Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to moze byc

Bol odbytu-czy to moze byc rak??

Polecane posty

Gość Co to moze byc

Od jakiegos czasu(miesiac) Zaczela bolec mnie pupa...Nie jest to ciagly bol tylko taki od czasu do czsu...Nie mam problemow z oddawaniem stolca itd nie krwawie...Ale boje sie ze to moze byc rak...Co Wy na to??Ten bol jest gdy troche siedze a potem sie porusze...Od razu zaznaczam ze to nie bol posladkow od siedzenia;p;p Ale boje sie ,,,boje sie takze isc do lekarza!!!Prosze poradzcie cos!!!!!Z gory dziekuje!!!!

Gość hipohondryczka
przegralas zycie

Gość wodolot
ruchają cię przez kakał ??

Gość no tyyyy wodolot
SPAC :o :o :o

Gość wodolot
nikomu nie powiem

Gość Co to moze byc
Nie nikt mnie nie rucha przez jak to nazwales??Kakal....Prosze potraktujcie ten temat powaznie..Mysalam ze tu pomagacie a nie sie nabijacie...;/;/:(:(

Gość wodolot
Nie trafia w cipcię czy co ?? Ja sram 3 razy dziennie i jest ok.

Gość Co to moze byc
Yyyyyyyyy a czy nie zauwazyles ze napisalam ze ja tez nie mam problemow z zalatwianiem sie:/:/ Ale widze ze raczej takich jak Ty jest niewiele wiec dam se z toba spokoj i poczekam na kogos normalnego;/Pozdrawiam;)

Gość Jakastakasobie
najprawdopodobniej to hemoroidy -- chyba wizyty u lekarza nie unkniesz a poki sie nie wybierzesz --- to mozesz na to kupic masc bez recepty albo czopki!!!!

Gość kurcze 15
na pewno to nie rak-a najprawdopodobniej hemoroidy wewnętrzne, przy raku-nie daj boze- ma sie tez inne obiawy;chudniecie, biegunka, zatwarzdenia, krwawienia, a w najgorszym wypadku -gorączka

Myślę że to napewno hemoroid, w dzisiejszych czasach ma go co drugi człowiek. Zgłoś się do lekarza on zapisze Ci maśći które powinnaś stosować, jeśli to będzie poważniejsze stadium chociaż wtedy jest poważne gdy się krwawi wtedy trzeba przejść operacje ...w sumie zabieg bo trwa to kilkanaście minut. Potem możesz iść spokpojnie do domku odpoczac b o wiąże się to z bólem. Ból trwa zazwyczaj jeden dzień tabletka pomoże bo nie jest to ból nie do zniesienia.Zabieg polega na nałożeniu gumki która jakby ścina hemoroida.A powstają one w wyniku wysiłku przez zatwardzenie, poród, noszenie ciężarów itd.Sprawdz palcem czy z odbytu nic Ci nie wychodzi jakby\" kawałek palca\"$jeśli tak to to hemoroid nic strasznego, rób okłady gorącą woda i kup maść bodajże Hemorekt w aptece Ci pomogą. Nie martw się to napewno nie rak!Pozdrawiam

Gość Co to moze byc
No jezeli chodzi o raka to faktycznie nie mam zadnych innych objawow procz bolu..Ale kurcze nie mam tam chyba nic takiego jakby kawalek palca:( Nie wiem czy mam sie martwic brakiem tego czy cieszyc...Ale po porodzie nie jestem,bo mam dopiero 18 lat ale moge sie przyznac ze czesto ostatnimi czasy siedze na zimnym:(:( Czy to moze byc od tego??Dziekuje za porady i mile slowa otuchy:):):) I prosze o dalsze rady:):)

Tak od zimna też może to być wszystko jest możliwe zgłoś się do lekarza powiedz co Cie niepokoi tylko idż jutro jak masz czas nie zwlekaj, może to jest jakaś choroba wewnętrzna jelit lub coś takiego dlatego nie zamartwiaj się tylko raniutko do lekarza i wszystko będziesz wiedziała, Przepraszam za ten palec ale nie wiem jak inaczej to określić;-)Pozdrowionka!!!daj znać co to było

Gość co to moze bycRatunku
Dzis gdy sie zalatwialam(mialam rozwolnienie) zobaczylam niewielka ilosc krwi na papierze!!!!!!!!Bardzo sie boje ze to naprawde moze byc rak!!!!!Czy przy hemoroidach mozna miec rozwolnienie?????Jestem zalamana!!!!!!!Blagam napiszcie co to moze byc!!!!!!!!!!!!Boje sie baaardzo!!!!!

