Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xyz-my time

oryginalne imiona

Polecane posty

Go艣膰 a ja znam jednego
ma艂ego Brajana:) nie wiem czy lepiej jest spolszcza膰 te imiona czy zostawia膰 oryginaln膮 pisowni臋, tak 藕le i tak niedobrze:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nicelly pewnie teraz si臋
nazywasz Jane Smith, gratulacje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma zlych imion
bywaja tylko zli ludzie, ktorzy je nosza i jeszce gorsi tacy, co sie z imion nasmiewaja. W tego typu topikach wciaz sie przeiwjaja s艂owa" unieszc臋sliwisz dziecko. beda sie smiac" Widac z tego , jak rodzice wychowuja dzieci - nietolerancyjnie, bo kazdej innosci dokuczaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdusiak
wracaj膮c do kuzynki Ma艂gosi :), ma ona pi臋cioletni膮 c贸reczk臋. kiedy si臋 urodzi艂a, znajome Ma艂gosi m贸wi艂y, 偶eby da膰 ma艂ej na imi臋 Angelina, Pamela czy co艣 w tym stylu. dziewczynka dosta艂a imi臋 Bogus艂awa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A moja znajoma
no ja Kamilietcie BARDZO zazdroszcz臋. Mam na imi臋 Ania, bo moi rodzice nie maJ膮 FANTAZJI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moje imie to
A ja mam na imie Wiktoria, kiedys wstydzi艂am sie bo by艂o wtedy bardzo oryginalne, a teraz tez sie wyrozniam, bo u mnie rocznikowo ma艂o jest Wiktorii.... :) i bardzo sie ciesze z tego imienia. A swoj膮 coreczke chcia艂abym nazwac Marietta... ale sama nie wiem, moze bedzie Zosia:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie oryginalne imi臋 to dobry
spos贸b na o艣mielenie dziecka, bo od ma艂ego wszyscy zwracaj膮 na nie uwag臋, musi t艂umaczy膰 "sk膮d" to imi臋 i "dlaczego".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdusiak
no, troch臋 nie艂adne :). ale nie do艣膰, 偶e w Polsce jest to ju偶 oryginalne, to co dopiero b臋dzie w Hiszpanii :), Ma艂gosia wyprowadzi艂a si臋 do Jaen (miasto w Hiszpanii :) ) jakie艣 p贸艂 roku temu, mo偶e wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moje imie to
To prawda z tym osmieleniem, zawsze musia艂am t艂umaczy膰 dlaczego, kto... i zawsze Cie zapamietaja, czasami to jest ma艂o pozytywne, ale zazwyczaj dobrze miec jakis ukryty atut:) Dopiero z czasem to zrozumia艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s膮siadka Gwidona
a ja mam s膮siada Gwidona lat 4,5 i jego brata Fabiana lat 2 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma zlych imion
znam jedna Bogus艂awe, mowia na nia Bogucha, jest fajna. Sama mam oryginalne imie i dobrze mi z nim ( jak pytaja skad, to mowie zgodni z prawda, ze po babci nie- Polce)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdusiak
w klasie gimnazjalnej mia艂am Sandr臋, kt贸ra by艂a ze swego imienia dumna jak paw, wr臋cz napuszona taka chodzi艂a. fakt, imi臋 rzadkie, ale nie jest jakim艣 nadzwyczajnym

Udost臋pnij ten post

A ja mam Joanna-siostra tak chciala,bo jej najlepsza kolezanka tak miala na imie-rodzice chcieli Krystyne;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdusiak
a moje imi臋 to, do imienia Wiktoria mam pewien sentyment-mia艂am mie膰 tak na imi臋 (chcieli, 偶ebym mia艂a urodziny i imieniny w jednym dniu :) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma zlych imion
z tym atutem to racja, szczegolnie na studiach, gdzie bylam jedna, zauwazylam,ze ludziom "wypada" mnie znac.W szkole czasem mi to przeszakdzalo, ale jak czlowiek jest starszy to juz ume nosic swoje imie\臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moje imie to
I co sie sta艂o?:) No ja 'obchodze' imieniny 23 grudnia, czyli wychodzi ze zazwyczaj nie obchodze:P:P Ale np. dla chlopakow wole imiona proste i mocne - Piotr, Pawe艂... bez udziwnien:) My kobiety mozemy byc fantazyjne:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdusiak
a to si臋 sta艂o, 偶e mama jako jedyna postawi艂a si臋 ca艂ej rodzinie i zechcia艂a Magdalen臋 :). ehhh, ja mam urodziny 23 grudnia... chyba tylko 18-stk臋 obchodzi艂am (a i to oczywi艣cie par臋 dni p贸藕niej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moje imie to
No to przechlapane z tymi urodzinami:D Widzisz, u mnie decydowa艂 tata:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaka takka nijaka
a ja mam MALWINA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aj98
moj facet to Psychcjusz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wie m
A moj Adam, znacie lepsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyy to jaa
ja jestem Sandra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margeuritte
KLARA albo KONSTANCJA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nazywam si臋 偶aneta i co
:(

Udost臋pnij ten post

Osobi艣cie zna艂am Telesfora.艢wietny facet.A w technikum zna艂am Ingrid.Zawsze zazdro艣ci艂am,偶e nazywaj膮 si臋 tak,偶e je艣li znasz Telesfora lub Ingrid to na 99% to ONI a nie milion innych Ani czy Gosi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodolot
Kalasanty , Walenty , Ferdynand , Dzier偶ykraj , Bo偶ydar , jest tego jak nasra艂

Udost臋pnij ten post