bora82 0 Napisano Marzec 14, 2007 Dziewczyny dostalam telefon Motorola v3,kolor czarny,problem polega na tym ze ja juz go mam- rozowy.Moze ktos ma ochote kupic,cena do uzgodnienia.Zapakowany,nowy,folie ochrone i wszystkie gadzety w pudelku.Moge wyslac zdjecia. Dodam ze jest on z angli,zmiana menu na polski to koszt ok 60zl. Mam konto na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajny kupię Napisano Marzec 14, 2007 podaj namiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bora82 0 Napisano Marzec 14, 2007 aniakobos@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bora82 0 Napisano Marzec 14, 2007 Dodam ze ja posluguje sie angielskim menu,mozna sie przyzwyczaic..Telefon ma sciagniety sim lock. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maszyna Napisano Marzec 14, 2007 hej..ja bym chciała kupić ..ile za niego chcesz?mój mail jest u góry-odezwij sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bora82 0 Napisano Marzec 14, 2007 Czekam na propozycje:) Nowe kosztuja okolo 450-490zl.Poniewaz menu jest angielskie 380zl bylo by ok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona..30// 0 Napisano Marzec 14, 2007 jaka cena tego tel??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrobmy licytacje Napisano Marzec 14, 2007 dam 1 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrobmy licytacje Napisano Marzec 14, 2007 sa inne oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrobmy licytacje Napisano Marzec 14, 2007 nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bora82 0 Napisano Marzec 14, 2007 Podalam adrese-mail,w razie pytan prosze o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luthien00 Napisano Marzec 16, 2007 a jaka cena by cie interesowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slonecnzikowa Napisano Marzec 16, 2007 2 daje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach