Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona dda

kudzu root w walce z alkoholizmem

Polecane posty

Gość zrozpaczona dda

czy ktos stosowal ten preparat w walce z alkoholizmem? nie wiem czy kupic ten preparat - bo jest drogi a nie wiem czy pomoze i nie chce niepotrzebnie wydawac pieniedzy prosze o odpowiedz

Gość zrozpaczona dda
czy nikt nic nie wie??

Gość ja dawałam mężowi
połknał dwa opakowania, i nie zauważyłam żadnych rezultatów (mąż baardzo lubi piwo :P) acha, mąż nie wiedział co to za kapsułki, powiedziałam mu że to wzmacniające witaminy :P

Gość zrozpaczona dda
może jeszcze ktoś coś wiem albo stosował ten preparat?

Gość amaz11
witam. widzę, że nikt przez dłuższy czas nie wrócił do tematu. Ja wpadłam na ten środek szukając informacji na temat alkoholizmu. Muszę coś zrobić ze swoim facetem i albo mi się to uda albo w najbliższym czasie wyrzucę go z domu-niech pije u siebie. nie zamierzam marnować swojego życia z kimś kto czeka tylko chwili kiedy będzie mógł po pracy coś sobie wypić a wszystko inne po prostu go nie obchodzi. Kupiłam więc kudzu i czekam jakie będą efekty! Nie staram się oszukiwać- czekam czy w ogóle coś się po tym będzie działo! Połyka te kapsułki potulnie, bo nie wie , że to jest takie coś...powiedziałam , że witaminy..narazie jest przy 13! czy ktoś ma z tym środkiem jakieś doświadczenia? proszę piszcie. Pomaga? Czy to wszystko bajka? pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT.

Gość kasior
Witam! W przypadku mojego ojca działał przez 2 miesiace. Dzisiaj zaczął pić...