Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

do rozmiaru 38?????

Polecane posty

zastanawiam sie dlaczego mężczyznom podobają sie kobiety, ktore noszą rozmiar ubrań do 38(nie mowie ze zawsze ale w wiekszosci przypadków). najlepiej oczywiscie kiedy jest to 36.zauwazyłyscie taką tendencję? nie sądzicie,ze w takim wypadku cała masa kobiet czuje sie zle i ma wrazenie ze stoi na straconej pozycji?

tak, ja nosze 38 i tez uwazam ze to jest naprawde góóóóóóóóóórna granica ich gustu ;/

poniewaz rozmiar 38 jest idelany,(zalezy oczywiscie jaki wzrost)nie jest to anorektyczka ani kobitka z nadawga i w igole ubrania swietnie leza

ja mysle, ze podobaja im sie tez takie do 40-42, zalezy oczywiscie od wzrostu i budowy ale generalnie im starsi tym wieksze panie sie im podobaja. z tego co pamietam to w podstawowce (szlam systemem 8klasowym) podobaly sie wylancznie bardzo chude i bardzo ladne dziewczyny. reszta nie miala szans. w liceum natomiast panowie chetnie flirtowali z dziewczynami nie tylko wychodzonymi i bardzo szczuplymi ale takze takimi normalnymi az dp takich z paroma kilogramami nadwagi. zupelnie grube, wazace 80 kilo i wiecej raczej nigdy na powodzenie nie mogly liczyc. a teraz na studiach wyglad nie ma takiego znaczenia bo mam kolezanke, ktora jest zwyczajnie tlusta i ma faceta. a co wiecej jeszcze paru adoratorow bo jest naprawde super dziewczyna. co smieszne, hude laski, niektore nawet bardzo ladne niekoniecznie maja powodzenie a koledzy wypowiadaja sie o nich z pogarda jesli nie sa symapatyczne. nie moze miec powodzenia dziewczyna, ktora ma w dupie wszytkich i uwaza sie za 8my cud swiata. takie rzeczy to tylko w podstawowce. jak czlowiek zaczyna myslec o zalozeniu rodziny to raczej nie mysli, czy zona albo maz bedzie ladny bo wiadomo, ze 20 lat moze zrobic sie poarczony i brzydki. kazdy sie zastanawia czy bedzie dalo sie zyc. latwiej schudnac niz zmienic charakter.

Gość sweet_19
hmmmm moim zdaniem facecilubia najbardziej r.36 wiele razy sie o tym przekonalam! Dla wielu r38 to baaaardzo gorna granica... w mojej klasie wszystkie dziewczyny sa szczuple i wszystkie maja chlopakow jedynie 1 ktora no trzeba przyznac jest gruba i to bardzo niewiem jaki nosi r 44?? jest sama! wiec same widzicie! faceci sa okropni;p

Gość Tom37
Jak dziewczyna ma naście lat to prawie zawsze jest szczupła. Starsze dziewczyny, które noszą rozmiar 38 są naprawdę ponetne i sczupłe.

w moim otoczeniu grubsze dziewczyny rowniez sa samotne, chociaz oczywiscie zdarzają sie wyjątki

to też chyba zależy od facetów! jeśli szukają fajnej dziewczyny , z którą można pogadać i wogóle to raczej nie patrzą na rozmiar. Ale znam też takich co umawiają sie z bardzo chudymi i \'pustymi\" tylko dlatego że sa ładne.. no i mozna sie nią pochwalić przed kumplami:) ja też uważam ,że najwiekszą uwage faceci zwracają na dziewczyny do rozm. 38

Bzdura!!!!! Myślę,że rozmiar 40 jest jak najbardziej w porządku;)

Gość kaha.
mysle, ze tak wlasnie jest 36/38max. jestem w wieloletnim zwiazku, znam gust mojego faceta ale i jego kolegow nie jestesmy nastolatkami (dla jasnosci) i o ile nie zdarzy sie facet wyjatkowy, ktory lubi troche tu, troche tam ;) to niestety tendencja jest wlasnie taka ok. 170 cm (+/- 2cm) i rozmiar 36/38 do tego najczesciej dlugie, rozpuszczone wlosy (kolor zalezy od faceta) , spodniczka ( nie za krotka ) i kozaczki ;)

nie no wiesz, akurat w przypadku wzrostu, fryzury czy stylu gusta są bardzo różne, ale jesli chodzi o rozmiar to wiekszosc woli raczej szczupłe

Gość najlepiej 36 nie ma co

Gość tyrasa
przeciez rozmiar 36 to juz jakies szkapiny bez cyckow i fajnej dupki, ja z obserwacji stawiam na 38/40 ale i tak najwazniejsze to co w glowie, wiekszosc bab i tak sie roztyje na starosc i sflaczeje a sex stanie sie nudna rutyna :]

Gość aaajaaa
jak sie ma 152 cm wzrostu, to 36 wcale nie jest zły

Gość Karenina
To zależy. Dla nastolatek 34/36 dla dojrzałych kobiet około 38.

