Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantaaaaaaaaaaaa

Mikrodermabrazja-czy warto? Kto zdecydował sie na ten zabieg?

Polecane posty

Gość samantaaaaaaaaaaaa

I czy były efekty , prosze o rady coraz częsciej o tym mysle ale trochy sie boje iż będę miała jeszcze gorzej,????

Gość emphasis
a ile kosztuje jeden taki zabieg? I co ma na celu?

Gość malusiaaaaaaaaa
musztarda daj znać jak poszło, chociaż jeżeli mówisz iz masz ładna cere to itak będzie ładnie na bank:)

Gość Minia24
mikrodermabrazja diamentowa jest zabiegiem złuszczenia naskórka mikrowarstwa po mikrowarstwie. jest to zabieg bezbolesny, trwa do 45 min. czyjemy delikatne tarcie + zasysanie. po zabiegu skóra może być delikatnie zaczerwieniona. zabieg mozna stosowac nawet w ciazy i przy cerach naczynkowych. efekt widac juz po pierwszym zabiegu ale przy konkretnych defektach potrzebna jest seria 4-12 zabiegów - zależnie od problemu skóry. koszt to 100-150 zł droższy jest jeśli zostanie po zabiegu zastosowana ampułka, kwasy AHA do 12% i alginat. po każdym zabiegu należy pić dużo wody. WSKAZANIA -trądzk w fazie nieaktywnej - zaskórniki - prosaki - blizny potrądzikowe - zmarszczki - zwiotczała skóra - cellulit - rozstępy - sucha skóra - błyszcaca się skóra pozdrawiam

Gość kopreaa
Ja się zastanawiam nad zabiegiem we Wrocławiu. Mam blizny po trądziku i mimo, że nie są bardzo widoczne chciałabym je zlikwidować. Czy ktoś miał ten zabieg we Wrocławiu w Centrum szkoleniowym przy ul. Kleczkowskiej? A może polecicie jakiś inny gabinet kosmetyczny we Wrocławiu?

Gość wysokie obcasy26
prosaki po mikro nie schodzą...nalezy doczyścic twarz manualnie!!!!

Gość ngakjn
Ja jutro sie wybieram...a jak sie boje...