Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizanka

Wyjezdzajac zyskalam nie tylko lepsza prace

Polecane posty

Gość Luizanka

Moja sytuacja w kraju nie byla ciekawa pod wzgledem finansowym, a takze ta ciagla, codzienna monotonia powoli mnie dobijala. Czulam , ze musze cos w swoim zyciu zmienic. Dlatego postanowilam wyjechac tak jak wiekszosc polakow wybralam Anglie. Bardzo pragnelam tego wyjazdu, a jednoczesnie balam sie co bedzie, ze moge pierwszych dni niewytrzymac. I rzeczywiscie nie bylo latwo. Tesknota, za krajem, bo Polske lubie, nowy jezyk, tradycje, kraj, ludzie. Slowem wszystko nowe - moje zycie. Po przyjzdzie do Anglii bylam samotna. W Pl zerwalam z chlopakiem ktory nierozumial jakimi prawami prowadzi sie kazdy ludzki zwiazek. Postawilam wszystko na jedna karte. Powiedzialam koniec do niego. przez telefon z Anglii. Rozczarowalo go to. ON wydzwania jeszcze, ale mnie juz nie obchodzi bo jestem teraz szczesliwa. Poznalam milego anglika ktory nie pochodzi z Reading, ale przyjechal tu i zostanie juz ze mna. Oczekujemy teraz na baby. Za pol roku dojdzie do nas nastepne szczescie. Niemoglam znalesc wspolnoty z polakiem, znalazlam ja z anglikiem. Jest spokojny, wyrozumialy, cierpliwy. NIe tak jak moj byly porywczy, impulsywny itd. NIe generalizuje ze polacy sa zli, ale wiekszoc nie stety tak. Tak, wiec jak widzicie szczescie mozna znalec wszedzie, zawsze i niezaleznie jakej narodowosci jest wasz partner. Wszystkim wam zycze takiego szczescia. :)

Gość no comments

Gość Luizanka
Dlaczego no comments?

Gość wzruszyla mnie twoja historia
:O

Gość spicie dziewczyny
mnie tez 😭 musze opuscic kafeterie 😭

Gość i ja tez
zegnajcie 😭 bede tesknic :(

Gość spicie dziewczyny
ja raczej nie bede :o chociaz moze sie wysile i sprobuje :P

Gość a mnie urzekla
po prostu lepiej niz w filmie, az sie poplakalam, zwlaszcza jak dzwonilas do tego chlopaka do Polski... ach 😭

Gość spicie dziewczyny
to on do niej dzwonil wariatko :P

Gość a mnie urzekla
ale ona zadzwonila zeby zerwac, w tym momencie nie wytrzymalam, jak on musial zalowac swojego poprzedniego niecnego zachowania 😭

Gość no i ten anglik
to na pewno nagroda za jej dobre serduszko

Gość spicie dziewczyny
a te bejbi ;) ciekawe jak bedzie mialo na imie ;)

Gość i ja tez
chamki, rybeńko, jeśli już to chamki :D🖐️

Gość a mnie urzekla
to na pewno z zadrosci :P

Gość spicie dziewczyny
wypraszam sobie 😭

Gość spicie dziewczyny
zastanawiam sie tylko dlaczego topik jest na uczuciowym 😭

Gość Luizanka
Jak mowilam to on do mnie ciagle wydzwanial, a gdy wyjezdzalam do Uk to o tym wiedzial, jednakze niewiedzial o tym ze chce zakonczyc ten dziwny zwiazek. A dowiedzial sie wlasnie przez telefon dzwoniac do mnie. Nie mowie,ze nie zalowalam gdy to powiezialam mu. Ale jest w zyciu takim moment kiedy niemozna dalej jechac ta sama droga. A jesli ten kto mowi przez zlosc czy zazdrosc lepiej niech sie nie wypowiada. Przeciez nic nie stoi na przeskodzie. Kazdy moze byc szczesliwy. Dzidzia oby zrdowa byla, chcialabym dziewczynke. Ustalilismy ze nadamy 2 imiona, jedno polskie drugie angielskie :)

Gość a mnie urzekla
No jak to dlaczego, przeciez jest taki pelen uczuc :classic_cool:

Gość spicie dziewczyny
no i mialem racje :P

Gość az nie wiem co napisac
tyle szczescia na raz, dobrze, ze opuscilas tych wstretnych polakow i znalazlas cudownego anglika.

Gość Luizanka
Dlaetego nie potrafie zrozumiec tych ktorzy gadaja na anglikow ze sa jacys skryci w sobie, wstretni co nie wiem co mam przez to zrozumiec itp. Ciagle uwagi by tylko przytakiwali, mowie o facetach polakach. Bo mam pare znajomych ktorzy tu pracuja. Tu ich poznalam. To wlasnie nabijaja sie z anglikow. tylko niewiem dlaczego. :(

Gość spicie dziewczyny
no ja tyz nie 😭 angielki sa spoko :P

Gość I bardzo dobrze życie ma się
tylko jedno :)

Gość Luizanka
ines-ka- Gratuluje, ze nie masz oporow przed tym ze wybralas obcokrajowca, jak wiekszosc je ma. Niewiem jak z wiernoscia u nich, no ale niechcialabym tego sprawdzac. Opowiedz cos o waszym zwiazku, ile jestescie? :)

Gość do Luizanki
cieszę sie razem z tobą :) oby wszystko wam się udało. I dzieciątka zdrowego zycze :) 🖐️

Gość Luizanka
Dzieki wielkie. Bedziemy razem starac sie by byla stabilizacja. Nie tylko dzis, ale i pozniej tez. Wlasnie dzies rozmawialismy o tym by na Swieta odwiedzic wspolnie Polske. To on wyszedl z taka prozpozycja. Bardzo mnie to cieszy, jednakze az tak mnie do Polski nie ciagnie, a jego tak :)

Gość Luizanka
Mysle, ze wstydu Polsce mozna przynies przez niestosowny poza moralny postepek ktory jest stosowany czesto w rzadzie polskim, a takze z chcecia mile widziany przez co nie ktorych obywateli Polski. Co do mojej urody. Ja mojemu Abbiemu sie podobam, a on mnie. Choc jak wiadomo uroda to kwestia gustu i nic pozatym. :)