Gość sweet_19
zgadzam sie sa rozne gusta i gusciki jednak rozmiar 36 jest dla facetow tym najlepszym- nie ma sie co oszukiwac dziewczyny bo wiadomo ze kazdego kreca szczuplutkie nogi i plaski brzuszek:) moze nie mam racji???:D

Gość Karenina
Bo rozmiar 38 to jest taki zdrowy rozmiar:)Nie za chuda, nie za gruba. Bardzo bezpieczny.

Gość mam 40-42
i podobam sie facetom :) Nie jestem otyla, poprostu mam kobiece ksztalty. Jestem proporcjonalna i mam dluuuuuuugie nogi, bo jestem osoba wysoka. Poza tym na moj biust ciuchy w rozmiarze 38 poprostu sie nie nadaja. Wazne, zeby o siebie dbac i dobrze czuc sie w swoim ciele

Gość relaxik***
moim zdaniem taki rozmiar jest najlepszy, daze do takiego, nawet jakbym chciala i sie katowala dietami i cwiczeniami nigdy nie bed3e miala rozmiaru 36 bo mam szerokie biodra:-(

Gość Marko30
Idealny rozmiar dla kobiety.

Gość Milen18
Zgadzam się.

Dlatego ,ze powyzej 38....zaczynacie juz tyc. Dlatego. Dziewczyna ktora ma 36 po prostu o siebie dba. A nie siedzi na tylku i nic nierobi. 36 bardzo fajny rozmiar. Swoja droga, ja nosze rozmiar spodni 28/32 co oznacza ze.......jestem za szczuply???? Bo sklepy typu RESERVED oferuja ciuchy tylko dla pulchnych chlopakow. wiec o rozmiarze w pasie 28 moge zapomniec. a jeszcze jak do tego dojddzie dlugosc nogawki 32....no to......\"zapraszamy na stoisko dla dziewczat\" - tak uslyszlem. :-)

Gość Janinas
To już Twój problem, że jesteś zbyt chudy...ale tak od 40 rozmiaru zaczyna się mniej wiecej nadwaga

Gość oj chłopczyku coraz większe
bzdury opowiadasz:O kobiety do 38 rozmiaru dbają o siebie, a reszta nie?:O:O:O:O:O:O może daruj sobie i już głupot nie opowiadaj, bo aż przykro słuchać:O w jakim to niby sensie "DBAJĄ O SIEBIE"????

Gość ja myślę że samo
A ja myśle, że nie można generalizować, bo rozmiar noszonych ubrań niewiele mówi o tym, jak dziewczyna/kobieta wygląda. Na to składa się ejszcze budowa ciała, czy ma cienkie czy grubsze kości itd. Ja noszę roz.34 czasem 36 i nie jestem juz nastolatką, a jakoś za chudą się nie uważam. Ale mam 155 cm.

Gość sweet_19
do ja mysle tak samo---- tylko wez pod uwage to ze ty masz 155cm wzrostu a ja 173 i tez nosze 34/36! wszyscy faceci lubia r.36 --- myslicie ze dlaczego np. na okladki playboya daja same szczuple modelki/ bo TAKIE FACETOM SIE PODOBAJA...

Gość ja myślę że samo
sweet_19 - Ale Ty jesteś nastolatką! :p

Gość ja myślę że samo
I nie sądzę, żeby modelki z Playboya nosiły roz.36. Nie dopięłyby się :classic_cool:

Gość briu900
Moim zdaniem rozmiar 38 to odpowiedni rozmiar nie jest się patykiem ale też nie grubasem ja noszę rozmiar 38 ale wcześniej aż wstyd się przyznać 46-48 oj tak duży wyglądałam jak wieloryb muszę przyznać ale w porę się opamiętałam zamówiłam suplementację African Mango http://afrikanmango.pl zaczęłam zdrowo się odżywiać i dużo spacerować i to przyczyniło się do tego że moja waga zaczęła ładnie spadać