Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość dajcie juz spokoj
ale te co wkleilam tez sa na pompowanych kolach

Gość fajny wózek
słuchaj , ja rozumiem że są tańsze takie wózki do kupienia, no niestety każdy wycenia swój według zużycia i czasu używania, ja używałam bardzo mało i tylko funkcję głęboką i kupiony był zaledwie rok temu. jeśli uda mi się go sprzedać to będę zadowolona jeśli nie to też przeżyję , polecam go bo wiem że sama bym się zastanawiała na waszym miejscu czy kupić wózek w tej cenie jak są tańsze , ale sama go sprzedaję i wiem że jest wart swojej ceny.

Gość dajcie juz spokoj
tzn trzy sa na pompowanych jeden na piankowych

Gość dajcie juz spokoj
ja Cie rozumiem bo kazdy chce jak najwoecej zarobic ale uzywane to jest uzywane ,zycze Ci zebys sprzedala

Gość fajny wózek
a po następne dlaczego tak ci to przeszkadza że zachęcam do kupna jak wózek jest ci nie potrzebny? jeśli masz coś do sprzedania to też możesz reklamować :D:D:D:D

Gość fajny wózek
tu na miejscu babka się pytała mnie o nie go , chce mi dać 450 zł. ale ja nie wiem czy można zrezygnować ze sprzedaży na allegro.? to są moje pierwsze aukcje. były panie chętne wcześniej na niego ale bały się go kupić po za allegro , wystawiłam go na aukcję a one ucichły. poczekam jeszcze kilka dni albo sprzedam go tej babce taniej albo dożuce na aukcje trochę ciuszków dla maluchów.

Gość dajcie juz spokoj
wozek jest mi potrzebny dlatego przegladam ,wystawiam tez rzeczy ale za rozsadna cene ,niestety tak to jest z uzywanymi rzeczami ,ze trzeba mocno obnizyc pomimo tego jak sie o nie dba i jaka maja wartosc sentymentalna ,z doswiadczenia wiem,ze wysoka cena rowna sie z brakiem chetnych i tyle.

Gość 300zl to max za ten wozek
takie sa niestety "uroki"allegro

Gość fajny wózek
dajcie spokój: jesli podaba ci sie mój wózek to dasz mi 400 zł.plus dorzucę jeszcze troche ubrań,tylko daj znać na jaki wiek dziecka

Gość fajny wózek
ubranka mam od 0 do 10 m-cy.są po moim synku.niektóre są nowe, niektóre miał tylko kilka razy na sobie, a niektóre mają ślady użytkowania (prania). nie wystawiam na razie na allegro bo coś mi tam sprzedaż nie idzie ale mogę trochę dorzucić do wózka , i tak mi się nie przydadzą bo nie planuję więcej dzieci , a mam 2 córki no i rocznego synka i wszystko co mam do sprzedania kupywane było nowe dla niego . :D:D:D:D:D

Gość mapetszol
a no nie idzie Ci sprzedaz przez ceny:)witamy w realiach allegro

Gość mapetszol
tak to juz jest ,ze uzywane ludzie chca za poldarmo:( tez mam ten problrm 25 zal za komplecik,bardzo ladny i na pewno kosztowal raz tyle ale wszyscy kupuja z zagranicznych lumpeksow zestawy ,ale probuj:)

Gość wybacz ale ten komplecik
to drogo - 25+12 wysylka ! To 37 zł za używane ciuchy. Co do kombinezonu to nadchodzi lato, więc chyba nikt az z takim zapasem nie kupuje, ale może jednak się uda.

Gość tometome
no 37 zł za komplet bardzo drogo w lumpeksie góra 10 zł takie stoją

Gość wybaczcie ale nikt na allegro
nie wlicza realnie wysylki to juz normalne ze wysylka kosztuje jak decydujesz sie kupowac na all

ludzie kupuja za 1 zl ubranko i nie patrza ze wysylka kosztuje 7-8 bo to normal

Gość tometome
dlatego lepiej sprzedawać zestawy niz pojedyncze ubrania:)

ile ludzi tyle aukcji-zalezy kto czego szuka i za ile

Gość fajny wózek
zdecydowanie wolę kupować niż sprzedawać na allegro, mam dużo ubranek ale nie wiem czy w ogóle warto je wystawiać.jeśli chodzi o kombinezon to wiem że i tak nikt go nie kupi,to jest pierwsza rzecz którą wystawiłam do sprzedaży i to tak tylko na próbę,wystawię go chyba ponownie na jesieni.szkoda mi tylko tego wózka, już opuściłam cenę i wątpię że ktoś mi go kupi mimo gratisów, i nawet kilka fajnych ubranek bym dorzuciła, może to też powinnam tam napisać w opisie? tylko z kąt mam wiedzieć jakiego rozm.będzie potrzebowała osoba kupująca? jak ja mam ich dużo od 0 do 10 m-cy.

Gość tinturintu
ja tez wole kupować niz sprzedawac:) moze sprobuj go dac na licytacje ale daj sobie cene minimalna ,jak nie bedziesz zadowolona z zakonczenia to nie wiaze Cie umowa, a jesli chcesz dorzucic gratisy to napisz ,ze wyprawka i daj fotki ,wozek pewnie beda chcieli kupic dla maluszka wiec sprobuj roz 68

Gość tinturintu
no i aukcje masz na dlugi termin wiec jestes dosc daleko :)wiadomo ,ze najpierw przeglada sie poczatkowe strony konczacych sie aukcji:)

Gość fajny wózek
dzięki , sróbuję,to muszę porobić zdjęcia i je wkleić. troche mam problem z tymi zdjęciami bo chcę żeby były ładne i duże a tu są tylko takie małe.

Gość tinturintu
dasz sobie radę:) zyczę powodzenia ,nie poddawaj się za szybko

Gość czapki na wiosnę
Masz córeczkę? Zajrzyj, może znajdziesz coś dla córci, a może szukasz jakiejś czapeczki i nie możesz dopasować kolorem do kurtki? Sama możesz zaproponować kolor i dodatki, a ja poszukam takiej włóczki i zrobię http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9093794

Gość do fajny wózek
witam możesz podać swój namiar na maila? bardzo chętnie odkupiłabym trochę ubranek dla chłopca potrzebuję wiosennych kurteczek, bluz sweterków dresów, koszul , bucików itp pozdrawiam

Gość fajny wózek
marrgdulka@interia.eu ktoś prosił o maila w sprawie ubranek dla chłopca.

Gość znowu czapki
Masz córeczkę? Zajrzyj, może znajdziesz coś dla córci, a może szukasz jakiejś czapeczki i nie możesz dopasować kolorem do kurtki? Sama możesz zaproponować kolor i dodatki, a ja poszukam takiej włóczki i zrobię http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=9093794