Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

Mam wielka ochote na....

Polecane posty

kawke z mlekiem i swiezutka, cieplutka jeszcze JAGODZIANKE.... Ja nie mam tutaj urzadzenia do kawki ( jestem w biurze) a o jagodziance w Hiszpanii...Nawet nie mysle!! Jestem w stu procentach przekonana, ze polskie slodkosci bija zachodni na glowe!!!!! Jagodziankaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Na co wy macie ochote? I Jakie szanse na spelnienie waszego zyczenia??

dziekuje... Masz do wyboru : szczuple mierzace jakies 150 wzrostu grubsze mierzace jakies 150 wzrostu. Ktore pozdrawiam? p.s z denaturatem????? a dlaczego? Jadles kiedys jagodzianke?

Agentka....Rzeczywiscie dobra jestes.. Fik mik ..ja dostalam Fik mik ...zjadlam...Byla pyszna, taka jak lubie, jeszcze cieplutka ( wyobraz sobie ze mimo odleglosci nie wystygla :) i z duza iloscia jagodek :) mniami mniami... Wielkie dziekuje.. A ty na co masz ochote? Moze sie zrewanzuje?? 🌼

Ja dziękuję, właśnie zjadłam spaghetti bologniese(nie wiem czy tak sie pisze,ale dobre było) :) i na chwilę obecną nie mam miejsca w brzuszku:D Nie musisz się rewanżować, to bezinteresownie było.Miło że Ci smakowało:) Pozdrawiam🌻

Gość POMIESZANIEzPOPLATANIEM
dziekuje.. Mi juz tez zbieraja sie checi na cos POWAZNIEJSZEGO..a do lunchu jeszcze godzinka.... Ahhh, wytrzymam!!!!! bede twarda :) dziekuje Agentko..pozdrowionka ze slonecznej Spain !!!