Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgggffg

ciaza 1 miesiac

Polecane posty

Gość gfgggffg

czy w tym czasie sa jakies objawy??

Gość wwwwww
uuuppp

1 miesiac- czyli 4 pierwsze tygodnie. Masz na mysli czas od zaplodnienia do spodziewanej miesiaczki? Jesli tak, to niektore dziewczyny maja objawy- powiekszone piersi, duzo sluzu, bol implantacyjny...

Gość wwwwww
a czy takie żółtawe ślady na bielzinie moga iznaczac ciaze??

Zwykle dziewczyny pisza o gestym, bialym sluzie- cos jak mleko. U mnie byl przezroczysty- taki podobny do owulacyjnego. Jest go wiecej niz zwykle na tym etapie cyklu.

Gość wwwwww
ja mialam oststnio przez dluzszy czas sucho tzn nie mialam zadnego sluzu potem pojawilo sie troche bialego a od wczoraj mam taki zóltawy:/ miesiaczle mialam dostac 8 dni temu a nigdy nei mialam regularnie wiem moze sa to objawy zblizajacej si emiesiaczki mam taka nadzieje przynajmniej

Nie jestem zadna wyrocznia, ale ze swojego doswiadczenia pamietam, ze przed miesiaczka zawsze mialam zolty sluz, ktory powoli przechodzil w pomaranczowy i w koncu w plamienia i krwawienie. Wiec byc moze u ciebie jest tak samo?

ja mam własnie pełno mleka od kilku dni i boli mnie jakoś w krzyżu tak dziwnie i czasami w jajnikach :O ale ja NIE JESTEM w ciąży tfu tfu tfu

Gość wwwwww
teoria a robilas juz test??

aga znaczy wiesz u mnie sa dwie opcje albo ciąża albo to przez odstawienie tabletek mam takie jaja i lepiej, żeby to było to drugie :P

Na cyrkach po odstawieniu tabletek nie znam sie, ale sluz wyglada na ciazowy. Ale- jak juz mowilam- wyrocznia nie jestem. Wiec moze sie skusisz na tescik? :p

Aga skuszę się kurna w niedziele może :O a powiedz mi jeszcze o sutki mnie strasznie bolą ale to moze być też przed @ co nei ?? :) :)

Gość wwwwww
teoria trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej myslii:)

Bolace sutki, to tez jeden ze zwiastunkow ciazy. Ale rownie dobrze moze to oznaczac zblizajacy sie okres! Wiec tutaj trudno jednoznacznie odpowiedziec.

o siet :) :) no cóż trza było myśleć a nie teraz buczeć ehhehehe :P :P :P

no tak średnio na jeża ;) znaczy wiesz koniec świata by to nie był ale też nie najodpowiedniejszy moment

No, skoro tak, to nie ma sie co stresowac. Co ma byc to bedzie. Trzymam kciuki za dobry obrot sprawy.

hej kobietki! chcialabym sie dowiedziec jaki jest odczyn moczu (kwasny czy zasadowy)jak jest sie w ciazy?

aga mam pytanko! jakie Ty mialas pierwsze objawy ciazy? nie wiem sama czy u mnie to ciaza czy cos innego bo latam juz od tygodnia non stop siusiu,temperatura w granichac 36,8-37,okresik spoznia mi sie 2 dni i na piersiach zauwazylam zylki.hmmm czy to ciaza?

Objawy ciazy sa sprawa indywidualna. Wysoka temperatura moze wskazywac na ciaze (mam nadzieje, ze mierzysz tak, jak jest przewidziane- a wiec rano do 8:00, przed wstaniem z lozka), jesli utrzymuje sie 16 dni i dluzej. Zylki na piersiach ma raczej kazda kobieta- ja bym raczej zwrocila uwage na to, czy ci sie piersi nie powiekszyly- choc z drugiej strony powiekszaja sie tez przed okresem... Moje objawy byly takie: Mniej wiecej na tydzien po zaplodnieniu doszlo do implantacji, co bardzo wyraznie odczulam, bo mialam bole w podbrzuszu, jakbym miala dostac okres. Potem doszly do tego bole po bokach- byc moze jajniki, byc moze wydluzajace sie wiazadla podtrzymujace macice (?). Poza tym nic szczegolnego- przezroczysty sluz, zwykle nabrzmienie piersi, zwykla podwyszona temperatura... W sumie nic nie wskazywalo na ciaze- tzn. nic z tego, co tu dziewczyny opisuja na forum jako typowe objawy ciazy.

Aga jak Cię czytam to jestem coraz bardziej przerażona :P bo tydzień temu w piątek i sobote bolał mnie brzuch tak jak przed @ własnie , teraz od killku dni bolą mnie tak jakby jajniki tzn mniej wiecej w tych okolicach potem pojawił się mleczny śluz i było go bardzo dużo potem boleśność sutków a od dwóch dni mierzę temp i mam 37,1 w pochwie :O ehh kurczak no :O :O

Teorio, czy juz mam ci gratulowac? :p To ty moze nie czekaj z tym testem do niedzieli, bo ta niepewnosc jeszcze cie zezre.

To i ja mam pytanko! niedawno odstawiłam tabletki, a w czasie, gdy powinnam miec miesiączkę, pojawił sie taki ni to śluz, ni krwawienie, kolor na początku ciemnoczerwony, potem jakby brązowawy. Czy to przez odstawienie tabletek czy może jakies objawy ciąży? Dodam, że brzuch mnie nie bolała, a zawsze pierwszy dzień okresu jest bardzo bolesny. Wizytę u ginekologa mam 19 kwietnia, więc wtedy zapytam, ale może Wy mi coś powiecie?

Aga znaczy wiesz ...... :P ja 13 stycznia odstawiłam tabletki a brałam 2 lata ponad i wiem, że często po odstawieniu zdarzają się różne cyrki 19 .I dostałam @ po odstawieniu 14.II dostałam normalny @ a teraz nic :P tylko, że wiesz nie było pełnego stosunku tylko \" przerywańce\" i niby nie wierze w te preejakulaty ale ostatnio przeczytałam,ze po odstawieniu wzrasta płodność i mógł nawet kurczak jeden słaby plemnik mnie załatwić :P :D ehh nie wiem może jutro kupię test a jaki polecasz ? i koniecznie musze robić zaraz z rana czy można obojętnie o której godzinie ? p.s a Ty jak sie czujesz w ciąży ?? ;) ;)