Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asieczek

koleżanki z Torunia - niech sie ktos odezwie

Polecane posty

Gość asieczek

Moze zajrzy tu ktos, kto czuje sie podobnie jak ja. Wiekszośc dnia spędzam sama, bo odkąd mieszkam w Toruniu, nie pracuję, a moje dni upływaja na rutynowych domowych obowiazkach i oczekiwaniu powrotu męza z pracy. Wkurza mnie to strasznie, przeciez mam dopiero 27 lat !!! (no prawie 28 ale to niewiele zmienia). Chyba zapiszę się na jakies ćwiczenia w clubie 66, moze poznam tam jakichs ciekawych ludzi. Dobrze odezwac sie do kogos czasem, bo mozna zwariowac...

Gość ***fdw
wstyd!!! dorosła kobieta na łasce faceta. Zacznij pracować to skończą się Twoje towarzyskie problemy.

Gość asieczek
Do *** fdw: Łatwo oceniac innych nie znajac szczegółow. Tyle tylko że nie zamierzam sie tłumaczyc komus kto na wstępie mnie krytykuje. Zyczę bardziej pozytywnego nastawienia do innych :)

Gość sugeruję nie zadawać się
z fanzalką....😭 to samo zło;)

Gość asieczek
I jeszcze jedna rzecz: nie poruszam tu problemu związanego z brakiem pracy a raczej z zorganizowaniem wolnego czasu w nowym miejscu i odnalezieniem tu pokrewnej duszy. Nie uważam poza tym, aby wszystkie niepracujące mężatki zgodziły sie z tym ża są na "łasce męża". Troche uprościłeś/aś sprawę forumowiczu/forumowiczko.

Gość sugeruję nie zadawać się
nie przejmuj się, tutaj niektórzy tylko czekają aż pojawi się jakiś nowy temat i zaczynają mącić i obrażać autora..ot taki urok niektórych na kafe sama mam sentyment do Torunia i uwielbiam to miasto, ale niestety już w nim nie bywam nad czym ubolewam. pozdrawiam:)

Gość gosia5566
ja jestem z Torunia, chetnie dolacze sie do tego topiku

asiaczek, mam podobny problem do twojego, mam 29 lat niedawno straciłam pracę i na każdej rozmowie kwalifikacyjnej pracodawcy odrzucają moją ofertę. W związku z powyższym siedzę w domu i staję się powoli kurą domową, a że nie jestem rodowitą Torunianką to nie mam nawet do kogo pójść i z kim pogadać.

Gość semene
zapraszam domnie.mam 32 lata:)

Gość Izabel1002a
Asiaczek i inne! Ja też mieszkam od niedawna w Toruniu i też nikogo tu nie znam i też siedzę w domu, pracy nie mogę znaleźć i czekam na męża:) Dołączam do Was!

Gość Izabel1002a
Sorry Asieczek miało być.... szkoda,że już nikogo tu nie ma!

Gość Izabel1002a
Asieczek, jesteś może???