Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca099

czy uda mi sie w niecaly miesiac, 3 tygodnie z rozmiaru 42 dojsc do 38???

Polecane posty

Gość pytajaca099

Gość myszka mikki 23
tez bym tak chciała

Gość pytajaca099
a gdybym duzo cwiczykla i malo jadla???

Gość pytajaca099
a gdybym duzo cwiczykla i malo jadla???

Gość pytajaca009
a gdybym jadla tylko sniadania i duzo cwiczyla????

Gość pytajaca009
a w jaki sposob schudlas te 9,5 kg???

pytajaca099 -------> napisz ile ważysz i ile masz wzrostu :-) na tej diecie którą stosuję wszystko jest możliwe :-)

Gość ja tez chce schudnac

Gość ja tez chce schudnac
a mam 176 cm i waze 69 kg musze 9 zgubic

Gość pytajaca009
waze 83kg, mam 174cm

Gość musnięcie warg
ami _ra jaka stosujesz diete????????? ja mam 165 waze 80 kg chce do maja schudnac 15 kg - mozliwe??????????

Gość tschayah
83 kg i nosisz rozmiar 42? To ja wazac 70 kg przy 170 cm tez nosilam taki rozmiar. Zjechalam na 38 w ciagu 3 tygodni bedac na diecie SB

Gość musnięcie warg
co to za dieta SB ????????????

musnięcie warg oczywiście,że to jest możliwe !!! Im więcej ważysz tym szybciej chudniesz :-) Przetestowałam to i wiele innych dziewczyn,chudniemy w zawrotnym tempie :-)

Gość musnięcie warg
ami_ra wiem tez to zauwazylam ze im iwecej sie wazy tym wiecej sie gubi tzn jak wazysz 100 kg to zrzucenie 30 kg to normalka ale 100 - 30 to 70 wiec nadal duzo, ale wazac np 65 schudnie sie 5 kg w takim tempie a nie 30 !!!!!!!!!!!!!!!! dlatego pocieszam sie ze waze te ponad 80 kilosow moze uda mi sie zrzucic 20 w szybkim tempie . Dzieki pisz co to za dieta. Dzieki :):):)

Gość musnięcie warg
aaaaaaaaaaaaaaa to te gotowe produkty nie wierze za bardzo w to i bardzo drogie to jesttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość musnięcie warg
ile sie schudnie w ciagu 1,5 miesiaca??????????????????????? i co trzeba jesc tylko te produkty czy cos jeszcze ?????????//////

Muśnięcie warg to nie jest aż takie drogie,zależy gdzie się kupuje,u mojej konsultantki wypracowałam upust.Poza tym nic innego nie jesz. Dieta Cambridge nazywana z tego powodu \"DIETĄ OSTATNIEJ SZANSY\". Przygotowana przemysłowo zawiera wszystkie elementy właściwego żywienia: białko, małą ilość węglowodanów i tłuszczu, błonnik, witaminy i substancje mineralne w dawkach odpowiadających dziennemu zapotrzebowaniu organizmu. Dieta Cambridge może stanowić \"wyłączne źródło odżywiania\" lub może być łączona z konwencjonalnym posiłkiem. Rodzaj diety podyktowany jest stanem zdrowia. W określonych przypadkach potrzebna jest konsultacja lekarska. Średni ubytek wagi wynosi ok. 3 kg tygodniowo.

Gość pytajaca099
ale ja nie mam zbytnio na to kasiorki, masz moze inny pomysl???

Posiłki diety stanowią napoje i zupy w formie sproszkowanej, przygotowane przez rozpuszczenie ich w wodzie. Aktualnie dostępne są następujące smaki: zupa jarzynowa, zupa grzybowa z borowików, zupa pomidorowa, zupa o smaku kurczaka z grzybami, napój kakaowy, napój cappuccino, napój waniliowy, napój truskawkowy, napój o smaku owoców leśnych. W Polsce Dieta Cambridge została dopuszczona jako środek wspomagający odchudzanie po klinicznym przebadaniu w Zakładzie Żywienia-Klinicznego Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie pod kierownictwem prof. dr hab. med. Wiktora B. SZOSTAKA. Ilość posiłków dziennie zależy od rodzaju diety, płci i wzrostu pacjenta. Ocena kliniczna przeprowadzona w Polsce w Instytucie Żywności i Żywienia potwierdziła zarówno bezpieczeństwo, skuteczność jak i dobrą tolerancję w czasie leczenia. Oprócz oczekiwanych ubytków wagi odnotowano: regulację gospodarki tłuszczowej (obniżenie poziomu \"złego\" cholesterolu i triglicerydów) oraz obniżenie podwyższonych wartości poziomu glukozy i ciśnienia tętniczego. Odchudzanie Dietą Cambridge prowadzi się pod fachowym nadzorem przeszkolonych konsultantów. NIE JESTEM KONSULTANTKĄ,JA TYLKO SIĘ ODCHUDZAM !!! :D