Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość /przeniesienie tematu/
Temat: kochane mamy! czy gdybymchciała zaofeorwać wam 11:46 panuimanasa ubranka dla dziewczynki 140-150 to kupiłybyście takie?łądne,nie zniszczone tanie. jak myślicie?bo moja córcia już wyrosła z tych ubran a mi została sterta niepotrzebnych :/ kupiłybyście?bo nie wiem czy jest sens pisać ogłoszenie. 11:53 panuimanasa halo halo?? 11:59 Princpolo Może wystaw zestawy na allegro?

Gość upsa
do Tego jeszcze nie bylo!STWORZ SWOJ POKOJ w/g gustu przede wszystkim zły tytul aukcji bo jak ktos nie ma linka to nawet jesli szuka mebli to nie znajdzie po tych slowach

Gość justaaaa a co zrobisz z tymi
rzeczami jak Ci sie nie sprzedadza?

Gość a ja mam pytaniee
czy ktos tu wogole zagląda?? bo mam wrazenie ze tutaj wchodza tylko osoby ktore cos sprzedaja

Gość np ja i chyba ty również
tu zajrzałaś, co nie?

Gość goha548
kupię używane ciuszki dla chłopca rozmiar w granicach 74-92 jesli ktos ma do sprzedania tego typu ubranka prosze o kontakt e-mail goha548@wp.pl , z góry dziękuje ;)

Gość bardzo drogi jest
ten zestaw, niestety nie na moją kieszeń

Temat: WÓZEK QUINNY BUZZ 3 2008 NOWY smerfetka.eu NAJTANIEJ ! 13:46 smerfetka.eu http://allegro.pl/item461973592_wozek_quinny _buzz_3_2008_nowy_smerfetka_eu.html 13:53 marika26101984 bardzo podoba mi sie ten wozek ale..tylko gondola!! sory ale ta spacerowka jakos wydaje mi sie malo bezpieczna i praktyczna. A sa do sprzedania tylko same gondole i stelaze Quinny??

Temat: JEANSY MAMA LICIOUS NOWE ! TANIO 19:10 MLmlllml Mam do sprzedania, super spodnie mama licious rozmiar 32/33 czyli kolo 42/44, nowe z kompletem metek, czarne jeansy, grubsze, świetne na chłodne dni Chętne Pani proszę o podanie maila to prześlę zdjęcia 19:11 rewr wklej tutaj 19:19 MLmlllml http://www.speedyshare.com/741950140.html 19:29 MLmlllml