Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola__

usługi budowlane-pilne!!!

Polecane posty

Gość pola__

poszukuję na kafee budowlańcow lub osób trudniacych się budowlanką, pilnie potrzebuję ceny m2 połozenia tynku zacieranego typu kornik na domku jednorodzinnym. Bardzo proszę podajcie mi jakie macie stawki za m2 polozenia takiego tynku.Może pomogą mi osoby które się wybudowały, ile płaciliscie za m2 strukturalnego tynku w kolorze.

Gość mariettax2
Co do firmy budowlanej to ostatnio korzystałam z mężem z usług firmy budowlanej Grunt. Jeżeli chodzi o czas realizacji to praca szła sprawnie i nie było sytuacji że ktoś " udawał że coś robi" . Co do samych pracowników to rozgadani i mili. Porządna robota - jak dla mnie warto.

Gość gość
Polecam firmę Grunt - zdecydowanie fachowcy w tej dziedzinie , sprawnie i konkretnie wykonana usługa

Gość adeksooooooo
cos kojarze ta firme Grunt - jest ktos jeszcze kto moglby sie wypowiedziec???

Gość gość
@adeksooooooo stawiali nam dom ( 140m2) i bylo ok - nie mam zadnych wiekszych zastrzezen..termin minimalnie sie obsunal ale w tej branzy to normalne przeciez bo moze dojsc jakis czynnik zewnetrzny na ktory nie ma wplywu

Gość gość
też ostatnio korzystałem z firmy Grunt i było spoko - chłopaki konkretni i fachowi

Gość bartolllo1990
dzieki za info - dobrze wiedziec ze firma zna sie na rzeczy teraz wiem ze bede mogl do nich podbijac

Gość gość
Jeżeli potrzebne wam wsparcie w zakresie robót ziemnych to tutaj mają bardzo dobrą ekipę http://arwitluzino.com/ :) Współpracowałam z nimi juz kilka razy i są naprawdę niezawodni!

Gość elennnaaao
Kalter, polecam. Solidna firma wykonawcza. My mieliśmy trochę większą inwesycje i firma dała radę. Polecamy w 100 %

Gość gość
My zatrudniliśmy firmę Kalter i byliśmy zadowoleni. Wywiązali się z umowy, budowę skończyli w określonym wcześniej czasie. Mogliśmy na bieżąco kontrolować postępy.

Gość gość
Ostatnio mieliśmy okazję współpracować z firmą Grunt przy wyburzaniu starego budynku, który zagrażał bezpieczeństwu mieszkańców. Firma bardzo profesjonalnie podeszła do tematu. Polecam serdecznie https://www.grunt.stargard.pl/

Gość gość
Zdecydowanie polecam firmę Grunt Usługi Budowlane. Sami fachowcy, co potrafią profesjonalnie wykonać pracę w stosunkowo krótkim czasie :) https://www.grunt.stargard.pl/

Gość gość
Najlepszą ekipą budowlano-remontową jest niewątpliwie Grunt :) Szybko, sprawnie i jest dobry efekt

Gość gość
Firma perfect construction jest całkiem w porzadku :)

Gość adekkk9

Z czystym sumieniem polecam Ci Iwo-Bau serio są najlepsi w swoim fachu. Już dwa razy korzystałem z ich usług i się nie zawiodłem. Do tego ceny mają bardzo przyzwoite- warto wejść do nich na stronę i zapoznać się z ofertą 😄 

Gość monki

Robotami budowlanymi dla rolnictwa zajmuje się firma Ślusarstwo Roboty Budowlane S. C. Tadeusz Jeśko & Piotr Doręgowski. Wykonują stopy fundamentowe, ławy, posadzki, ściany i inne prace murarsko-betonowe.  Projektują i kompleksowo wykonują  budynki inwentarskie. Sprawdźcie więcej na ich stronie srb-sc.pl Dodam jeszcze, że firma solidna i wszystko wykonuje bardzo porządnie.

Gość Przyszły Arab

JESTEM CHŁOPAKIEM 17 LETNIM I MOIM IDOLEM JEST King luxy <33. RAZ TAK MOCNO ZAPIĄŁEM GORSET, ŻE ZEMDLAŁEM..... KING LUXY TO IDEAŁ, PERFEKCJA. CZYSTA DOSKONAŁOŚĆ

Gość Krzysztof

Electro Conect Łukasz Szołtysik forma godna polecenia

Gość Robert

Potwierdzam, korzystam z usług Elektro Conect cały czas, mam tylko do nich zaufanie.

Gość Marcin

W marcu malowali u mnie mieszkanie, ściany wyglądają rewelacyjnie, nie ma żadnych nie dociągnięć, widać, że pracownicy z Elektro Conect pracują z powołania :))

Gość Artex

Ja mam problemy cały czas z istalacją elektryczną, mieszkam w starym budownictwie, byli u mnie z tej firmy Elektro conect i powiedzieli, ze trzeba bedzie wymieniac instalacje, mają przyjechac w poniedziałek.

Gość gość

Wszystkim osobom z województwa zachodniopomorskiego, które rozglądają się za sprawdzoną firmą zajmującą się wykonywaniem robót ziemnych polecam skontaktować się z www.pwmax.pl  Oni mają w tym doświadczenie i całkiem niezłe ceny.

Gość chan

Jeżeli mieszkacie w Lublinie lub okolicach to skontaktujcie się z firmą budowlaną RS-DOM. Jest ot bardzo dobra firma z usług, której sam korzystałem. Osoby tam pracujące mają spore doświadczenie w budownictwie a pan Radosław Skarżycki, który prowadzi tą firmę podchodzi profesjonalnie do każdego klienta.

Gość Radek Wersztraw

W dziedzinie usług budowlanych trafiłem na firmę która mi wszystko naświetliła od samego początku rozmawiali ze mną jak z konkretnym laikiem ale dzięki temu zrozumiałem o co w tym chodzi velox.katowice.pl zainteresowali mnie swoją ofertą wszystko dokładnie przedstawili . Zagadnienie warte poświęcenia chwili .

Gość Alan Sitek

Ja jestem bardzo zadowolony http://kompensator.com.pl/ moim zdaniem postawili mi dom marzeń, uwzględnili wszystko o co prosiłem.