Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b. zmartwiona

peosze o rade w pilnej sprawie

Polecane posty

Gość b. zmartwiona

musze komus w ramach wdziecznosci za pewne bardzo istotne informacje podziekowac i wramach podzieki chce dac bolsa, 075 czy nie glupio? czy musi byc to jakis alkohol

Gość kup jakieś dobre whisky

Gość b. zmartwiona
mam w barku bolsa..kiedys dostałam...ale nie wypije go na bank, i tak pomyslałam ze moze go oddam..tylko nie wiem czy nie głupio....

Aż tak to mu chyba wdzięczna nie jest - zależy kto to (płec, zawód, stosunki między wami) i za co ta wdzięcznośc.

Wódka nie jest specjalnie elegancka Lepiej jakies whisky A jeśli nie chcesz alkoholu to jakies czekoladki lub kawa To zalezy dla kogo

Gość b. zmartwiona
Jest to młody chłopaczek, który udostępnia mi materialy do pracy magisterskiej a własciwie to swoja prace. Nie znam go, mieszka w innym mieście. Udostępnia mi materiały przez pewna Pania obok której pracuje i to ona powiedziala ze jakas wodeczke...no i tak sie zastanawiam jaka...w barku mam bolsa 0,75l ktory stoi bezuzytczenie i tak sobie pomyslalam ze moze bym go dala..tylko czy nie glupio

Jesli to dla młodgo chłopaka to chyba lepiej wódeczke niz czekoladki :D

Gość b. zmartwiona
przy tym zapomnialam dodac, ze nie chce za bardzo sie wykosztowywac..bo niewiem czy te materialy wogole beda mi potrzebne..i czy je wykorzystam, a jakis podarek wypadalo by dac w ramach wdziecznosci

Gość b. zmartwiona
ta pani dodala jakas dobra wodeczka..i tak sie zastanawiam czy bols jest odpowiedni....prosze o wasze rady

Gość a deski nie ma
spoko wódeczka będzie ok

Jak znajoma, która go zna, doradza wódeczkę - znaczy chłopak będzie z niej zadowolony - pewnie i tak nie liczył na darmowe promile. Powinno być ok.

Dobra wódeczka nie jest zła, a każda jest dobra, byle nie Praska :D

Gość opowiedz o tytch duchach
jasne. kup kilkanaście światecznych kurczaczków i włóż razem z bolsem do drewnianej skrzyneczki - wyjdzie całkiem fajnie

Gość b. zmartwiona
czyli bols moze byc...? nie chce zeby głupio wyszlo..wiem ze jak sie cos daje to lepiej koniaczek czy whisky ale jak mam w barku bolsa...to pomyslalam ze bedzie darmowy...

Koniaczek to się daje dochtorowi a nie szczynowi za materiały :D

Gość b. zmartwiona
facet w wieku 20-30 lat to szczyn? no nie sadze, on udostepnia mi materialy a wlasciwie swoja prace mgr zebym mogla wykorzystac troche info do swojej pracy mgr..boshe niech ktos sie odezwie jeszcze bo jestem w kropce

Gość b. zmartwiona
oj nie...bo jak cos to sama mam dac temu chlopakowi

Gość b. zmartwiona
wiem ze posrednictwo kosztuje..kupilam jej kawe..nie chciala brac, ale w koncu wziela..ale i tak czulam sie wobec jej zobowiazana bo sama zaproponowała mi pomoc ,ze poprosi kolege zeby mi udostepnil ta prace...

Gość b. zmartwiona
ktos sie jescze wypowie?

\"musze komus w ramach wdziecznosci za pewne bardzo istotne informacje\" \"niewiem czy te materialy wogole beda mi potrzebne..i czy je wykorzystam,\" to istotne czy niepotrzebne? Lubię się czepiać szczegółów:P

Gość b. zmartwiona
hm z jednej strony istotne..bo prawdopodobnie bede pisac prace mgr na podobny temat jak ten chlopaczek..i info ktore wykorzystal w swojej pracy bylo by przydatne..no chyba ze promotor poprwoadzi mnie w innym kierunku i w ten sposób nie wykorzystam tych info...a jak sie chce pozyskac jakies informacje od jakiejs w celu wykorzystania ich w pracy to zawsze sa jakies problemy, i zazzwyczaj takie info nie sa udzielane

Gość b. zmartwiona
do góry