Tak może to być przez rozwolnienie zgłoś się do lekarza!!!pilnie i nie bój się bo to może nie być nic groźnego a jeśli to olejesz to zrobi się coś poważnego! przy hemoroidach się krwawi..POzdrawiam!!!

Gość nieboj sie
to moze byc wszystko, dlaczego od razu rak? sa setki takich chorob. pewnie hemoroidy. idz do lekarza nie ma sie czego bac.

Gość gość
O***t czasem boli przy różnego rodzaju chorobach wenerologicznych. Jeśli ktoś cierpi na tego rodzaju dolegliwość powinien wykonać testy na obecność bakterii. Można je zamówić nawet online na http://e-wenerolog.pl/ i wykonać w samodzielnie w domu. Polecam szczególnie tym, którzy boją lub wstydzą się iść do lekarza.

Gość gość
Prawdopodobnie masz hemoroidy wewnątrz o***tu, albo zrobiła ci się szczelina , czyli peknięcie sluzówki jelita . Jesli krew w kale jest jasna czerwona tzn. że jest świeża i pochodzi z ujścia o******cy i peknietego hemoroida albo szczelinki. Idź do lekarza . Przepisze ci dobre czopki np. Posterisan i będzie po bólu. Gorzej jesli w kale pojawia się krew bardzo ciemna , zakrzepła . Oznacza to, że pochodzi z dalszej częsci jelita i wtedy można się martwić bo przyczyny mogą być różne . Tak czy siak, nie zwlekaj idź do lekarza, nie musi to być proktolog , rodzinny tez wypisze ci co trzeba , ale nie lekceważ bo może się zrobić stan zapalny jelita i będzie bolało gorzej.

Gość gość
Patrzcie na datę postów na które odpowiadacie!

Gość gość
Sukces ma wielu wrogów Ruch Biosłone jest stosunkowo młody (w chwili powstawania tej książki ma niespełna 14 lat), ale rozwija się prężnie, a to znaczy, że wciąż przybywa mu zwolenników. Niestety, tam gdzie sukces, tam jak grzyby po deszczu wyrastają wrogowie. Im większy sukces, tym więcej ma wrogów. Wrogów pragnących zniszczyć go albo przynajmniej zdyskredytować. Można wręcz zaryzykować nieco karkołomne twierdzenie, że w miarę miarodajną miarą sukcesu jest rosnąca liczba wrogów. Skąd się biorą owi wrogowie cudzego sukcesu? Trudno powie-dzieć. W tym wypadku mogą to być sfrustrowani dilerzy suplemen-tów, albo właściciele upadających aptek, czy też przedstawiciele podobnych profesji, którym niezbędne jest społeczeństwo zindo-ktrynowane medycznie, czyli bezwolni nabywcy leków, preparatów i usług medycznych. Tak naprawdę, aktywny jest tylko jeden frustrat robiący sztuczny tłum, żeby wyglądało, że jest ich legion. W Internecie to możliwe. Ów frustrat dobrze wie, jak ludzi łatwo można wystraszyć, dając jakieś wyssane z palca „dowody”. Tak postępuje medycyna, strasząc gorączką, cholesterolem, „przejściem” zapalenia oskrzeli na płuca 4 albo anginy na serce, pandemią ptasiej grypy, ewentualnie świńskiej. Choć są to totalne bzdury, na większość to działa, ku uciesze kon-cernów farmaceutycznych.

Gość gość
Skończ z analem to dupa odpocznie

Gość gość
gość 03.06.2014 Patrzcie na datę postów na które odpowiadacie! A co ma data postu wspolnego z odpowiedzia,daj ludziom pomyslec zanim odpisza!!!