moniaczek123 0 Napisano Marzec 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate0422 Napisano Marzec 15, 2007 mi nigdy jeszcze nie pękła i polecam durexy są moim zdaniem najlepsze pozdro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka2391 0 Napisano Marzec 15, 2007 jak sie kochalam z moim chlopakiem to pękła mu prezerwatywa durex !!! Ale oczywiscie nie jestem w ciazy i nie mam bobaska...:D:D:D Moim zdaniem Unimil sa najlepsze bo w przeciwienstwie jak Durex nie pekaja choc Unilim kupowalismy o wiele wiele czesciej....i jako nie ulegly \" zniszczeniu\" :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mojemu chlopakowi Napisano Marzec 15, 2007 pekal DUREX EXTRA SEFE;) serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniaczek123 0 Napisano Marzec 15, 2007 to chyba zmienimy firme:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klij Napisano Marzec 15, 2007 nam też pękłą ELITE EXTRA SAFE jakieś 9 lat temu prolilaktycznie po POSTINOR i dwa tygodnie stresu a teraz perspektywy czasu żałujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Marzec 15, 2007 Nam pękała każda.I durex i unimilStąd moja wiedza o Postinor Duo tudzież innych środkach anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniaczek123 0 Napisano Marzec 16, 2007 Tyle osób sie tylko wypowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiena 0 Napisano Marzec 16, 2007 Moze powinniscie sie zastanwoic, dlaczego wam te prezerwatywy popekaly? Moze warto poczytac instrukcje obslugi? Dla tych, ktorzy nie wiedza- przed zalozeniem prezerwatywy nalezy przycisnac czubek, aby nie dopuscic do nagromadzenia sie powietrza w przedniej czesci. Przez to powietrze bowiem prezerwatywy pekaja. Przez 3 lata stosowania przerwatyw ani razu nam sie nie zdarzylo pekniecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimoza89 0 Napisano Marzec 16, 2007 Więc:) Nam w życiu pękła gumka 3 razy:) I to przy naszym pierwszym razie (!) ale to była zwykła gumka za 3 coś :) Kolejne już z przezorności używaliśmy durex:) Które pękły nam 2 razy:) Raz pomarańczowa z trójsmaczków, a raz normal:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nam Napisano Marzec 16, 2007 przez 2 lata też nie pękła żadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mychaaaaaa 0 Napisano Marzec 16, 2007 nam raz pekla... i to przez to ze za malo sluzu bylo chyba i tarcie sie zwiekszylo... czy cos takiego... w innym temacie dziewczyny tez sie wypowiadaly ze u nich to bylo przyczyna :) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka---900 0 Napisano Marzec 16, 2007 Ja szybko przeszłam na tabletki, ale dobre są z ti amor bo są nasączone płynem którry zabija plemniki w razie pęknięcia ale to raczej bardzo mało prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniaczek123 0 Napisano Marzec 16, 2007 fakt instrukcje obsługi to czytac trzeba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nam przez 5 lat nie pękła nigd Napisano Marzec 16, 2007 nigdy żadna!, używamy różnych, ale najczęściej unimil.A instrukcja obsługi jest najważniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nam po 5 latach pekla Napisano Marzec 16, 2007 unimil wlasnie. Od tego czasu tylko tabletki, jakos sie zrazilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nam po 5 latach pekla Napisano Marzec 16, 2007 tak wiec nie ma regoly, ze uzywasz kilka lat i wiesz, ze umiesz wiec nie peknie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowieck Napisano Luty 2, 2010 ani razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudka 27 0 Napisano Luty 2, 2010 dwa razy mi się zdarzyło, że unimil mi pękła (daaaawno temu). Odkąd używam durexów nie zdarzyło się to nigdy (a mam w tym temacie spore doświadczenie ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medyk 0 Napisano Luty 22, 2010 Pęknięcie czy niepęknięcie zależy od użytkowania i przechowywania gumek. Poza tym nie wpadajcie w panikę! jest takie coś jak pigułka "po" (i najlepiej mieć ją już w domu by nie gonić po lekarzach w srodku niedzieli ,każda godzina a pigułka najwyższą skuteczność ma godzinę po awarii...) Pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbn Napisano Luty 23, 2010 Pękanie prezerwatyw jest skutkiem nieprawidłowego założenia...Jestem 12 lat po ślubie i nigdy nie pękła nam prezerwatywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medyk 0 Napisano Luty 23, 2010 do < fgbn>_________________ nie ma złotej reguły która gumka pęka a która nie, wierz mi. Wszystko zalezy od użytkowania i przechowywania! w razie czego : pigułka "po" i żadne pęknięcie niestraszne.... Pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2018 Nam zdarzyło się pęknięcie prezerwatywy Durex.Jestem w 3 ciąży Mam 40 lat Mamy dwoje małych dzieci . Jestem załamana To 4ty tydzienA wiec na tabletki 72h jest za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2018 Nam pekly pare razy durexy, na szczęście zdazylam z tabletka po, teraz przyjmuje tabletki anty uwazam ze prezerwatywa nie zabezpiecza dobrze ,ja nie chce mieć dzieci i nie będę ryzykować z gumką ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2018 3 bobasek a tam co smutasz? Teraz smutasz a później będziesz sie cieszyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2018 No to moze wazekotomia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2018 Na sztucznego penisa. Pekaly. 10 sekund. MICROGYNON. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Itsjustme123 0 Napisano Lipiec 15, 2018 Raz i od razu pędziłam po tabletkę dzień po (miałam chyba 22 l i nie mogliśmy wpaść) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2018 Używam prezerwatyw od prawie 20 lat i tylko najtańsza raz mi pękła. Poza tym zawsze wszystkie wytrzymywaly. Podstawa to właściwie założyć, wtedy nie ma awarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2018 Pękla nam a byla ptawidlowo zalozona,a zreszto sex w gumie to zadna przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach