Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pier.....

PIJANY OBCIĄŁ SOBIE GENITALIA

Polecane posty

Gość -dla ciebie-
juz o tym było...

Gość i czym biedaczek teraz będzie
MYŚLAŁ??? :(

ja pikole!!!!!!!! 4,3 promila.... jak mu to przyszlo do glowy w ogole????????

Gość hahahahahahahhaha
najbardziej podobało mi się, że machnął sobie a kumple siedzieli i się śmiali. i jeszcze z wiadomości jeden komentarz, "obciął sobie około 4 cm, został mu 2 cm kikut" buhahahaha, ale będzie miała wieś ubaw :D:D:D:D:D:D:D

Gość ten facet zapewne
jak otrzeźwieje i zobaczy brak ptaszka .... to pozwie lekarzy do Sądu, że nie potrafili mu pomóc, zaniedbali coś itp. (całe zło tego świata to polska służba zdrowia !!!) ..... i pewnie udowodni, że lekarz wziął łapówkę za lotniczy transport ..... i pewnie udowodni, że lekarze ratujący go byli pod wpływem alkoholu ..... i pewnie jeszcze dostanie odszkodowanie ! biedny pacjent, poszkodowany, umierający - a lekarze nic nie zrobili, aby ratować jego męskość .............. za 20 lat NIE będzie w Polsce lekarzy - ci starej daty poumierają, lub będą na emeryturze , a młodzi lekarze po otrzymaniu dyplomu emigrują gdziekolwiek - byle z dala do "Polski" - "rozwścieczonych" pacjentów przybywa - dzięki mediom i redaktorkom, którzy NAJLEPIEJ znają się na medycynie !~ ps. nie jestem lekarzem

\"ten facet zapewne\" tez sobie o tym pomyslalam, ze facet ktory obcial sobie ptaka bedzie zadal odszkodowania! A kiedy o tym mowili? dzis? ja ogladaam wydarzenia na polsacie!

Gość tylko co mu po odszkodowaniu
skoro i tak już nigdy sobie nie zarucha:D

Gość Czary-Mary
szkoda że nie obciął sobie tej głupiej swojej pustej główki

Odszkodowanie, to chyba powinni dostać ci lekarze, za straty moralne, jakich doznali oglądając tak przytłaczający przypadek ludzkiej głupoty:O Nie chce siura, to niech spierdala. Tylko po co stawiać na nogi całe pogotowie, transport, śmigowiec, tyle ludzie się nie wyspało, tyle benzyny musieli wypalić, stres i robota, bo jakiś debil musiał się urznąć jak świnia i kozaczyć przed kolegami:o

Gość ten facet zapewne
"jestem deską przegrałam życie " DOKŁADNIE

deska, Ty jak zwykle do bólu szczera jesteś... Lubię Twoje konkretne i nierzadko dosadne sformułowania myśli...

W wiadomościach powtarzało się sformułowanie, że zrobił to \'ku uciesze kolegów\' - zajebiści kumple :o

Gość to przez was kobiety
żadna mu nie chciała dać, to doszedł do wniosku ze TO mu nie potrzebne. Czujcie się winne

No kumple super. Ale nie ma w tym nic dziwnego. Banda pijanych bezmózgów. Szkoda tylko, ze trzeba marnować pieniądze na takiego debila, zamiast przeznaczyć je dla kogoś, kto naprawdę ma problem, ale nie z głową:O Ja rozumiem, że się komuś może siur nie podobać, ale bez przesady... Może chciał kolegom podarować. Albo chcieli iść na ryby, złapać coś na zagryzkę, tylko rosówek nie mogli znaleźć, bo za ciemno było:p

Gość Kas1ek
Juz go wypisali ze szpitala

Gość odrosnie mu

Gość gość
cyt ''i czym biedaczek teraz będzie MYŚLAŁ???'' ... a czym ty teraz myślisz skoro nie masz siurka a tylko szczelinę? Niektóre kobiety mają kłopot z logiką :)

Gość gość
Siur służy przede wszystkim do siusiania, wy macie prosty sprzęt, ci**pka + otwór na mocz, tyle, facet za to ma skomplikowane narządy :) i ostatnie, wy myślicie sercem a nie rozumem, mózgiem, wiec co sie czepiacie facetów że ci myślą tylko siurem? :| Chce sie powiedzieć przyganiał kocioł garnkowi :)

Gość gość
I ostatnie, możecie sie cieszyć ze nic wam nie dynda, my faceci mamy przesadnie ''zaprojektowane'' skomplikowane mechanizmy ;) wy śpicie na brzuchu, skaczecie, biegacie nago i luz -.-