz od jakiegoś czasu mamy upatrzone siedlisko, tylko do naszej dyspozycji:) Dom: 3 pokoje, kuchnia, łazienka z wanną i prysznicem. Pralka, kuchnia gazowa i węglowa (w chłodniejsze noce można napalić, drzewa cała drewutnia:D) Potężny ogród z drzewami owocowymi:D Na końcu ogrodu miejsce na ognisko i wędzarnia:D W stodole stół do tenisa, siana tyle, że dzieciaki goniły po nim całymi dniami:D Do ulicy ok.km, więc bez strachu,że coś nam dzieci przejedzie:P Stawik rybny, zarybiony małymi rybkami, 3 wędki, chłopcy łowili jedna za drugą:D Za płotem całe pole pieczarek:-)) U gospodarzy obok mleczko prosto od krowy, sery, jarzyny:) Do jeziora też z kilometr:-) (widać z podwórza) Oj mogłabym długo pisać:D 100 zł za dobę:-)

Gość bnbnb
up

Gość cowynatoooo
a wiecie coś o Stegnie na ulicy wczasowej8? chcemy jechać z dzieckiem.

Gość uiiu
uiui

W stegnie jest fajnie ;) Byłam tak kiedyś ale juz wiele nie pamietam. Ale moi rodzice byli zadowoleni ze wczasów tam ;)

ja polecalabym wladyslawowo. jesli wczesniej zarezerwujecie jakies lokum blizej morza to jest to idealne miejsce na wypoczynek. samo wladyslawowo tetni zyciem ale da sie znalesc spokojne miejsca. na hel niedaleko. jak sie tylko pogoda uda to jest super.

A my od paru lat jeździmy do Kobylej Góry (ok. Ostrowa Wlkp). Zalew, wspaniałe sosnowe lasy i piaszczyste pagórki, co sprawa, ze nawet zaraz po deszczu jest sucho. Do tego ładne, przyjemne miasteczko. Jeździmy większą grupa, więc wypożyczamy dół domku. Rodzina 3-4 osobowa może wypożyczyć górę. Teren ogrodzony, piaskownica, huśtwki. Są też gospodarstwa agroturystyczne i niedrogi hotel.

Gość bziku
bzdurko- telepatcznie Cię chyba namówiłam na taki temat - dumałam wczoraj wieczorem by podobny założyć;) W lipcu będę zaczynała 6 mc i chcielibyśmy sie gdzieś wybrać. Myślimy o portugali - tam czuliśmy się jak w niebie, jakby życie zwolniło o połowę.. Jakie maie doświadczenia przy wyjazdach w czasie ciąży? Narazie czuję się uper. Biegam, skaczę, czasami zapominam, ze jestem w ciąży. To moja pierwza, więc zupełnie nie mam pojęcia jakie ograniczenia za sobą niesie.. i jak zaregaguje na ciąg dalszy mój organizm. Oczywiście dokupię ubezpieczenie, gdyby konieczna była wizyta w szpitalu. A Wy? wyjeżdżałyście będąc już w całkiem zaawansowanej ciąży? W ubiegłym roku w grecji było młode małżeństwo z dzieckiem max. 2 letnim i dziewczyna miała już widoczny brzuszek. Wyglądali na baaardzo szczęśliwych, aż miło było patrzeć. I tak sobie pomyślałam, ze co mi w sumie szkodzi..

bziku, nie wyobrażam sobie lata bez urlopu, więc jeżdżę co roku. Ale nie tak daleko..Tzn ode mnie na nasze miejsce jest ok. 600 km, więc też kawałek. Byłam pod koniec 7 m-ca:)

Gość bziku
mamo trójeczki - to pewnie podobny czas spędziłybyśmy w podróży:)

Gość na hawajach
ale mówie serio! są specjalne wyspy na jednych tylko dla młodzieży l młodych małzeństw, na innych tylko dla rodziców z dziećmi albo tylko dla staruszków...sa takie tematyczne wyspy. Ja polecam morze, Stegna, Rowy Jarosławiec...lub suwalszczyznę.. jezioro Maróz.. jezioro ze strefą ciszy,spokój czysta woda... zero komara...same rodziny z dziećmi... I jeszcze Bieszczady.. niewielkie wzniesienia czyste powietrze.. dziewicze tereny....Po prostu pieknie...

Gość moze wiecej
propozycji?podawajcie tez ceny

Paulka123 - z drugim synem byliśmy pod namiotami jak miał 2 tygodnie:D Teraz dzidzia będzie miała ok. miesiąca jak pojedziemy na drugi koniec Polski:D (mój pierwszy wyjazd mama mi zafundowała jak miałam tydzień:D)

Gość MY JEżDZXIMY
do pobierowa nad morzem i w lesie :) pełno tam malutkich domków z łazieneczkami aneksami itp ,są tam też o ile pamiętam chyba 2 baseny kryte ,klimat super okolica też w tym roku też jedziemy jak zawsze !!!