Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość squeak

Mam nietypową prośbę

Polecane posty

Gość squeak

Potrzebuję wierszyka o bezpieczniku topikowym, najlepiej cos smiesznego. moze ktos jest w stanie mi pomoc?

Gość nie rozumiem pytania...

Gość squeak
potrzebuje krotkiej rymowanki na temat dzialania bezpiecznika topikowego (takiego jak jest w domowej instalacji elektrycznej).jak jest zbyt duze napiecie pradu to w bezpieczniku przepala sie drucik.

Bezpieczniku mój złoty, kochany... Sterczysz sobie samotnie ze ściany, dbasz o dom mój, o sprzęt i o prądzik... Kto światełko ma w domu, nie błądzi. Topikowy mój przyjacielu, nie przepalaj się, skarbie, bez celu. Tylko wtedy przepalaj się ładnie, gdy w butelce dno już widać na dnie... :O

W topikowym bezpieczniku siedzi duszek na druciku. Gdy napięcie podskakuje, duszek drucik przełamuje. Więc opieką otoczony dom nasz jest ubezpieczony od pożaru i od czaru. Czuwa drucik, bo czuc musi swego duszka czujne uszka. Więc się napięć nie lękajcie, tylko duszka dokarmiajcie... :o 🖐️

Gość squeak
Dziękuje!!! mozna powiedziec ze moje zycie zostalo uratowane ;) sama w zyciu bym czegos takiego nie wymyslila.pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje :*

Gość tym razem na pomaranczowo
Bezpieczniku, bezpieczniku ciebie w domu mam bez liku srut twoj stoi pelen chwaly tylko troche jest za maly

deska, Ciebie wszędzie pełno na kafe. I nawet fajne wiersze w między czasie piszesz...

W ten sposób okradziono nas z dziedzictwa intelektualnego oraz autorskich utworów😭 Juz podobno ktos coś komus na kafe ukradł i sprawa jest w sądzie:) Jak znajdę gdzieś moja twórczość bez mego szlachetnego oraz szlacheckiego nazwiska- zemszczę się krwawo:p A teraz skocze po Misia:)🖐️

Genialne teksty pisze \"deska\" o drucikach i pieskach róże hoduje dwumetrowe z niej jest działkowiec co wymyśli to wypowie daj Ci Boże zdrowie lubi dzieci ale obce może kiedyś własne zechce do rany przyłożyć deskę należy kto do deski podskoczy ze mną się zmierzy :)