Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz-my time

oryginalne imiona

Polecane posty

Gość xyz-my time

kto z Was ma naprawdę wyjątkowe imię?

Gość jajajajjaaaaaaaaaaa
mój kolega - Solidariusz :D

Gość xyz-my time
ja dziś poznałam chłopaka o imieniu Saturnin

Gość adriana przez jedno n

Ja nie mam oryginalnego bo tylko Klaudia:) Moja siostrzenica ma na imię Nadine

Gość Nie wiem Nie powiem
Ja mam na imię Blanka Moze nie jest zbyt oryginalne ale na pewno rzadkie

Gość xyz-my time
ja myślę, że mam dość oryginalne imię, ale go strasznie, ale to strasznie nie lubię. mama chciała, żebym była Marieta, tata chciał, żebym była Kamila. zgadnie ktoś, co wymyślili?

Gość miluna
Znam jednego Gniewosza ;-)

Gość Bożydar..

Gość mikrusek
Karena a wszyscy mówią Karina, Zenobia, Anika

Gość xyz-my time
he he, chwila prawdy... mam na imię Kamilieta. i czuję się tak jakby rodzice na powitanie zrobili mi głupi kawał :(

Gość adriana przez jedno n
no fakt...gowniane troche :o

Gość Kamilieta dziwne że dało się
zarejestrować w ogóle takie imię.... przepraszam:)

Gość xyz-my time
heh, szkoda-że z tego co wiem-to zmienić imienia tak po prostu nie można. nie wiem, jak się to zarejestrowało, ale w ogóle to którzy rodzice bawią się (dosłownie bawią się chyba) w takie skręcanie imion ze sobą. inną metodę kompromisu mogliby przyjąć. znajomi są na tyle łaskawi, że mówią na mnie Kamila

Gość xyz-my time
znam jedną Claudię, z 1990 r., mieszkającą w Polsce z rodzicami od urodzenia córkę Polki i Anglika. i sporo Klaudii znam, bardzo lubię (i imię i dziewczyny, które je noszą :))

Gość xyz-my time
i jak dobrze sobie przypominam, to jednej z tych Klaudii też nie chcieli zarejestrować przez C, rocznik 1988

Gość Ja mam Zenia
a z całkiem młodego rocznika jestem :(

No tak wtedy dziwne czasy były a teraz to heja banana z tymi imionami:) może to i dobrze, bo kiedyś to same Małgosie, Basie itd:)

Gość magdusiak
moja kuzynka (obecnie lat 30) ma na imię Małgosia, mówiła mi, że jak chodziła do liceum było ich w klasie 5 lub 6 Małgoś

Mozesz bez problemu zmienic imie w Urzedzie Stanu Cywilnego :) Ja wlasnie zmienilam nazwisko i obylo sie bez najwiekszych problemow :) Jakby zaraz ktos zaczynal domniemywac jak mialam na nazwisko,czy jakos smiesznie czy cos,,to odpowiadam od razu,ze zmienilam,bo nie mieszkam od dawna juz w Polsce i nie planuje tam powrotu,,a nazwisko zmienilam,zeby mojemu synkowi w przyszlosci bylo lepiej tutaj,, Ma angielskie imie i angielskie nazwisko,,,i sie nie wyroznia z tlumu ;):)

Gość A moja znajoma
Urodziła dziewczynkę z zespołem Downa i chciała dać jej na imię Klaudia. Na szczęście pielęgniarki jej to wyperswadowały i jest Ewka, super baba.:D

Gość edrogie przyszłe i obecne
potencjalne mamuśki !!!!Zgroza bije :O moim zdaniem dziecku nadaje się takie imie aby w każdym wieku dziecko nie musiało się wstydzić :( moja koleżanka ma synka Alojzy! jezu to imię pasuje dla dziadka ... a chłopiec kiedyś przyszedł ze szkoły zrozpaczony(6lat) i powiedział ,że jak bedzie pracował to kupi sobie pistolet i sie zastrzeli bo brzydko sie nazywa !!!:O a rodzice na cześć dziadka chcieli uszczęśliwić syna :O imie musi fajnie brzmieć w każdej formie ...bo na prawdę ni wiadomo jak kiedyś odbierać go będzie dziecko ... a z drugiej strony nadanie imienia dziecku to przywilej rodziców więc nie marnujcie go ...

Gość magdusiak
a mnie się tak całe życie trafia (zerówka, podstawówka, gimnazjum, liceum), że jesteśmy dwie Magdaleny w klasie. jestem z r. 1988. i właśnie znam całe mnóstwo Magdalen z r. 1988 i 1989. a teraz praktycznie nie słyszę, żeby ktoś w moim otoczeniu dawał to imię swojemu dziecku

Gość idi czyli idalia
mozna zmienic imie tylko po co? kamilieta to piekne imie a wiekszosc oponentow Ci go zwyczajnbie zazdrosci. powodzenia 3maj sie i nie daj :)